Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
Nézd! Mivel nem akarlak megsérteni, nagyon egyszerűen pár mondat, mely sajnos általalános problémának is mondható.
- Ha valaki leírja saját hozzászólásáról, hogy minek szánta, akkor azt "Pedig de " felkiáltással megcáfolni, már a gondolatrendőrség teljesítményén is túltesz! Ez már nem is illetlenség.
Tehát:
- Nem idézet volt, nem is szántam annak, ha ennek ellenére ragaszkodsz hozzá, akkor sajnos nem tudok mit kezdeni ezzel.
Sajnálom, hogy ezt nem tudtuk rendesen megbeszélni.
Ha minden okosságodat,hülyeségedet,egyszóval gondolatodat "egy ország elé raksz"(mert,hogy erről szól a fórumos léted)miért pont egy vitáddal ne tehetnéd?!Vita közben IS írhatsz zseniális,de akár s..g hülye dolgokat is!Ha vállalod a nyilvános megmérettetést,miért ne?!!
Már bocsáss meg hogy beleszólok (semmi közöm hozzá) de nem gondolnám hogy egy ország elé ki kellene a szennyesüket rakni száradni. Erre van a privi hogy ott megkommunikálják a problémájukat. Vagy én ennyire másként látom,- veled ellentétben a dolgok menetét?
Figyuszka! A tényeken nem változtat hogy nzsolt bizony Nikola Teslának szólt be és nem fordítva.
Nem először csinált már ilyet Zsolt sajnos, még kezdő fórumozóként visszaolvasva is eléggé egyértelmű!
Nem Tesla volt az agresszor hanem Zsolt. A bíróságon sem azt nézik hogy ki "nézett rosszul kire" hanem hogy ki az aki először ütött. Sajnos ez pedig Zsolt volt.
Nem kérdés ő kötött bele Teslába.
Egyébként én sem értem hogy bizonyos emberek honnan veszik a bátorságot hogy beszóljanak beböfögjenek a másik arcába.
Tesla írását olvastam Zsolt felé intézett levelét hogy keresse meg privátban.
Neki van ennyi esze hogy nem egy egész ország előtt szerette volna lerendezni Zsolt- al ezt a beszólásdit.
Nem tudom tudtok valamit? Történt megkeresés Zsolt részéről? Küldött Zsolt bocsánat kérő mailt Teslának?
A pontos idézet nem úgy hangzik ahogy írtad, hanem:
nem tudom kinek képzeled magad, hogy te innentől beszállj bármibe, észt ossz, pofonokat ígérgess és ultimátumot adj bárkinek, bármilyen témában de megmondom őszintén nem is érdekel.
Egyébként ki állította, hogy idézetet másoltam be tőle? Én nem!
Ő kijelentő mondatot írt, én szavaiból (hogy ráismerjen) kérdőmondatot tettem fel neki.
Idézni, valóban kompletten illik!
Témát akkor zárják le, mikor megérti az egyik beszélgető partnek mit óhajt a másik, elfogadja, nem fogadja el, illetve nem is volt szándékában megismernie a másik véleményét!
"kinek képzeled magad, hogy te innentől beszállj bármibe, észt ossz, pofonokat ígérgess és ultimátumot adj bárkinek, bármilyen témában" - ez pontos idézet.
"kinek képzeled magad, hogy bármibe, észt ossz, pofonokat, bármilyen témában" - ez nem.
Szerintem. Részemről a témát le is zártam. Jó éjszakát.
Mert tiltást, törlést, vagy akármit pl. nem kapott sok-sok nikk kik beleállnak itt vagy unalomból, vagy szórakozásból és sajnos most már megszokásból is más nikkekbe!
"Kitől kaptad felhatalmazásod, itt ezen a nyílt és mindenki számára szabadon látogatható Fórumon, hogy bárkibe beleköss, bárkit szidalmazz, bárkit molesztálj?"
amikor magad is ezt csinálod. Te kaptál valakitől felhatalmazást? Nem kaptál. nzsolt18 sem kapott, hiszen itt nincs felhatalmazás osztás. A szabályok adta keretek között lehet megnyilvánulni.
Ha valaki ezt átlépi, akkor tiltást kap, törlést vagy akármit. Ennyi.
Számítottam valami nagy és lehengerlőre tőled, de most be kell valljam ilyen szintű csapást még nem mért rám senki ! Oroszlán-maki. Csodás!
No akkor hogy így megdicsértelek, vissza is térhetnék számodra megfogalmazott kérdésemhez! Annyira egyszerűre szerkesztettem, hogy még neked sem okozhat gondot.
Bemásolom megint tehát az első - tegnapi- kérdést:
Kitől kaptad felhatalmazásod, itt ezen a nyílt és mindenki számára szabadon látogatható Fórumon, hogy bárkibe beleköss, bárkit szidalmazz, bárkit molesztálj?
Ha mégis nehézre sikeredett volna, a lenti gyönyörű szavaiddal kérdezem, - azokat csak megérted:
"kinek képzeled magad, hogy bármibe, észt ossz, pofonokat, bármilyen témában" ??
Ne kapkodd el a válasz!
De legfőképpen kérlek egyet ne tegyél: Ne menekülj!
Ha megválaszoltad kérdésem, szívesen válaszolok én is neked, hogy utána megint feltegyek újabb érdekes dologról kérdést.
ordenár esse igértem, hogy van 1 hszem rád ha lejár a 24 órás büntid.
íme:
nem tudom kinek képzeled magad, hogy te innentől beszállj bármibe, észt ossz, pofonokat ígérgess és ultimátumot adj bárkinek, bármilyen témában de megmondom őszintén nem is érdekel.
de
mivel erre a mélységre - ahogy te kommunikálsz- nincs kedvem leereszkedni, te meg az én szintemen valószínűleg úgyis csak szédülnél, így ha meggebedsz sem fogunk társalogni, semmiről sem.
próbálkozhatsz, erőlködhetsz bárhogy, lepereg és teljes ignore a részed.
tudod van ez a mondás: az oroszlán nem kapkod majmok után akármilyen izmosnak is képzeli magát a maki.
szép estét.
(természetesen ha a lelki békédhez kell, akkor írj még valamit, hogy tiéd lehessen az utolsó szó, engem nem izgat)
az elérhetőségem nyilvános, mivel te szeretnél privátban, ezért te keress engem.
nekem jó itt is.
de jelzem, privátban csak azzal beszélgetek akit ismerek vagy az itteni munkásságával tisztában vagyok. tehát ha ez nem megy akkor nem lesz privát kontakt, a döntés a tiéd.
Pár napja megfeddtél (Nem beszóltál, mert beszólni csak az ajtón vagy az ablakon lehet.) medvés viccem miatt.
Ok. nem firtatom ennek jogosságát, de most hol vagy?
Ahhoz képest ami itt folyik, viccem kedves esti gyermekmese volt , és nem bántott senkit.
Most miért nem veszed észre, hogy az urak gumicsizmában a mocsokban állva, vasvillával dobálják egymás arcába azt, amiben állnak. Kezdve a leghülyébbtől, a legnagyobb arcig.
Ezért is szólnod kellene. Ez ugyan nem a te szégyened, és talán ezért is maradsz ki ebből.
Ha így van megértelek.
Hol van már az az idő amikor szakmai vitákra fordítódott a szellemi kapacitás?
Még annak az undorító VG-nak Idejében is jobbak voltak a légpuskás topikok mint most.
Itt örökké csak egymás baszogatása folyik, és ebből ki kell maradnia annak aki valamit ad magára, akár új, akár veterán topkilátogató az illető.
Kitől kaptad felhatalmazásod, itt ezen a nyílt és mindenki számára szabadon látogatható Fórumon, hogy bárkibe beleköss, bárkit szidalmazz, bárkit molesztálj?
Bár idős, régen fórumozott, most realisztikus néven új nikkel avanzsáló "kollegámnak" volt felhatalmazása, hogy engem, mint őt ide visszahívót megnevesítsen, de nem tette.
Minek is tette volna, hiszen így is lealázta rendesen képedet! :))
Lenti szánalmas nyöszögésed tisztán mutatja kétségbeesett kapálózásod.
Innentől személyemben kicsit keményebb pofonokban is fogsz részesülni! Sajnos nekem nem adatott meg az a nyugalom, mint "reál" kollegámnak, de pár kitiltást el fogok viselni. :D
Szóval Zsoltika!
Kérdésünk továbbra is az:
Kedved, elferdült erkölcsöd és mérhetetlen egód nem lehet ilyen szemétségek alapja!
Te nem vagy így más csak egy métely, egy kivágandó fekély a fórum számára. Természetesen mind virtuális alapon, tehát ne rohanjon senki ezzel síránkozva a modihoz!
Pyton! Egyenlőre te (visszatarthatatlan szófosásod ellenére) ne szóljál ebbe bele, majd csak ha lejárt a rád kiszabott büntid! Nem korrekt! Most szólok, hogyha ebbe beleavatkozol, akkor (én viszont) kérem nicked tiltását! Nem kell félned te is sorra kerülsz majd, de most nincs szükség semmitmondó gügyögésedre! Köszönöm megértésed!
Tehát zsoltika!
Két lehetőséged van: 1) Elnézést kérsz Teslától miért indokolatlanul belekötöttél (de lehet maga is írni fog neked ez ügyben). 2) Folytatod itt egód és nagyképűséged által erőltetett vonalat és akkor égni fogsz továbbra is.
Ha a másodikat választod (ismerve téged tuti) akkor kezd a pirossal feltett kérdés megválaszolásával!
A jelzőkre a hergelésre, az elcsépelt gyerekes mondásokra már most mondom neked, hagyd a haverjaidnak. Tehát: Ugorjunk! :)