Fémből készült autó és motormodellek számára nyitott topik, legyen az bármilyen gyártó és méretarány, vagy versenysorozat, és minden más szóba jöhet ami az autó vagy motorversenyzéshez kapcsolódik.
Igen, szépen illenének a képbe, na meg mindig is szerettem azokat a nagy 800-as meg 1000-es endurókat. Iszonyat nagy erő van bennük, 200 fölé is mennek sivatagi homokon. El lehet képzelni... Nagy kedvencem a KTM Rally meg a BMW GS-ek.
Ati, mindenki arról ír amiről akar, ezt szó szerint kell érteni. :-) Fúúú most hogy írtad ezt a pörköltet.......... ilyenkor bánom hogy még agglegény vagyok. :-) Bár ha lenne is feleség, ezek már nem olyan nők hogy elkezdenek főzőcskézni. Vidd vacsorázni..... :-)
Csepptankos Jawat a Retroautós fórumon láttam. Visszakerestem neked a hozzászólást: 23150. 3000 Ft-ért árulja a srác. A többiben is megpróbálok segíteni. A díszdoboz a GSX-R-hez számomra is meglepetés volt. Nem tudom biztosan, hogy mindig adnak hozzá. Szerintem érdemes megkockáztatnod, mert van rá esély hogy újra dobozostul küldik, ha meg nem akkor is érdekes modell.
Az igazam megvallva szeretem a krossz és enduro gépeket is, de még sajnos nincs egy sem. Még télen nézegettem a Norev 1/24-es Dakar motorjait, de végül kimaradt. Ez a Jawa is nagyon szép, ma láttam élőben, egyik haver kapta ajándékba. Az ilyeneket ajándékba jó kapni. :-) Természetesen ezek igazi gyűjti modellek, nem a New Ray stb féle "inkább játékok".
Uhh, ha nem tévedek ez német VB futam a képen? Legalább is a pálya olyan.
Ezek szerintez a szép kis szett is rossz kezekbe került akkor. Szagolhatják ott a jó levegőt, király kis fronthajtású, sokajtós gépek. :-) 38 ezer? Én azt mondom vegyük meg így 5-en, és elosztjuk.
Vhehehehe.. :-) Azért jópár ilyen hátulhajtós keménygyereket majd az elsőkerekes hullakocsi visz el a baleset helyszínéről, láttam már ilyet. Aztán csodálkoznak hogy miért utálják sokan pl. a BMW-seket, hát mondjuk az ilyesmi beszólások miatt. Én inkább vezetem a puhapöcsű elsőkerekes autómat, de legalább megérkezek biztonságosan A-ból B-be.
Nem csodálkozom Miki hogy nyakukat törik ezen a pályán. Gondolom időnkét be is esnek egy-két kertbe, vagy házba. Az az eldobós rész azért elég ilyesztő lehet.
Ati, ez az a Loeb kiadás ami volt kint Dózsa Tamásnál, meg vett tőle a szájszagú egyet :) Most ő árulja 38 ezerért. Életben elképesztően nagyot mutat, így a képeken nem jön annyira át. Vegyük meg, aztán mikor kijön a DS WRC majd kartonból megtoldjuk a díszdobozt :)
Nézegetem a Norev,Loeb világbajnokságot nyert citroenjeit felsorakoztató,1:43-as díszdobozos kiadását.Nagyon szép,de szerintem egy ilyet akkor kellett volna kiadni,ha már a Francia világverő visszavonult.Évvégére valszeg így hiányos lesz a sor......egy DS3 WRC hiányozni fog onnan.Legalább is jelen állás szerint,bár bármi megtörténhet még....( ami nem szokott egyébként:-(((( )
Szeretnék megemlékezni hogy hamarosan itt van a 2011-es Man-szigeti TT, ( május 30 - június 10 ) a motoversenyzés világának egyik legrangosabb eseménye, és legkeményebb utcai versenye. Reméljük az idén nem lesz halálos áldozat. Eddig sajnos minden évben volt.
Köszi a nőket srácok, ráérzetetek milyen napom volt ma! :-) Bizony szép nyár eleji nap volt, városban volt dolgom, kocsiban úgy forgott a fejem mint a terminátornak. :-) Egyszer így fogom megcsukni a kocsit esküszöm. :-) Ati, ezen a képen még jobban kiviláglik a téma. :-) Akkora picsája van mint egy ólajtó. MTZ helyett ez már elhúzná a hatosekét. Zoli bá' te is nagy huncut vagy. :-)
Peti, a többiek nevében is köszönöm a felajánlást, én személy szerint élni fogok vele a közeljövőben néhány motor erejéig.
Mindenkinek, akit érdekel küldök aktuális listát az e-mail címére. Nem akarok semmiféle "árharcba" belemenni, mert nem ebből élek, csak gondoltam érdekelhet titeket egy-két "akciós" verda.