Simolok, drága jó Tanár úr, simulok. Elcseszett egy napom volt. Sokat mentem és mindig rövid útra. A kocsi hideg, megérkezem, még mindig nem meleg. Beszállok, már megint hideg. Így ment egész nap. De a forraltbor kezd segíteni.
Addig beszéltetek itt a forraltborról, hogy iszom is már. Végre leülhettem, ma már nem kell menni sehova. A forraltbor jobb, mint a hideg autóba beszállni. Sokkal.
+ maga a tény, hogy le kell amortizáltatni a normál körmeinket ahhoz, hogy ráragaszthassanak ilyen műanyag szarokat... ez természetkárosítás, öncsonkítás az én olvasatomban. :)
Én konkrétan mindenbe beleakadnék, és nem tudnék megfogni semmit se, ha ilyesmit kéne hordanom. :)
Tényleg szörnyű. De az erőszakellenes női liga tanácsadó testületének meleg, ám (bizonyára) heteroszexuális ajánlására a romantikus lelkületű köröm is beteljesíti a setét téli itakában az önvédelmi fegyver tényálladékának jóstatját :-)
Igazából nekem csak fagypont körül vagy alatt esik jól a forralt bor, de az is csak utcán, barátokkal. Lehet, hogy ez még kollégista koromból maradt meg, amikor az állomás restijében ilyenkor rendszeresen iszogattunk. Pedig Mártély most is szép lehet :-)
Tanár úr! Lonovics Laci barátod néha megfordul egy-egy kiállítás vagy megnyitó erejéig itt nálunk Békéscsabán... majdnem a Körös partján ;-) A Tisza partra nem megyünk F.B.I., túl messze lenne, de a sétáló utca bódéjához, egy kicsit beszélgetni, iszogatni elmentünk. És a belvárosban csak -7 fok volt :-)