Ez a topic azoknak van,akik nem tudnak/nem akarnak írni a zártkörű topicba.Ide jöhet a Hajdú volánról és a DKV-ról infó,kép,kérdés,egyszóval bármi:-)
Ha tetszik a topik akkor jó szórakozást,ha értelmetlen,akkor elnézést kérek,és tessék törölni nyugodtan.
Minden esetre jó szórakozást kívánok!:-)
Gondolom mindenki látta már, hogy elindulnak az éjszakai buszok, kíváncsi leszek mely napokon fognak járni, habár nem igazán értem miért 90Y 91A 91Y miért kellenek oda a betűk, miért nem lehet mondjuk 90 91 91A
Az UV nagyon ritkán van kint (évente csak 2-3szor), a 1884-1984 pedig javítás alatt van. Jelenleg a 260-as (favázas), valamint a 489-es Bengáli teljesít noszatalgia járatokat. Tudomásom szerint legközelebb október 23-án fog menni a favázas, az FVV meg majd mikulás környékén. Egyébként előzetes megbeszéléssel a be lehet menni a Salétrom utcai telephelye, ahol az összes ilyen villamost meg tudod nézni.
Üdvözletem! Van valakinek tudomása arról,hogy a tanuló UV vagy az 1884-1984-es láthatóak lesznek-e a közeljövőben? Esetleg más ritkán látható járművek forgalmi időn kívül?
Tegnap láttam a 16:20-as 46H-t a TESCO-nál. Ha volt rajta 5 ember, sokat mondok. Szerintem sokan nem mertek rá felszállni. 46Y nevet kellett volna visszahozni.
Visszafelé annyira nem kerül sokat, kb. ugyanannyi idő alatt ott vannak a buszállomásnál, mintha a Szováti elágazásnál lennének. Előbb is szállnak fel a buszra, és ott legalább minden járat megáll.
Tegnap néztem a Határ út aszfaltozását, egyelőre nem néz ki úgy, hogy ott egy csuklós meg tudna fordulni. Lehúzódni és visszatolatni biztos könnyebb, mert nem kell hozzá lemenni az útról.
Annyira azért nem 8 perccel hosszabb a 146 menetideje. Talán emiatt áll meg a Szováti elágazásnál, akik Hajdúszoboszló irányából jönnek, hamarabb beérnek.
Amugy mitszoltok hozzá a néhány lepukant civis 12.höz.az egyiknél pld.a 3.ajtó takarólemezén van ragasztószalag maradványok a szélénél csavarok.szerintem a néhány lepusztult jármű helyére vehetnének használt VOLVO 7700.at ezzek meg lehetnének donorok a dkv/BKV. .nál szolgáló tesoihoz
Azt nem tudom mennyien szállnak fel a 146E-re az István úton, de általában amikor én szoktam látni (amikor fordul az István útra), akkor nem szoktak sokan lenni rajta. Amikor már az állomás felé megy a Kishegyesin, akkor már igen.