Örülök neki. Szeptember végére talán már + lesz a D3, oszt befejeztem a gépvásárlást. Azé nem erőltettem annyira az objektív beszerzést. De mostan nagyon kedvelem a ruszki 4.5 /300-ast. Szekrénypakolás közben kettő is akadt a kezembe, holott csak egyre emlékeztem.
Jól. :) Mindig megnézem, hogy mit veszek, ha vázat választok. Egy-két objektív okozott már csalódást és meg is váltam tőlük. De gépváz? Zsákbamacskát azokból még nem vettem. Most is 3 hónapig vizslattam, hogy mit tud, kettőt ki is próbáltam az Artwork-nél. Aztán vettem meg. Jól a kezemre áll. :))
Szia! Biztos, hogy mechanikai sérülés. Az agancstő teljesen elferdült jobbra. Ma is láttam, de nem tudtam fotót készíteni róla, mert későn mozdult és takarásban állt.
Még szerencse, hogy ilyen ,,járatos" vagy a faluban. A vót menjasszonyommal megyek, legalább gyakorolja a kocsivezetést, így nem lesz probléma végig kóstolni a felhozatalt.
Még szerencse, hogy ilyen ,,járatos" vagy a faluban. A vót menjasszonyommal megyek, legalább gyakorolja a kocsivezetést, így nem lesz probléma végig kóstolni a felhozatalt.
Nagyon lassú volt tegnap a zindex, így leterheltem az ágyat. Ittennék is vótak szép viharok, a Nivea épp hogy megúszta egy platán támadását. A héten hívlak.