és tudod, vasárnap este mondtam páromnak, hogy holnap elviszem dokihoz. és reggel úgy bújt hozzm, hogy egyszerűen nem tudtam. És akkor visszamászott a ketrecbe, és hát csendben elment.. azt hiszem jobb volt így....
szegénykémnek ennyi jutott... De tudod, nagyon boldog vagyok, mert velem lehetett, és örülök, hogy elhoztam az állatkereskedésből, és áprilistól együtt éltünk. Tudod, ő különleges pati volt. Hihetetlen volt számomra, hogy hogy alakult át. Mikor hazahoztam nagyon félt, aztán egy hétre születtek meg a kölykei, akkor nagyon féltette őket. Aztán egyre jobban kezdett bízni bennem, és hát nagyon jó barátok lettünk :) Remélem hogy jó helyen van! :)
Szegény pedig szép pati volt. :( Én tegnap voltam a tesvéremnél és csináltam egy pár képet. Itt éppen a vak kis Budás nincs jól, szegényt eszik a bolhák.
igen. tegnap este még jól volt, de én már tudtam, hogy... reggel el akartam vinni dokihoz, de nem vitt rá a lélek.... felhívtam az orvost.holna, legkésöbb holnap után eljön... de lehet, meg sem éri a holnapot :(