Keresés

Részletes keresés

Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.31 0 0 622

mondjak vmit? sztem Camerához sem "mer" közelíteni, pontosan, nagy a szája, meg minden, de vhogy túl gátlásos sztem a többihez, a folytatáshoz, a lelke mélyén...nem?

Nem. :-P Mármint szerintem nem gátlásos. Vagyis persze, valahogy elbizonytalanodik egy kicsit, ha nőkről van szó, mert azok a szituk kicsit idegenek neki, de én úgy képzelem, hogy ha valakit meg AKAR kapni, azt meg is kapja. Ahogy a mázlista Stacey-t. :-P Nekem az elég sokat elmond a személyiségéről, hogy egy percig nem hezitált, hogy ágynak dömtse-e (meg persze szépen elő is készítette ezt az ágynakdöntést... :-), nem érdekelte, hogy a nő férfjél van, meg egyszer már összetörte a szívét meg ilyen apróságok... Who's your daddy-ben meg említi, hogy lefeküdt annak a haverjának a barátnőjével is, aki ott felbukkan.

Szóval én őt olyannak képezelem, aki az OLYAN szituációkban szépen kézbe veszi az irányítást, és akkor nem érdeklik mindenféle morális meg egyéb szempontok, akit ő meg akar dugni, azt meg is dugja. :-P

És szerintem éppen ezért NEM akarja megdugni Kamerát.

Jól van, tudom, lerí rólam, hogy már a puszta gondolattól is behányok, de akkor is azt érzem, hogy ez a csaj neki egyszerűen nem pálya. Mert nem kihívás. Most őszintén, mi az izgalmas egy olyan nőben, aki tálcán kínálja fel magát, és üvölt róla, hogy a Doki első szavára szétnyitná neki a lábait. Persze szépnek találja, de nem izgalmasnak.

Na Cuddy az más tészta, nem véletlen vibrál köztük úgy a levegő, hogy majd felrobban, egy ilyen dologban annyi, de annyi elfojtott szexualitás van szerintem. (amit most mi ki is fejtünk szépen az irományunkban, hehe) Még a veszekedéseikben is. David Shore is jó fej volt, egy nemrégi interjújában mondta, hogy akármilyen jelenetet is ír Háznak és Cuddynak, mindig ott van köztük a szexuális feszültség. :-) Erre mondanám én neki, ha találkoznék vele, hogy "go with the flow, baby" ;-)

BTW, írtam ám csajok, el is küldtem!

Előzmény: FeanorB (588)
Kymry Creative Commons License 2006.07.31 0 0 621
Látom, kiismertetek:) Mennyit "javított" a reputációmon Candy tegnapi képregije?;-P *elbujdosik*
Előzmény: FeanorB (620)
FeanorB Creative Commons License 2006.07.31 0 0 620
ó, ismerve Kymry "hajlamait" :DD sztem Kádat kihagyná abból az ágyból, csak a két pasas maradna benne...:PPP
Előzmény: Lupin's fairy (618)
Kymry Creative Commons License 2006.07.31 0 0 619
Minek oda Kád Ház meg Wilson közé?:DDDDDDDDDDD
Előzmény: Lupin's fairy (618)
Lupin's fairy Creative Commons License 2006.07.31 0 0 618

Egyértelműen Kád, de Wilsont hagyjuk ki inkább ebből! Közte és Kád között nem látok semmi izzást, vagy Házat akartad talán közéjük fektetni?:-o

Sztem Kád is tök jól néz ki, nekem Kamera nem tűnik olyan nagy számnak.... Mellesleg:)) a doki nem olyan felszínes, hogy csak a külső alapján ítélje meg a csajokat!

Előzmény: Kymry (609)
FeanorB Creative Commons License 2006.07.31 0 0 617

Candy, hogy állsz az izzasztó folytkövvel? :))))) nem sürgetésből kérdem, csak azon röhögök, hogy már szétszednek a némberek, hogy mikor lesz már kész, ennyi szexista nőt! :DD

Kymry Creative Commons License 2006.07.31 0 0 616
éppen egy  csajt hengerelt le az ágyban:)))

Ja, hogy így lehengerlő:DDDD Egyébként mindig édes és lehengerlő:)

Nyugi, minden egyes helyen alaposan megnéztem és megszámoltam;-P Az eldugott helyeken is;-P Mind a kétféleképpen:) Ő igazából csak azt a fajta számolást szereti, ami a "minden egyes szeplőre puszi" módszerrel műxik, de mondtam, hogy nem ver át:))))

Előzmény: Lupin's fairy (615)
Lupin's fairy Creative Commons License 2006.07.31 0 0 615

Azt is mondta hol? talán alaposabban át kellett volna számolni, mert lehetnek a hátán is, meg mindenféle eldugott helyeken:)))))

Tegnap belekukkantottam a Casanovába, édi volt és lehengerlő:))) éppen egy  csajt hengerelt le az ágyban:)))

Előzmény: Kymry (605)
Kymry Creative Commons License 2006.07.31 0 0 614
Hmmm, ez nem valami nagy büntetés;-P Mondjuk nem akkora fun mint a szónikus csavarhúzót tisztogatni, de.... egye fene;-P
Előzmény: FeanorB (613)
FeanorB Creative Commons License 2006.07.31 0 0 613

tudom már, a menj a...pinyóba, büntimelóra, egész éjszaka Piton lombikját fogod tisztára nyalni! :PPPP a wilson miatt naná! :DDDDD

de ha belegondolok, tisztára unalmas lenne az életünk, ha nem lenne pár perverz nőszemély is itten :DD

Előzmény: Kymry (612)
Kymry Creative Commons License 2006.07.31 0 0 612
Ez Kád, Kamera vagy Wilson miatt?;-P
Előzmény: FeanorB (611)
FeanorB Creative Commons License 2006.07.31 0 0 611
menj a....:PPPPP
Előzmény: Kymry (609)
FeanorB Creative Commons License 2006.07.31 0 0 610
Wilsonnéval nem találkoztunk :))) de vhol a végén benne volt, hogy elvált, újfennt Wilson doki! hogy aztán újított-e be csajt az nem tom....ja, volt neki a leukémiás nője, azután nem mutatakk, utaltak senki másra...
Előzmény: Pelle381 (606)
Kymry Creative Commons License 2006.07.31 0 0 609
Én is kádra szavazok. Kád is jó nő, sőt, ráadásul jobban illene a dokihoz is! Nem köll mindig a fiatal, szép (?) és okoskodó kiscsajoknak megkapni a legjobb pasikat. Kád amúgy is jópofa meg talpraesett, és egy kemény nő. Pont a dokihoz való. Kamerka csak kikészülne mellette. Persze én Wilsonban is benne lennék *Kymryben megszólalt a perverz*:)
Előzmény: Pelle381 (608)
Pelle381 Creative Commons License 2006.07.31 0 0 608
Én mindenképp Kádra voksolok!  Imádom a humorát, meg ahogy ezek ketten húzzák egymás agyát, egy igazi klassz vagesz csaj, nem pedig - bocs a Kamerásoktól - egy merev jókislány csattokkal a hajában:-)))  /Komolyan mondom, többet kéne anyagoznia, akkor volt a legjobb fej:-)/
Előzmény: Kymry (607)
Kymry Creative Commons License 2006.07.31 0 0 607

Everyone wants to shag the doctor:)

Hát, nem tudom hogy akarom-e látni Wilson feleségét:) Előbb-utóbb persze úgyis megmutatják... vagy nem;-P

Engem jobban érdekelne hogy kamera vagy kád lesz a befutó?:)

Előzmény: Pelle381 (606)
Pelle381 Creative Commons License 2006.07.31 0 0 606

Na meg az a legtutibb, hogy az összes színésznőszemély, Kamerától kezdve Kádig azért könyörög a forgatókönyírónak, hogy vmi 18+részt írjon már be nekik a dokival:-)))))))))))  /Forgatókönyvíró Dávid egyébként azt nyilatozta egy interjúban, hogy ő maga is gátlásos nőkkel, és ez ment át a teremtményébe is:-)/  

Látjátok, Kádnak is azt írta meg, hogy a jó öreg és kedves Wilsont nézte ki sperminátornak, őt hívja el vacsizni:-)    Tényleg, lesz valamelyik részben Wilsonné Jolán?  Nagyon kíváncsi vagyok a nejére!!!!! Vagy olyan lesz, mint Columbo felesége, sose látjuk:-)   

Kymry Creative Commons License 2006.07.31 0 0 605
Dehogynem:) Állította, hogy van két új szeplője mióta utoljára számoltam;-P Persze hazudott:DDDD Csak azt akarta, hogy számoljam meg megint:))
Előzmény: Lupin's fairy (604)
Lupin's fairy Creative Commons License 2006.07.31 0 0 604
Ó, csak nem David2 számoltatta veled a szeplőit?:)))))))))

Előzmény: Kymry (603)
Kymry Creative Commons License 2006.07.31 0 0 603
Ááá, mindegy:) Tegnap szeplőket számolgattam, abban ment tönkre a szemem;-P
Előzmény: Lupin's fairy (602)
Lupin's fairy Creative Commons License 2006.07.31 0 0 602
Hát elég vacak a kép először én is sasoltam, de mivel HL oldalról szedtem nem  kellett találgatnom:))) Miért nincs meg jobb minőségben?:(  Laurie kiltben áááá, meg Emma Thompson , Kenneth Brannagh és Stephen Fry - mindet imádom!

Előzmény: Kymry (600)
Csillagkutya Creative Commons License 2006.07.31 0 0 601
Isten őrizz! :DDDD
Előzmény: Mrs.Barty Jr. (597)
Kymry Creative Commons License 2006.07.31 0 0 600

Ezt nekem mondod, azok után, amit a nagyágyúkban műveltem? TEgnap óta senkit sem vagyok képes felismerni képről..... összefolyik a szemem előtt a  kép és csak fura kis foltokat látok:DDD

Előzmény: Mrs.Barty Jr. (599)
Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.07.31 0 0 599

Greg Piton loves Allison Granger.

Heh :DDDDDDDD

*beszűkült*

Előzmény: Kymry (598)
Kymry Creative Commons License 2006.07.31 0 0 598
Greggy Potter loves Allison Granger;-P
Előzmény: Mrs.Barty Jr. (597)
Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.07.31 0 0 597
Namivan-átmentél Granger-Cameronba?! :P
Előzmény: Csillagkutya (596)
Csillagkutya Creative Commons License 2006.07.31 0 0 596

Igen, én is így gondolom, nagyobb a szája, de ha cselekedni kell...... :DDD

Biztos van benne egy nagy adag gátlás, és nem akar lelki bonyodalmakat, különösen cameron-féléket. Ezért is éli ki magát prostikon :DD Nem kell megfeleni, nincs kötöttség, nincs újabb csalódás.

A robotos jelenet meg magáért beszél. Mert ugye az a jelenet a fejében létezett :DDDD

Előzmény: FeanorB (588)
Csillagkutya Creative Commons License 2006.07.31 0 0 595
ja, lemaradt: *okosszmááájlííííí* :DDDD
Előzmény: Csillagkutya (594)
Csillagkutya Creative Commons License 2006.07.31 0 0 594
Na! Sztem az úúúgy van, hogy :DDD Cameron odaadja a pénzt, House jól meggondoltan odanyúl érte, még a botot is átrakja a másik kezébe, és úgy nyúl oda a bal kezével, lágyan végigsimítva Cameron ujjait, de csak éppen hogy :DD És alul, egy kicsit hozzáér még, mire elengedik. Cameron zavartan behajlítja az ujjait. Tuti fogta pár pillanatig House, különben nem húzná be a csaj zavarában :DDD
Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.07.31 0 0 593

Hát, én továbbra is a pénzt látom fogni  -öh-szóval azt fogják,de pont elég hülye kameraállás (:DD). Szerintem talán egy kicsit hozzáérnek egymáshoz, de az ujját tuti nem fogja House a csajnak.

Persze meglehet,h tévedek :D

Előzmény: FeanorB (591)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!