Azok részére akiknek a sportorvosi igazolás határideje lejárt, vagy a közeljövőben jár le, a sportorvos 02. 04-én 13.30.-tól biztosít időpontot a sportorvosi igazolások meghosszabítására.
A sportorvosi igazolás formanyomtatvány holnapi napon - nyomtatott formában - nálam az edzést követően elérhető lesz.
Aki az edzésen nem tud megjelenni, de szüksége van a nyomtaványra, a fórumon jelezze- email címmel - vagy önállóan töltse le a szövetség hivatalos oldaláról.
(Más - H. Péter - nagykorú szolnoki lakos, köztörvényes elkövető ügyében eljáró simagöröngyösi megyei bíróság- a vádlottat közmunkára itéli, amelyet 2010. 02.07-én köteles megkezdeni többszörösen visszaeső bűntársaival együtt a budapesti tagintézményben - Kánaáni út. A döntés jogerős, fellebezésnek helye nincs! - viccet félretéve igazuk van a többieknek!!)
Petykó, igen is kellesz az offens falba! Legalább lesz mindenkinek egy kis szusszanásra idelye.... (kivéve bélának de hát ő úgy is gyúr már, birja :D) Ha tudod úgy szervezni a programodat hogy szabad legyél aznap és családmunka mellett belefér, ott a helyed!
Örömmel láttam a nemvem a névsorban, természetesen ott leszek Veletek. Az 1100 ft nem túl nagy pénz egy komplett ebédért, tavaly is jól esett a meleg kaja a nagy szünetben, szerintem kérjen mindenki.
Én és Tesóm is meg szerintem sokan szívesen látnánk a csapatban...főleg a Szolnoki aréna után most nyernünk kell!! Szerintem gyere!! Edzés ide edzés oda szerintem megérdemelnéd!!
Az az igazság hogy nem nagyon jutok le edzésreés ezálltal nem szeretném bárkitöl is elvenni a lehetöséget hogy ne menjen az arénára.Van más is de az nem a fórum témáihoz kapcsolodik.
Béla én már 2 hónapja jeleztem neked, hogy kötnék biztosítást, meg az első idei edzésen is feltettem a kezem mikor megkérdezted, de jelzem akkor még egyszer!
ez olyan Érdi Gáboros volt."emlékszem amikor a colts 68-ban eljutott a........"hát igen egy jó szakkommentátor minimum az amerikai football-al egyidős.gyanús hogy ő megy miamiba akkor viszont a myp2p-n nézem a super bowlt.:)vagy lehalkítva
Fúúú hát az a Saints Vikings meccs nagyon kemény volt:))) Ha a Super Bowl fele ilyen jó lesz akkor már nagyon jó lesz:))
Mindkét csapat megérdemelte volna a döntőbe jutást!! Talán a Saints kicsit jobban megérdemelte nagyot küzdöttek...Gregg Williams DC hát le a kalappal előtte!!
Felhívnám mindenkinek a figyelmét a szabályismereti vizsgára amiről már beszéltem. Valszeg valamikor februárban lesz így mindenki átnézheti a szabálykönyvet még egyszer( főleg az újak). Csak szólok aki buktázik az csak pesten pótvizsgázhat és csak akkor vehet részt a bajnokságban ha ez megvan.