A topic nevéből is látszik, hogy milyen fotós eszközök börzéjéről van itt szó.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Turret finder /revolverkereső/ 28mm, 35mm, 50mm, 85mm, 135mm s/n:139593
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok, kérésre nagy felbontású képeket is küldök szívesen. Az objektívek tükör nélküli (milc) gépekkel használhatóak, a megfelelő adapterrel.
Helyileg Pápán található, igény esetén természetesen a posta megoldható. Alkudozni ér!
Eladó OM Zuiko Auto Zoom (toló zoomos) 35mm-105mm f1:3,5-4,5 (55mm átmérő) - irányár: 15,500 Ft --------- SN: 12847*
Fém szerkezetű objektív kitűnő, újnak ható állapotban van, karc-, pára-, és gombamentes. A blende lamellák szépen mozognak, a fokószgyűrűk nem ragadnak, nem lötyögnek, finoman járnak. Hangra, érzetre, illatra az egész cucc, rendkívül...japán, rendkívül Olympus.
Az objektívet két objetívsapkával és bőrtokkal adnám.
+2e Ft-ért adnék hozzá 5db szűrőt
+1e Ft-ért pedig egy Olympus motor drive-ot (amint az árán látszik, ez az egyetlen darab, amely nem működik kifogástalanul, nem tudtam kinyitni az elemtartót, biztosan könnyedén javítható)
Eladó OM Zuiko Auto Zoom (toló zoomos) 35mm-105mm f1:3,5-4,5 (55mm átmérő) - irányár: 17,500 Ft --------- SN: 12847*
Fém szerkezetű objektív kitűnő, újnak ható állapotban van, karc-, pára-, és gombamentes. A blende lamellák szépen mozognak, a fokószgyűrűk nem ragadnak, nem lötyögnek, finoman járnak. Hangra, érzetre, illatra az egész cucc, rendkívül...japán, rendkívül Olympus.
Az objektívet két objetívsapkával és bőrtokkal adnám.
+2e Ft-ért adnék hozzá 5db szűrőt
+1e Ft-ért pedig egy Olympus motor drive-ot (amint az árán látszik, ez az egyetlen darab, amely nem működik kifogástalanul, nem tudtam kinyitni az elemtartót, biztosan könnyedén javítható)
Már az előző posztom is kissé kilóg a topikleírás fogalmából, ha gondoljátok töröltetem.
Tavaszi nagytakarítást rendeztem, és rengeteg dolgot szeretnék jobb helyre juttatni a fórum segítségével, de nem találtam hozzá meg az igazán aktuális topikot.
OM Zuiko 35-105mm f/3.5-4.5 objektív (156139) szép állapot 8e
Sunpak OT220S vaku hibás 0,5e Hama gumis napellenző 52mm 2db 1e OM gyári fém napellenző (50/1.4 v. 1.8) szép állapot 8e OM gyári közgyűrű 14 és 25mm újszerű 7e
Kérésre több infót, képeket küldök, az e-mail cím publikus (felhasználónévre kattintva) Beszámítás nem érdekel, köszönöm.
Eladó, Zorkij C típusú fényképezőgép,tokkal,objektívvel,védőkupakkal.Szép állapotban van,mindene működőképes.Egy tisztítást megérdemel,mert kissé poros már.Mivel a szép állapot szubjektív dolog,így átvétel csak személyesen Monoron lehetséges.Habár ha valaki szeretné a postát....az is megoldható.
Ára: 10.000-forint+postaköltség a vevő kérésének és pénztárcájának megfelelően.