World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Az, hogy a cuccok hogyan néznek ki, nem igazán érdekes, mert tényleg csak az számít, hogy minél jobb legyen értékileg, legfeljebb ami jól néz ki, azt azután sem dobom ki, amikor már nem használom.
De...ez a játék nagyon nagy részben a vizuális részével fogja meg az embereket (a többi más mellett persze), még akkor is, ha alapvetően baltával van minden körülvágva.
Szvsz a játékban legszebben kasztoló karakterek az ud csajok (másodikok talán az ember csajok) és például engem az érdekel, hogy ilyen szempontból hogyan néz ki, még ha egyébként kicsit csúnyácskák is szegények. Ezért pl maget, warlockot, priestet nem indítanék pasit, csak rugót v. warriort. Ezzel együtt például nem indítanék törpéből csaj karaktert vagy akár taurenből, trollból, és nem indítanék pasit elfekből vagy emberből. Viszont nem zavar, ha másnak ilyen karaktere van...
Ezek után kíváncsi vagyok, vajon szerintetek milyen problémáim is vannak akármilyen identitás terén...
egeszen konkretan en arra gondolok, h bennem spec soha nem tuadatosult, hogy a jatekban latott animaciot egy ferfi segghez kene tarsitanom fizikai szinten. Az nekem egy animacio, egy karakter, de soha nem gondoltam h barmilyen jellegu fizikai megvalosulast kossek hozza. tom, en nem vagyok eleg kocka. uagyanigy jellemzoen amig jatszottam (2.5 evig) az esetek 99.99%ban leszartam, hogy egy cucc hogy nez ki, hogyan all rajtam, illik-e a tobbi cuccom szinehez, etc, a fennmarado 0.01% pedig azt az idoszakot jelentette amikor t5 elott alltunk es maulgaros vagy grullos kesztyu volt rajtam ami piros volt, na az egy icipicit zavart, mert minden mas cucc (jellemzoen t4-es) mas szinu volt.
ha jol emlexem /pill a karimon (dwarf hunter) egy druid staff van, mert azt lootoltam legutso naxx25-ben mielott abbahagytam volna a jatekot. leszarom h nez ki, jo sok ap es agi van rajta afaik.
nekem az elso karim volt ferfi, azota minden alt csajszi
a tisztelt ferfi-karakterrel-jatszo-ferfi-jatekosoktol kerdeznem, hogy folyamatosan egy pali seggèt bamulni pontosan mennyire ferfias tevekenyseg szerintetek?
Nálunk ilyenkor mindig csak a tankját gyepálta tovább, deep breathre meg megint felszáll aztán vissza. Ha észnél van a nép és a healerek vigyáznak a tankra akkor kezelhető.
Tegnap Maly25 lejött phase2 elején rendet rakni. Asszem örökre befejeztem annak az instának a látogatását. Max 10fősben, ott legalább össze tudunk szedni annyi embert hogy a P3 jól menjen, 25ösben mindig van kb 50% dead weight :/
meg1x: ha ketszer vonnak akkor 2 havi elofizud lesz jovairva :) Ha pedig nem akkor nyugodtan irsz a support-ra. Nalad megvan a ket tranzakcionak az informacioi a bank-tol ergo tudod igazolni nekik, de velhetoen Ok is latjak, hogy mi tortent. De nem igen tortenik ilyesmi. Amikor chargeolnak akkor a bankodtol megkapjak, hogy oke-e vagy sem, sikeres volt-e vagy sem. De szerintem ezt picit tulragoztuk :)
Igen, ez igaz, ha nem jött sms, akkor nem történt semmi. Így a még lekönyveletlen pénzmozgást is nyomon tudnám követni. Majd gondolkozom rajta, köszi. :D
Ha esetleg megér Neked annyit a dolog, akkor érdemes a számládhoz sms értesítőt kérni, akkor látod mindig a levonásokat és az esetleges sikertelen próbálkozásokat is, ha meg nincs értesítő, akkor meg nem történt semmi...(jobb esetben).
Mire rászántam magam, hogy na akkor veszek egy gamecard-ot, már zöldre váltott az accom. Lehet előbb rá kellett volna szánni magam. Persze az OTP-be is csak azt látják, amit én a netbankon keresztül. A legutolsó lépés lett volna a blizznek egy anyázós levél elküldése (persze kultúrált formában), de szerencsére erre se került sor. Az a baj ezzel, hogy annyira nem tudok angolul. Persze csak össze bírtam volna izzadni valamit, mert alap szinten azért megy a dolog. De nem biztos, hogy megértettem volna, hogy ők mit írnak vissza.
Mint utóbb világossá vált, az történt, hogy ők azt írták az accom alatt, hogy 03.27-én fognak vonni X euro-t. Én én azt hittem, hogy meg is történt ez, csak a pénz valamiért nem ért oda. Aztán rájöttem, hogy az történhetett, hogy ők késtek az automatikus levonással, mert az egy dolog, hogy azt írják, 03.27-én fognak vonni, az nem biztos, hogy így is lesz, és így nem bírtam játszani 4 napig. Én meg nem mertem semmit csinálni, nehogy kétszer vonjanak, mert befosatott az egyik haver, hogy akkor az a hónap 8 ezrembe lesz. Na mindegy! Az a fura, hogy ilyen még soha nem volt. És nem szeretném, ha ez megismétlődne, mert jó hogy két havit akkor játszhatok, ha kétszer vonnak, de olyat nem szeretnék, hogy egy napig se játszak, szal értitek. :P
rossz szot hasznaltam lehet a lenyeg hogy az esetek tobbsegeben blizzard a hunyo, oket erdemes elsokent keresni mindig, tekintve hogy ok akarnak toled penzt, garantaltan tudni fognak rola mi a gond. en egyszer jartam majdnem igy hogy nem volt vilagos mikor is mennyit vonnak, irtam emailt, visszairtak minden oke semmit sem vontak ketszer, fogom tudni hasznalni accountom
hasonlo tema a netes kapcsolattal a gebasz, ha csak es kizarolag wow alatt jelentkezik itt mar annyira nem gyorsak (milyen meglepo ugyebar), de a megfelelo mennyisegu rinya megteszi hatasat.
nem tudsz 2x fizetni 1 honapot;) Ha 2-ot vonnanak le akkor 2 honapot kapsz. Ha meg vettel volna egy gc-t akkor meg az lett volna, hogy lenne 2 honap elofizetesed by gc es lenne 1 honap elofizetesed by bankkartya, azaz 3 honapod ki lenne fizetve :)
Nem cseszegettem az OTP-t, csak megkérdeztem, hogy ők esetleg látnak-e olyat, amit én a netbankon keresztül nem. Aztán kiderült, hogy felesleges volt az utam, mert ők se látják azt, ami még nincs lekönyvelve. Na aztán most néztem megint az accountos oldalt, és fél órája azt írja, hogy aktív. Asszem azért írni fogok a blizznek egy anyázós levelet, itt szivattak 4 napja. Én meg már úgy voltam, veszek egy gamecard-ot, és le van tojva, de nem mertem, mert mi van, ha ezek meg vonják a lóvét. Akkor az a hónap nem 4, hanem 8 ezer? (Durván.)