ó, hát akkor te nem láttad Jézust kosarazni...?? ;-) gyorsan szerezd meg oszt megnézni;-) (najó, a film annyira nem jó, olyan Szpájklís-unalmas-időnkéntértelmetlenes...)
megnéztem az adatlapját, és meglepően sok filmben szerepel. bár azért olyan nagykaliberűben nem nagyon.
de most nézem, hogy Ray Allen is szerepelt a He got game c. filmben. Ebben Denzel Washington és Milla Jovovich partnere volt. azért ez nem rossz névsor. ennek ellenére nem nagyon hallottam erről a filmről. bár ez is kosaras film.
Azért az lényeges különbség Fox és a többi "színész" kosárlabdázó között, hogy Fox messze nem csak kosaras jellegű filmekben játszott. LA-be kifejezetten azért igazolt, hogy "tűzközelben" legyen.:)
Rick Fox csomó filmben játszott. Nem véletlenül nem akart Bostonba visszamenni játszani... :)))
Meg volt egy csomó másik NBA-player is, aki filmezett. Mindenki látta pl. Charles Barkley-t meg MJ-t (meg Muggsy Bogues-t) a Space Jam-ben, de sokat filmezett Gheorghe Muresan is, Payton, meg még sokan mások.
Bocsánat, javítom, sajnos nem játszunk többet a Grizzlies ellen, ráadásul náluk van a tiebreaker is (1-3), úgyhogy nem tűnik könnyűnek a helyzetünk. @LAL, @PHO, @SAC, UTA, DEN, @ATL, GSW, @UTA, SEA, @NOH, SAS. Közepesen erős schedule, sztem jó esetben tudunk menni egy 8-3-at. A Grizzlies-é sokkal durvább, 2xDEN, 2xSAS, 2xDAL + MIA, SEA, HOU. Sz'al nekik losing recordjuk lesz a végén az tuti. De így is csoda lesz bejutni...
Amúgy a Memphis ismét kikapott, úgyhogy már csak 3 meccsel vannak előttünk. Csoda kell, de van rá valamennyi minimális esély. (Mivel egymás ellen játszunk ebből 1 meccset rögtön le is lehet vonni, vagyis marad a két meccs előny. Mert az természetes, hogy az egymás ellenit nyernünk kell a továbbjutáshoz, ami nekik egy loss (-0.5) nekünk meg egy win (+0.5), ha jól számolom.)
Amúgy sztem a Nets bejutására sincsen sokkal több esély, mint a Wolves bejutására... Más kérdés, hogy a Phi is gyengélkedik mostanában, meg az Indiana sem túl acélos. És én is felszállok a Bulls-bandwagonra. (Illetve a szezon eleje óta rajta vagyok, de most (is) kinyilvánítom.)
tényleg, szerintetek meg lesz L. Jamesnek a 20-7-7. most reb-ban le van maradva egy picit. nem lenne gyenge, ha sikerülne neki. ma éjszaka is 44 pontot dobott.
és most már az se lenne a meglepő, ha az alapszakasz végére a Bullsnak lenne a 3. legjobb mutatója Keleten. azt hiszem nem sokan gondolták másfél hónap után, hogy ilyenről is lehet majd beszélni.
szerintem a Minnek és a Netsnek sem lesz meg a döntő. a TW-nek tényleg nagyon nagy a lemaradása. a Denvert tuti nem fogják megelőzni, és a Mem se fog annyira leereszteni. késő lesz már a hajrá szerintem.
a Nets nincs annyira sok meccsel lemaradva, de a Sixers már nem fogja odaadni a 8. helyét. még abban sem vagyok biztos, hogy a Magicet meg fogják előzni.
Meglesz a TW-nak és a Netsnek is a nyolcadik hely, hogy aztán sporttörténelmet írva ez a két csapat meccselje a nagydöntőt, ahol 4-3-ra nyer az egyik csapat, de úriemberként nem árulom el, h melyik :)
Ja, de elég sok a lemaradásunk a Grizzliektől. És most lesz egy Suns, Spurs, Kings road tripünk. (Meglepett, h a Spurs Duncan nélkül leverte a Rockets-t.) + Játszunk még a Nuggets-szel és a Grizzlies-zel is. De a Grizzlies meglehet valami csoda folytán még.