nah, asszem ezek, amik a legjobban sikerültek.... csináltam videókat is...everything i do i do it for you egész hosszen megvan, csak a gépet 90°kal elforgattam és még nem tudtam visszaforgatni....de ami késik, nem múlik...
kitart-e????csak fokozódik:D:D:Dmár 500000decibelen hallgatom megállás nélkül:D reggel-délben-este...és még mindig találok újat benne...megunhatatlan.... íme pár kép, amit csinálhattam..:D le vannak kicsinyítve,eredetileg 7szer ekkorák, szóval, ha visszaállítjátok a képméretet, elvileg élvezhetőbb:D
Az előző hsz-ra csak annyit, hogy a WYG-girlökkel mindig ezt csinálja, ez nem gonoszság, csak kicsit húzza őket :) De a végén mindig olyan kedvesen megölelgeti meg kézenfogja őket, hogy biztos, hogy egyikük se bánja ;)
Most először kimentem én is... mert ugyan metálosnak számítok, de mivel olyannak, aki a lassú számokat szereti inkább rock/metal stílusban, így nem állt soha távol tőlem Bryan Adams zenéje sem... de - főleg az utóbbi időszakban - azért azt már nem engedhettem meg magamnak, hogy a papplacis koncertjeire is jusson...
Én 3/4 8-kor indultam el a Keletitől - lehetnek akármilyen jó hangúak a megaszar kiválasztottai, úgyse fognak úgy és olyan számokat előadni, amik miatt jó fényben tudnának feltűnni nálam - mert arra számítottam, hogy a Hősök teréhez közelebb fog állni a szinpad, aztán kerülhettem körbe az egész vip-állatkertet... de mint a távozásnál láttam-hallottam, úgyse tudtam volna bemenni oldalról... aztán kb. félúton voltam az első bejárat és a hangfalak közt, mikor elkezdődött. Elég snassz volt, hogy ott baromi messze azt se tudtam, hogy mi folyik ott elől, de ezek a számok azért olyanok, amiket hallani is épp elég... :-)))
Mentem tehát előre, végül a keverő mögött kb. 20 méterre jobb oldalt sűrűsödött össze annyira a tömeg, hogy megállásra kényszerültem... és utána itt is maradtam végig. Tőlem nem messze volt egy kanadai zászlós figura, ha már itt hiányolták ezt egyesek...
A koncert egyébként igen jól össze volt válogatva... az első nagy csúcspont az a Please Forgive Me volt, de nagyon ott volt Have You Ever Really Loved A Woman és az Everything I Do kombója is... és nem érdekelt, hogy ötméteres körzetben rajtam röhög mindenki, ahogy szép fahangomon éneklem én is az utóbbi számot, teljes átéléssel, mint ahogy az ennél (mind a színpadon, mind a nézőtéren) hangosabb koncerteken is. :-) Jó volt, hogy az utolsó strófákat megismételték a végén... egy ilyen alapművet élőben hallani, jó is az...
A legnagyobb hecc viszont az volt, mikor kiválaszotta a csajt duettet énekelni... egyfelől óriási volt, hogy belevágtak egy kicsit a Doo Wah Diddy-be... :-))) másfelől meg azért eléggé leoltotta szegény lányt az elején - még ha ő is egy kicsit maga alatt vágta a fát azzal, hogy nem tudta könnyen kimagyarázni, hogy ő nem angoltanár, csak még tanul, meg a pólója is... :-)))) - aztán Bryan "nemigen tudsz énekelni, még tanulsz, és idejöttél nem is tudom honnan..." - ez gonosz oltás volt azért. De utána már rendes volt a csajjal, még ha annyira tényleg nem is volt jó hangú, de Deszka Spice hangjának szintjét azért tudta hozni... :-PPPP
Újabb csúcspont mi más is lehetett volna, mint a Heaven... :-) de a legjobban akkor is az akusztikus zárás tetszett, a Straight From The Heart egyébként is csodás, de így... ez ugyanolyan méltó zárása egy koncertnek, mint ahogy a Scorpions is szokta a When The Smoke Is Going Down-nal... pontosabban ez Bryan esetében akkor lett volna csúcs, ha nem az All For One-t szedi elő, hanem az I'm Not The Man You Think I Am-et...
Két nagy baj volt csak ezzel a koncerttel, de erről nem Bryan tehetett. Az egyik az, hogy tömegrendezvény, és hogy milyen tömeg, meg kik szervezték... (ezek után már nem is bánom, hogy nem a Scorps meghívása mellett döntöttek a rózsaszín cápák) - a másik meg, hogy ez bizony egy kétszemélyes koncert, ahová kell az embernek valaki maga mellé a fent említett csúcspontokhoz... felhozatal persze volt is, de nem nekem, de mondom, ez már másik lap. Tanulság: úgy kell alakítani az életemet több szempontból, hogy a következő "rendes" koncertje előtt már egy akadály se legyen előttem... :-)
Először is WC-ket a kordon mogé..........hogy jól belelógjon a képbe
Aztán a biztonságiak nem engedtek át csak egyeseket, persze akkor az egész tömeg megindul akkor őket visszanyomták megint ránk
Arról nemis beszélve, hogy a sok hülye koncert közben jött ki az elkerített részről
Könyörgöm minek? Örüljön, hogy ben van.
A sok befésült hajú meg a tiptoppos csajaikat meg nem érdekelte hogy kordon van összepréselődött a tömeg ő márpedig be fog jutni nem érdekes, hogy hogy akár a kordon benyomásával.
Ez volt az 1. komolyabb koncert, amire végre sikerült eljutnom (a novemberi bárhogy szerettem volna nem jött össze az utazás miatt...na ezért rossz vidékinek lenni:P) éssss fantasztikus volt:D Még most sem térek magamhoz...szombat délelőtt már ott "csápltunk" barátnőmmel a Bryan Adams-es pólónkban:)) Aztán végre bejutottunk...nem az 1. sorba, de az elején voltunk...az oldalrácsnál, a VIP-sok mellett és ahhoz képest, hogy elég alacsony vagyok MINDENT láttam:D:D:D
Szombat este óta nincs hangom:P:P de kit érdekel??:D:D
Gondoltam megosztom veletek, hogy nekem milyen volt: SZUPER!!!!!
Hm... épp képeket és videókat keresgélek:))
Ha véletlenül vki meglát a neten 1 olyan képet, ahol 3 csajszi danubiusos kezeket tart maga mellett amin a felirat "I love you Bryan", Bryan Adams-es pólóban vigyorognak (1 fekete, 2 fehér pólós) akkor be tudjátok majd rakni nekem?? Na jó...lehet, h lesz ilyen 100, de akkor csak az oldalt küldje el vki:) Elméletileg az 1ik én leszek...és jó lenne megtalálni..báááár az esély nem sok:P
Remélem mindenki olyan jól érezte magát, mint én:D