Ha valakit esetleg érdekel, még mindig lehet kapni a szolnoki Media Markt-ban a White Diamond DVD-t (5490 HUF) + van egy halomban mindenféle régebbi maxi CD leértékelve, csak 95 (!!) Ft-ért. Nekem sikerült vennem egy Kylie - I Believe In You maxit (szerencsém volt, mert pont a halom tetején mosolygott rám a Drága!) és kisebb kutlászkodás után a kezebbe akadt Dannii - Perfection maxija is.
A kyliebrasil.com oldalról letölthető az X tour frankfurti show video full koncert. Sajna nem tudom milyen minőség, mert most szedtem le de még megnézni nem tudtam. Csak gondoltam megoszotom eme hírt, hátha más is lecsap rá.
Dejóóóó, köszi!! Bár ennél olcsóbra gondoltam :D Ha nem lesz olcsóbb akkor marad ennyiért, de ehez még gyűjteni kell :) A homecoming könyvbe vagyok most nagyon beleesve.
E jeles nap vége felé engedjetek meg nekem egy kis nosztalgiát: 1988 nyarán az unokatestvérnőmtől kaptam pár Popcorn-posztert. Az egyiken Kylie volt rajta, de nekem ő még teljesen ismeretlen volt, semmit sem tudtam róla. Akkor 13 éves voltam és mint tinédzsert, teljesen lenyűgözött ennek a 20 éves lánynak a képe – (a kép HQ-ban itt: http://kylie-m.org/displayimage.php?album=70&pos=10 ) Sokat gyönyörködtem a végtelenül aranyos arcában, a szemében, a kócos szőke hajában, a pajkos mosolyában és a szexi vállában :-) Aztán amikor megláttam a tévében az ISBSL videóban, még jobban megdöbbentem. Elemi hatással volt rám, nagyon aranyos volt, ahogy énekelt és táncolt, bolondozott, nevetett a klipben (bár már hallottam a dalt a rádióban és úgy is tetszett, hogy nem tudtam, ki is énekli). Számomra ő volt addig a legszebb lány, akit valaha láttam! Innentől kezdve elkezdtem intenzívebben érdeklődni Kylie iránt. Akkor még nem volt Internet, a Commodore-korszak virágzott és a műholdas TV is csak akkoriban kezdett terjedni (nekünk nem volt és videó-lejátszónk sem). Nem voltak percek alatt letölthető audio és video fájlok, DVD-k vagy több ezer db-os digitális képtárak - csak a magazinokban megjelenő képeket tudtam kivágni és elrakni. A TV-ben is csak nagyon ritkán lehetett Minogue kisasszonyt elcsípni valamelyik zenés műsorban (ha ez megtörtént, az nekem igazi ünnep volt!)
Aztán kis idő múlva történt egy „csoda”. Abban a kisvárosban, ahol laktam, az egyik nap a suliból hazamenet a barátommal betértünk az akkoriban újonnan nyílt elektro-cikkes kisboltba. Ott megláttam Kylie 1988-as albumát – audio kazettán! Nagy izgalomba jöttem, még aznap kikönyörögtem rá a pénzt a szüleimtől (1-2 száz forint lehetett). Másnap megvettem életem első albumát – Kylie-t! A kazetta egy másolt, amolyan „lengyel-piacos” termék volt, de nagyon jól szólt és nekem ekkor ez volt a világ közepe! Állandóan ezt hallgattam, a dalok is igazán jók voltak. Rendkívül tetszett Kylie magas, erős de mégis kedves és kimondottan szexi hangja. Sajnos ezzel a szüleim idegeire mentem, ők igazán sosem szerették meg kedvenc énekesnőmet, de hát ez egy ilyen dolog. Egy idő után már annyira ragaszkodtam Kylie-hez, hogy amikor otthon voltam, mindenhová vittem magammal valamelyik kisebb fényképét (pl. ebédeléskor a tányérok mellé tettem, TV nézéskor is mellettem volt, stb. Talán bolondságnak tűnhet, de nekem akkori tinédzserként ez volt természetes és helyénvaló!
Szóval nálam így kezdődött. Szerintem sokan éltek át hasonlókat abban az időben, mint én és később is, amik miatt Kylie az életünk részévé vált valamilyen szinten. Ezért is volt óriási dolog az X2008 koncert, amikor élőben láthattuk és hallhattuk őt. Ennek értékét a kritizálók soha nem fogják tudni megérteni, felfogni, mert végleg kimaradtak valamiből – amiből tulajdonképpen saját maguk zárták ki önmagukat. Szívesen és hálásan gondolok vissza a tinédzseréveimre, arra a boldogságra, amit Kylie hallgatása, vagy akár egyetlen képének a megszerzése okozott. Így a rajongás egy elég személyes élmény lett, hiába volt mindig is fizikailag olyan távol tőlem!