"Anya: Depressziós. Nem csinál semmit. Doktor: Miért vagy lehangolt, Alvy? Anya: Válaszolj Dr. Flickernek! ... Azt hiszem olvasott valamit. Doktor: Valamit olvasott? Huh. Alvy Singer: A világegyetem tágul. Doktor: A világegyetem tágul? Alvy Singer: Igen, a világegyetem minden, és ha tágul, egy nap szét fog esni és akkor vége mindennek. Anya: Ez nem a te dolgod. (a doktorhoz:) Nem csinál házifeladatot. Alvy Singer: Mi értelme? Anya: Mit érdekel mit csinál a világegyetem! Te Brooklynban vagy! Brooklyn nem tágul."
Bár így leírva... na mindegy, akkor nem klasszikus, csak annak aki látta. Meg aki szerint Woody Allen frappánsakat mond.
Amíg a Mester meg nem írja, nézzünk bele Adrian Mole naplójába a világvégével kapcsolatban:
"Mole nagymama átjött, hogy közölje velem, múlt héten a spiritisztáknál bejelentették a világvégét. Azt mondta, tegnap mindennek véget kellett volna érnie. Korábban is átjött volna, de a függönyeit mosta."
"Nigel azt mondta, ma este lesz a világvége. És a Hold szétesik (Nigelnek a Rejtvényújságot kellene olvasnia, hogy fejlessze a szókincsét). Hát az igaz, hogy elsötétült. Visszatartottam a lélegzetem, és már a legrosszabbtól féltem, de a Hold rendbe jött, és az élet visszatért a rendes kerékvágásba, kivéve Yorkot, ahol a belvíz elárasztotta a városközpontot."
Az előbb a zebránál két 20 év körüli személy arról diskurált, hogy letámadta őket egy hittérítőre hasonlító csoportosulás, és azt mondták, hogy hamarosan vége a szenvedésnek, és hogy egyáltalán nem lehetett érteni, ez pontosan mit jelent.
De én tudtam: hamarosan annyi a meszes nyakcsigolyáknak, senki sem tapogatja többé az isiászát, a porckorongműtő szakiparnak is befellegzik, ... Assszem.
Támadóállást.:-DD Szinte el is felejtettem ezeket a frappáns gyakorlatkombinációkat. Reméllem, a csilláron nem kell majd lógni, mint a tévétorna főcímében a bögyös hölgy meg a férjeura tette.
Mi lesz, ha eszébe jut elrendelni újra esténként 5 perc tornát? Vagy reggeli előtt?
Mint Kínában kivonulnánk reggelente a parkokba, terekre, és egyéb alkalmas placcokra, és mindenki csinálna 10-20 guggolást, néhány fej és derékkörzést, meg 25 támadóállást.