Döbyke, ma jár le a próbaidöm, úgyhogy elvileg mehetne a dolog, csak gyakice nem, mert hát nagyon sz* fizum van.
jövöhéten teljes eröbedobással megpróbálok valami mást találni.
Bocsi, hogy eltűntem, de némi megfázásos takonykór ágynak döntött.. De végül én nyertem! :-))
Bolhácska,
Úgy látom Bobussal elbuktuk a fogadást, de azért így is meghívhacc majdan 1 vödör fagyira.. :-))
Amúgy hogysmint? Tök nyugis vagy még mindig? Majd írok emilt is, jó?
Kingus,
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!! Nagyon romantikus férjed van, már ami a csokrot illeti! :-))
Szószike drága, hogy lehet egy mosógép ajtaján kitölteni az összes fusztráltságodat? Bilincs? :-)
Kész a fürdőszoba, juhééééééj :-))))
A konyha szivacs, vettem tök szép igazi tömörfa lapokat. Tök jó, hogy szép, de le kell lakkoznom az egészet, úgyhogy estére mire odajutottam, addigra bezárt minden, úgyhogy elrobogam a tescoba, gazdaságos parkettalakkért. De le kell még kennem 3x, és ez csomó idő.
Kingus, Boldog Szülinapot tölem is!!!! :-)) ill. tölünk... lesz nagy ünneplés?
Egyben és virgoncan, kisasszony túlságosan el van kényeztetve odabent. :-))
Bobus, Ember mindenképpen fog jelentkezni. Ha túléli... Tegnap megevett egy üveg Nutellát, azt mondta az megnyugtatólag hat rá. Ezek után végighorkolta (mit horkolta, eccerüen ordította) az éjszakát. Pedig nem szokott horkolni, úgy látszik vénül. Vagy megfázott.
Én pedig kitöltöttem az összes fusztráltságomat a mosógép ajtaján, szerencsére nem törtem le. Van bennem valami alapideg, mint vizsgák elött szokott, hogy basszus, a fele anyag hátra van, idöm meg semmi.
Kingus, irtam Neked a fogyiban, de itt is ISTEN ELTESSEN SOKAIG, FULED ERJEN BOKAIG, MEG MIAZMAS.....!!!!!
Boha, hajra!!! Ha barmi tortenik, leccci irja meg a Parod a wanadoo-s cimunkre is, mert nemtom, muxik-e majd az index, en meg itt fogok izgulni egesz hetvegen (minden reggel azzal ebredek, hogy na, talan ma!!:-)))
Halci, Neked is fogok irni, de oly mertekben el voltam havazva, hogy csak na!! (majdnem szoszerint, ugyanis itt -4 fok van, es kb. harom kemeny percig zuhogott a ho!!:-))))
Állítólag innen számított 12 óra múlva kezd elindulni:) Hehehe:))) 33 évvel ezelőtt anyukám ilyenkor még apukámmal ropta a keresztpapám 30. szülinapi buliján:)))
Igenis, vettem!!! Ma már sikerált egy hatalmasat ööööööööö telefonálnom (tudod, hová), amit egyesek nagggyon jó jelnek vélnek. Szerintem csak a joghurt volt sz..r. :-))
Mindenesetre holnapi nap tölem jöhet!
Ráérek! :-))
Most visszont megyek törödni a Kispapi idegeivel... :-))
Halam, ez egyre kacifántosabb lesz! :-)) (psssszt, de 8-tól 10-ig alszom ki magam igazán)
Megmutattam tegnap Embernek is a Törpéket, aszonta igen aranyosak meg szépek!
Kicsi Emma, hááát, ez a nap sem kecsegtet sok szüléssel részemröl, de még nincs vége.
Bobuskám, csempefelszedéshez kölcsönadom a nagymamám volt centrifugáját... baromi hangos, 3 db hatalmas tapadókorongon áll, amikor beindítod, akkor szép kényelmesen felemeli az egyik lábát, cupppppp, aztán a másikat, cupppp, aztán a harmadikat, még sokkal nagyobb cupppp. NA, házgyári/panel lerakásokra tuti tipp. Aztán táncol is, de az már csak amolyan hab a tortán. Néha a Balatonon kitesszük a teraszra törölközöket facsartatni vele (mert még azt is tud!), így egyben seregélyriogatásra is kiváló. Szóval csupa haszon, gondold meg! :-)))
Éljenek a lakásfelújítók!!! Eredményröl kérek szépen képeket!
Nekünk meg megjött a nagykádra szerelhetö kiskád, meg az ágyra való baldachin+ágynemü, holnap megyünk érte. :-)))
Bobuska, még 1 dolog eszembe jutott. Ne igazán zavarjon, hogy fel kell verni a padlólapot, egy egész lakást egy nap alatt lerombolnak a kőművesek, problémázás nélkül. Egy 4-5m2-es követ kb fél óra alatt szednek fel, úgyhogy szerintem sokkal egyszerübb újrakezdeni, a betontól
Mostanában nem vagyok valami jellemző - munka után járok ki a házikóba, és csatlakozom az uramhoz: falat építünk, padlót rakunk, szétverünk, színeket próbálgatunk, szóval ÉLJENEK A LAKÁSFELÚJÍTÓK!!! :))) Majd teszek valahova képet, ha kész.
Nekem is volt egy korszakom, amikor folyton azt álmodtam, hogy nem gyereket szültem, hanem valami csupasz piros állatfélét, ami, ha kivettem a kiságyából, akkor megharapott, kiugrott a kezemből és elrohant. Nagyon morbid volt, hál' istennek egy idő után elmúlt. Mostanában kétcsíkosakkal és igazi babákkal álmodom. :)
Ecccsi, köszi a felajánlást, többször is elhatároztam, hogy kéne járnom néha szoliba így télvíz idején, de aztán soha nem lesz belőle semmi, mert mindig akad valami, ami fontosabb (pénzben és időben egyaránt). Most, hogy lenne lehetőség ingyen, időm nincs egy perc sem. :( Azért rendes vagy, köszi!
Beájulok, megyek aludni. Hú, én a holnapi napra tettem a tétem... ...hallod, Bóha? :)
Halci, megjott a kuldemeny, epp csak megnezni tudtam, mert mar le is csapott az informatikus a gepre, hogy helyrepofozza (valszeg telleg virus..:-(((
Igy nem merek onnan valaszolni, majd otthonrol, elmeletileg ott nincs gaz...
Annyit azert irok, hogy GYONYORUEK!!!!