Nekem 1.4HDi 16V van és még nem kellett cserélni, legalábbis nem emlékszem rá (de lehet csak azért, mert nem olyan nagy költség).
Viszont most olyan gondom van, hogy büdös (kicsit olyan mintha poshadt lenne) a belső tér :) magasnyomásos kocsimosás után jelentkezett... van valakinek tippje?
hogy ne mindig csak a negatív tapasztalat legyen... :)
tegnap megjártuk Tiszaújváros - Polgár - BP - Tiszaújváros útvonalat, futóval, pályán. Cirka 500km lett összesen :) Visszafelé egy komplett hálószobát hoztunk lapra szerelve (még összerakás alatt van) és kutya baja a kis kocsinak! :)
Sziasztok egy fontos és idegesítő problémám volna.
beszart a gyári cd lejátszó vettem bele egy újat gyárilag adtak hozzá átalakító kábelt a táphoz. A rádióhoz még nincs meg az átalakító így azt nem is kötöttem be. Elmentem a városban vásárolni és 2 örával később nem működött a központi záram a kulccsal egyikkel se. Csak manuálisan és ugrált hogy a gyerekzárat kapcsolta be vagy a központi zárat amikor bent ültünk. Esetleg lehet valami köze a rádióhoz vagy elektronikai baja van? Köszi a segítséget előre is.
Na azt hiszem nem az én évem lesz ez az idei!! Tegnap este álltam volna be az udvarba amikor egy nagy csattanás és a bal eleje eléggé leült... Rugótörés... Mondjuk találtam Pesten egy olcsó boltot ahol 9000ft/db áron tudtam rugót venni! Az egyiket ma el tudtam hozni de a másik csak kedden jön meg!
No máma megejtettem a cserét. A jobb oldali úgy rá volt gyógyúlva a kormány köztesrúdra, hogy a 13-as villásom eltörött!!!! A végén flex pajtás segített.
Citroen C3 2002-es 1.4 hdi-hoz keresnék gyújtáskapcsolót 2 kulccsal! Akinek van otthon elfekvőben az legyen szíves írni vagy hívni! Már annyira ki van a gyújtáskapcsolóm hogy alig tudom elfordítani a kulcsot (még új másolt kulccsal sem)
Vagy ha valaki tud esetleg egy bontót ahol nagy valószínűséggel van akkor jelezze legyen szíves!
Nem klímás. 2elektromos ablakemelő a legnagyobb extrája szerintem. Pont azért szeretnék ilyet, hogy minél kevesebb gond legyen vele. Rugóra rákérdezek mindenképp.
Arra figyelj, hogy klíma azért legyen benne, mert az X felszereltség a legalapabb. Rugótörés típushiba, rá lehet kérdezni, hogy cserélték-e már, ha még nem, akkor sztem hamarosan neked kéne megtenni.
Üdv! Kinéztem magamnak szerény városkánkban egy kis C3 1.1 x 2002-t. 2004-es évjárat. 170.000 futott km. Mi a véleményetek róla? Első autó lenne. Megéri? Célom a minél olcsóbb fenntarthatóság, gondolok itt fogyasztásra alkatrészek cseréjére egyéb hibákra. Örülnék, ha nem az lenne, hogy amíg hazahozom minden rendben, aztán utána minden hiba előjön. Mik azok a dolgok amikre érdemes figyelni ezeknél az autóknál?
enyém alá is befeküdtek tegnap. azt mondták bal oldali stabilizátor rúd, de én még mindig állítom, h jobb oldalról hallom a hangot. majd most kiderül, mert kicserélik a rudat és megnézik jobban.
III. kerületi is Wendom, csak nem akartam leírni ;)
Ha leírnám az ügyintéző urak milyen stílusban kommunikáltak, akkor perelhető lennék, úgyhogy legyen elég annyi, hogy ha az ember 2 youtube videó között megzavarja őket egy lesajnált C3-assal, kissé szalonképtelenné válnak. Persze ez 2 éve volt, azóta kikupálódhattak.
Rossz márkaszervizt én is tudok mondani: a Citroen Wendom Könyves Kálmán krt-i telepe. A sztori röviden annyi, hogy meg volt repedve az üzemanyag-szivattyúm, amit tisztességgel ki is cseréltek, ráadásul kaptam a fizetett óradíjjal megegyező összegű benzinkártyát is egy akció keretében, tehát mondhatni elégedetten távoztam VOLNA, ugyanis a következő napokban erős benzinszagot éreztem a kocsi körül. Mivel jelezték, hogy ez előfordulhat pár napig, ezért nem igazán aggódtam, le is vezettem Lengyelországig, viszont mikor hetekkel később is éreztem a szagot és a fogyasztásom is durván megugrott, akkor gondoltam elviszem kint egy helyi szakihoz, aki rögtön meg is állapította, hogy a benzintartály fedelét nem csavarták vissza rendesen, tehát ahogy ment a kocsi, úgy folyamatosan kilötyögött egy kis benya. Pár nappal később mentem vissza Pestre, első dolgom volt, hogy reklamálják és kérjek a kilötyögött benzinért, plusz a kinti átnézésért cserébe egy full tank benzint. A válaszuk annyi volt, hogy max felesbe tudják ezt megoldani, ugyanis nekik csak "ez fér bele", és ezt is majd zsebből fizetik ki. Elég hajthatatlanok voltak, szóval jobb híján elfogadtam ezt. Ehhez képest mikor elmentünk a szomszédos kútra, akkor első dolguk volt számlát kérni..ehh.
Tanulság: akkor se vigyem márkaszervizbe a kocsit, ha épp szervizakció van.