Most akkor másik autót kell vennem, hogy kitehessem legalább a 9-es matrinyát? ;-)
Such a life. :-)
Vagy lehet olyat is csinálni, hogy Club9Fan vagy slepp? :-)))
Nekem is ok. lenne, olyan 4cm magasságban, és üvegfelületre belülről. Nem a kocsi fényezését sajnálom, félteném a matricát, lehet, hogy egy pug-os lenyúlja!:-)))
A fényezésemnek most úgyis annyi, ez a barom kutyám felmászott a kocsim tetejére, gondolta a vászontető jó meleg lesz a segge alá!(~50kg németjuhász) Én barom, meg ahogy oldalba vágtam, pont a motortér felé távozott. Sajna nem ott jött fel, úgyhogy polírozhatok!
" Ez nem 289mm átmérő hanem csak 289 ez 1cm jelent ez valamit?"
Most akkor mi???
Végül is mindegy, ha van egy cm difi, az még nem olyan vész, már csak azért sem, mert az 1cm katalógus szerint, de ha a tényleges méretet méred, akkor még lehetnek más értékek is! Minden gyártónak megvan a maga heppje...
Versenyről majd beszámolok! Azt mondta a rendező, hogy van gokart kategória is, tehát még egy gokart 3cm-es magasságával is el tud menni. Nekem ez volt a dilemmám, mindig, ha valami DuEn kiírást látok, eszembe jutnak a kockaladák, amik azért nem olyan válogatósak a pályaminőségben.
>ha esetleg calibrálásnak van valami különlegessége akkor légyszíves mond meg!
Ez a széria, amit a hunlimotól kaptál, már gyárilag kalibrálva van. Ha le akarod ellenőrizni a pontosságát, vegyél elő egy vízmértéket és nézd meg a "calibration" menüben az "accelerometers" pontot!
Köszi Falco,
Nekem Andy hozta a műszert!Akkor jó volt a 8.0mp az S2-nek!
Hunlimo1,
ha esetleg calibrálásnak van valami különlegessége akkor légyszíves mond meg!
Nekem nagyon bejön mind a matrica ötlet, mind a design! Egy 'Club 8' metrica rendel! ;-) A 'Club 7' az nemjó, azt hiszik majd valami műanyag zenekart vagy dizsit reklámozok ;-))
Vhogy nem lehetne beleszoni, hogy ez 1/8 es hogy 0 rollout. Utalnam ha vki azt hinne a Sy-rol, hogy 12"-es rollout-al megy 7-es idot 1/4-en. :-D Vagy tul sokat akarok? :-)
A kedd nekem sem lett volna jó!
Megkaptam a behívó parancsomat kedd 9 órára Szabadszállásra!
Szerdán már szabad vagyok és megyek! Kb mikor és merre felé tervezed?
Amúgy nagyon sajnállom hogy nem tudtam menni biztos kiru volt a dolog!Én is szeretnék mérni mert szeretnék 10 alá kerülni és ugy érzem talán sikerülne a verdával!Talán!!:-))Jövőhéten valamikor én megint összehozok egy kis méricskélést aki akar az szóljon!Száraz időben nem tul későn!
na hi!
Na olvasom hogy születtek jó eredmények,gratula mindenkinek!
Gtech es méréseket már szó nélkül is elvárom hogy küldjétek nekem!:-)))Please mail ben vagy akárhogy a méréseket juttassátok már el nekem!!!Minden jöhet!Köszi!
Amúgy mizus a nagyvilágban?