igazán megtisztel, hogy kimerted ejteni a fogaid közül azt a teljességgel untrendy dolgot.
azé szerintem neféjj nem kopnak el a fogaid. ha így folytatod.
dzsu-li csak időlegesen távozott, ez már biztos.
Ha meg is fordult a fejében a lelépés, a fogcsikorgatás olyan földöntúli vonzerővel bír a nők számára, mint a sellők éneke a férfiaknak. Már morticia is megmondta.
Itt is van: :÷) :÷) kettő, hogy értse, akinek szól.
Hogy mi történt itt? Magam sem tudom. De keserű a szájizem. A sörtől, mert már kettőt megittam. Ennyi van.
ozagen,
ne légy rest. nyest se. ott, túl a rácson, abban a másik szobában elég jól nyomattad a semmit, úgy, hogy lett belôle valami. itt meg tôlünk város, és te csak halkan csikorgatsz?
basszus, beszakad a hátom, ma egész nap könyveltem. méghogy a mosónôk.... nem! a könyvelôk azok, akiknek fejük fáj a vasalástóül. vagy nem attól, de hogy a hátuk nekik jobban, az tuti.
aztán bekrepált a tévé is. pedig az jó drog. de nem emgy, filipsz az áldott állatja, de meghekkelôdött benne a delejgép.
Először csak elmentem mellette. Másodszorra már a fogamat csikorgattam. Most viszont már a klavit rágom. Ez egy fogcsikorgatós topik kész, passz. Ráadásul iszonyatos távlatokkal.
Mit gondolsz, ha egy vonatbuzulós topik, vagy a Candid avagy a gonosz gomba topik több ezer hozzászólásra képes, akkor mink itt majd segítségül hívjuk Harry Pottert, vagy a trolibuszokat? Hö?
hát, nem tudom, hö, meg bü, meg hübü, hogy mi is a rajz, a pályagép, de egy az biza frankó: jó a csikorgatás, jó a pofalüktetés, mint téma, de idô után hiányzik a többi.
ozagen, tessék magad aktivizálni, rendben, hogy csikorg, de csak csikorg?