A problémám oka lehet az elavult msts bin verzió.Most raktam be egy Flirt-et és megy de ha a menübe ki akarok lépni akkor a játék leáll.PL: hol lehet letölteni a 1.8.052113-ös verziót mert a http://mstsbin.uktrainsim.com/eng/eng.html oldalon nem lehet.Tudtok adini linket?
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem! Szerkesztésekbe fogtam az ACE fáljt átkonvertáltam bmp-be,meg tga-ba de visszafele ACE-be nem sikerül sehogy sem! Az Aceit program nekem az írja: Unable to create Direct 3D device! Nem tudok vele mit kezdeni!
MOst kezdtem el játszani az Msts-sel és beraktam a Balaton-Dél 4.0 pályát és a 8715.-ös szerelvényt és megy de amikor ki akarok lépni az activity-ből akkor nem a játék menüjébe hanek egy leáll a játék és kiirja hogy a játék leáll ez miért van?
Kipróbáltam hogy ha elinditom és az elején kilépek akkor kilép simán,és ha játék közben megnyomom az ESc-et elmegyek enni és utána rámegyek a folytatásra akkor is leáll a játék ez miért van?
Azzal a kéréssel fordulnékhozzátok, hogy feltelepítettem a Traxx bónusz pakkot, hozzá letöltöttem a FCS Sound2 pakkot. A gond az, hogy a 002-es MÁV Traxx mozdony elindul a játékban, de nincs hozzá hang. Hibaüzenetként azt írja ki, hogy Failed to Find FCS Sound/146-2_185-2_Sound/146.2.eng sms 146.2_Cab.sms
Megnéztem a Sound mappa tartalmát, és ott vannak ezek a file-ok, mégis kiírja, hogy hibás!?
Kérdésem, hogy mit lehetne ilyenkor tenni.
A másik gondom az, hogy a Kandó Traxx-ot is letöltöttem, de a múlt heti XP újratelepítésem óta nem működik. Az eredeti komplett lementett gépet és hangot ill. kabonnézetet is bemásoltam a Trainset mappába, és a játék indításakor hibaüzenetként azt írja ki, hogy hiányzik a 480-001-1 eng file. Egyszerűen eltünteti az eng fájlt a mappájából. Mi lehet ennek az oka? Kérlek benneteket, aki tud, segítsen!
Valaki el tudná nekem küldeni, azokat a hangokat, meg kabinnézeteket V43-hoz, ami a hdmsts oldalon volt fenn? Meg 1-2 db tetszőleges V43 mozdonyt is. Előre is köszönöm!
Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni? Szükségem lenne a H-Start_Bombardier packra, de nem tudom letölteni :( Illetve: MÁV_V43_VMWV43_1105_2009 H-Start-BybdteeBybdtee 005 amire szükségem lenne ha ezeket valaki el tudná küldeni annak nagyon örülnék. E-mail: pistimester94@gmail.com
Feltelepítettem az MSTS alap játékot Win 8 -ra. Már telepítés után egyböl futtatni próbáltam de kilépett! Mi lehet a baj? Próbáltam a kompatibilitást állíani,de nemjó! Segítséget szeretnék! Köszönöm!