ne magadból indulj ki... azért mert nem szeret valaki valamit, akkor miért fikázza? maxi nekem nem tetszik de nem vonok le olyan következtetést, hogy aki Cradle of Filth -et hallgat az csak idegbeteg lehet... ezek hülyeségek.. neked az tetszik nekem ez...
Nem szeretem a kedvenc kifejezést, de szívemnek legkedvesebbek közül az öt, mi most eszembe jut:
Dead Can Dance
Sopor Aeternus
Burzum
Garmarna
Cradle of Filth
(+1 Ah Cama-Sotz, de ez friss:)
remélem, kielégíttetett kiváncsiságod
ugye nem most adtam 6 tippet a "mit fikázzunk" versenyhez?!:)
Anélkül, hogy kötekednék: Sorold fel, kérlek, mondjuk az 5 kedvenc zenekarodat! (zárójelben megjegyzem, hogy NEM vagyok Junkiesos, kíváncsi viszont annál inkább)
Na, szerintem azért van alattuk, bár példát nem tudok most így hirtelen.
Egyébként biztos van magyarázat a dologra, de az valszeg pszichológusra tartozik.
ez "zenei rasszizmus"...
mondd el miért, és akkor elhiszem..
de én azokat tartom a társadalom legaljának akik nem dolgoznak és merő lustaságból élősködnek a társadalmon, vagy lopással, rablással tartják el magukat...
fura egy értékrended van...
a junkies rajongók az emberiség legalját képviselik. bár munkaadód mentségére szolgáljon, hogy nem tudhatta. nyilván nem alkalmazott még előtted junkies rajongót, ezért nem ismeri fel a tüneteket.
de ebben az aspektusban meg te vagy a becstelen, mivel az életrajzodon fel kellett volna tüntetned, hogy.
de egy junkies rajongótól nem is várhat az ember ilyesmit.
Egyes fejlődő országokban például gyerekeket dolgoztatnak bányákban. Ez elég nagy szemétség a munkaadók részéről. De ez a kiskölyköket még nem minősíti.
Ő nem ezt írta. A munkaadód veszi el a tisztességes munkalehetőséget más rendes emberek elől azáltal, hogy téged alkalmaz.
A más rendes emberek nem zárja ki, hogy te is rendes vagy. De ezt szerintem konzultáld meg a nyúllal. Valószínűleg nem így gondolja, de hátha.