Majd kipróbálom. Addig is nem tudtok olyan helyeket ahonnan küldetéseket (ha lehet respawnosat) tudnék leszedni? Egy kész küldetésből sokmindent el lehet lesni.Ha küldtök párat az is jó. Megint köszi!
Az utóbbi id?ben már szinte minden olyan addon elérhet? beta állapotban amit kicsi csapat, vagy egy ember készít. Az olyan srácok, akik sokan vannak meg maguk tesztelik, és elég kevés hiba szokott lenni...
Fasza lenne már ezis :D Nemkell hogy olyan kúrva hosszú legyen.LSD-re is letudtam szálni BISCAMEL-el sérülés nélkül.Nemtom mér csinálja ezt a sok buzi sufnituninger MIAFASZÉ nemadja oda tesztelni az akár féligkész cuccot , kicsit előbb derülnének ki a hibák és nemkéne újrakezdeni az egészet...
Én jelenleg az új katona modellel tökölök.De mért is legyen egyszerű.Most már tudom mért nem készült még ezidáig új.Úgyanis meglett csinálva a gizda modellhez az animáció.És ha nem akaram az egészet újra animálni ,akkor hozzá kell idomítani a meglévőhőz.Ez legnehezebb, mivel 1-2 animációnál még tökéletes ,de már a többinél kész KO.Föleg ha fegyvernélkül hasal a manusz.
Sajnos nem, éppen ezért lőnek "egy csőből" az olyan helik is, mint a BAS AH-6J Guns (2db M134 gatling géppuskával...), vagy a DKMM Bronco, vagy éppen a Tunguska.
A különféle fórumokon repkednek ötletek, de működő változatott még nem láttam :(
Ez szép is, jó is. Azonban szokás szerint az ofp engine nem engedi, hogy értelmesen m?köd? addont csináljanak. Állítólag nem lehet megoldani, hogy a propellerek elforgatáskor is forogjanak. Most ezen tökölnek a srácok...
igy van egész pontosan
respawn = 1 - you respawn as the bird
respawn = 2 - you respawn where you died. AI don't respawn
respawn = 3 - you and your AI subordinates respawn where you died
respawn = "group"; team respawn
Ugyanazokat a fileokat kell LINUX-ra felpakolni (addon, missions) még a bin könyvtár is egyezik, egyetlen külömbség, hogy a LINUXOS szervernek saját bináris állománya van. Tehát csak a FlashpointServer.exe -t kell helyettesíteni a linuxos futtatható szerver binárissal.
De egyébként nem kell már a lista, mert az volt a baj, hogy BUG-os a linuxos szerver ugyanis nem lehet SQUAD logót használni.
Szóval ameddig nem megy az ofphu.servegame.com addig lehet ezt a szervert használni.
Implementation: SOCKET
Address: Internet (web.netorigin.hu) vagy
IP:195.70.36.140 , port:2302
jelszó:ofphu
Hoppá. Azt már nem írtam oda, hogy a BIS direkt csinálta a túlméretezést.. >:( Mégpedig azért, hogy könyebb legyen kil?ni a tankokat... Javítani akarták a játékélményt. Nekem jobb lenne, ha a BMP-t nehezebb lenne kil?ni, akárcsak a valóságban. Ez a lényege egy jó simnek.
Ja a másik meg az, hogy az ofp engine nem tud olyat, hogy egyszerre 2 fegyver l?jjön egy járm?vön. Valamint olyat se tud, kerekes járm?r?l rakéta induljon. (négykerekesr?l) Ezért nem készült el ennek a társaságnak a rakétás HMMWV addonja.. :( Pedig brutálisan szép az is...
Kiprószáltam ezt a cuccost és nagyon jó! Csak ajánlani tudom bárkinek. Szépen van megcsinálva nagyon. Az is vicces, hogy a széles lánctalpas változat tényleg nem robban fel az aknákon... :) Csak a vékony lánctalpas... :)
Tankot ilyennel lőni télleg hülyeség lenne de pl silkánál olyan jó ahogy lehet dekázni a gyalogosokkal :D (meg jól beszopatni azt akinek bevan kapcsolva a füst és gyenge a vasa)
Még szép, hogy nincs benne semmi a gyalogság ellen. Egy AA cuccnak nem ez a feladata... :) Arra ott van az a pár egység, ami védi. Pl. a Tunguskánál, meg a másik ilyen rakétás cuccnál egy csomót reklamáltak, hogy tankokat miért nem lehet vele befogni... :P
Nagyon karaj cucc én már 1 hete próbálgatom.
AA változat elég hatékony csak gyalogság ellen nincs benne semmi még mg sem :(
Ha a packot tölötd le abban van egy garázs és másik is épület + szép hordók.
The MT-LB was introduced in the early 70's. It's main role was to be a tracked artillery prime mover with transportation capabilities, but due to it's robust, universal construction a lot of different versions of the MT-LB with different roles were build soon.
Our MT-LB addon features the following versions:
Standart MT-LB APC (summer and winter pattern)
Support MT-LB's (Ambulance and Repair versions, summer and winter pattern).
MT-LBV APC (MT-LB with wide tracks for low ground pressure, only winter pattern).
SA-13 (MT-LB chassis with Strela 10 Rocket System)
These units are available for East (Soviet and Czechz army) and Resistance side.
We are also working on the ZU-23-2 AA Gun and an MT-LB version with the ZU-23-2 mounted on the top of the hull. The 3D model is allready done and we are in the process of texturing the model.
Mindjárt leér. Letesztelem. Megírom majd milyen volt... ;) Innen jól néz ki. Remélem közelr?l is. Még egy ruszki egység, hogy ne csak az usa oldal fejl?djön...