Túl sok "j" betüt használsz, ez teljesen megeröszakolja a látványt.Lejjeb a "paraszttalbeszélektehátadomaformámat" hanggal.
Most meg mit morogsz, nem ízlik a kaja?
Csikorog a disznófogam között a sok (üveg)gyöngy...
Nem, a maji tárzsadalmat férgek alkottyák, akikhez képest a diznyó egy aranyos állat
Mikor nem alkották férgek? Mikor alkották harcias barbárok, akik harcolva harcoltak fegyverrel egyik kézben, meinkampf-al a másikban, blekkesített parsifalt hallgatva?
Eztet nem értem. Mijér, Erdélyben nyaralsz, vagy mi? Más ötletem nincs, hogy mijér nem bírsz elmenni a Manzonkultusz bulira.
Erdélyben élek, mint olyan.Ehhez mit szólsz.La asta nu te-ai asteptat, am dreptate? Románul is tudok ;).
Bazze, akkor úgy beszéjj, hogy lássam, oxy?:-Đ
Mivagyokén, kopperfíld? Elmondtam tízszer, számomra értelmesen.Menj az oviba ha képekben akarsz kommunikálni.
Đ
Lopod? Bazki, szal azér veszel át egy kazit, vagy azér töltesz le egy számot a netről, hogy a szövegeit olvasd. Értem.
Igazad van.Mansont már jóformán nem is hallgatok, csak a szövegeit elemzem.A lemezeit ellenben megvettem.Ezenkívül rengeteg más zeném van amit foleg a zene miatt hallgatok, és azokat már nem mind vettem meg.
. Jó van akkor ebbő következikk, hogy a donlájkdödrogznak is van deepértelme(perce én nem értem), tehát elmehecc a gázba:-Đ Ugyanis hijába lenne a kedvenczem a Kinderfeld, ha azt senem érteném. Szal ez alaptyán bunkózsák volt tőlled ítélletet mondani fölöttem, noch wahr?;-Đ
Szigorúan rendreutasítottál barátom, nicht wahr?
Most hadd osszam én is az eszemet.Te majd' egy éve vitatkozol velem a Manson-topicban.Viszont te Mansont csak zeneileg "kedveled".Ez kábé olyan mintha én hitlerrel vitatkoznák Wagner felett, holott nekem Wagner csak egy zeneszerző, míg hitlernek katarzist okozott meg minden, és az átlagnál sokkal jobban érezte és értette Wagner mondanivalóját.Itt az a baj, hogy egy fanatikussal vitázik egy dilettáns.Ezért van az, hogy nem tudom elmagyarázni a dörgést.
Szíveskettem elmagyarázni, hogy szerintem manzon aztat taníjja, hogy a drogtó leszek gigagénijusz. Tehát milyen szolgaji részt látok? Te montad, hogy ez igaz, not?
Igen, igaz...De: ez az album olyan mint egy színjáték.A különbözo színészek mind a maguk igazát mondják, a nézonek kell eldönteni hogy ki pártjára áll.Omega csak egy szereplo.Ami az o szájából hangzik, az igaz, ha mellé állunk.De ha "objektíven" nézzük, akkor értelmezhetjük úgy is, hogy az Omegát az író "poénból", az irónia céljából teremtette, o (omega) foglalja magába azokat a tulajdonságokat amiket az író ki akar karikírozni.És ezt MM meg is mondta, emlékszel arra az interjúra...ahol aszongya a merlin hogy az omega-srác csak egy eltúlzott kép, melyet a társadalom alkotott róla.
Ez a tény (a színjáték-aspektus) foleg a HW albumon jön elo.
Na várjunk csak, én ultrajobbos vagyok, ami a szélsőtől még jobbra van;-Đ
:)) csak nehogy annyira jobbra legyen hogy az már balnak számítson.A tyúkszaros Föld kerek, tudod.Ha sokat mész nyugatra, keleten kötsz ki.
Ellenben ha az urben élsz, mint én, akkor nem tévedsz el soha, bárhova indulsz, magadnál horgonyozol le.
"Szvsz nem az intelligencia, hanem a civilizáció és kultúra foka között van összefüggés. "
Nem, az intelligencia között. A felmérést az afroamerikaijak között is elvégezték.
Az afroamerikai az nem mérce, mert ott van az USA ami hátráltató tényezo.Tudtad hogy minden hetedik egyetemet végzett amcsi nem tudja megmutatni saját országát a térképen ? Akkor mit vársz az ott élo gettóniggerektol.
a helyes válasz az, hogy azér alkotok rencert, mer' nem megy jó műsor a tévében. Aki esztet a gigaszimbólizmust nem érti, az mennyen a gázba.
Te menj a saját gázadba, érted? Én sem követlek mindenhova...Elvezettél egy darabig, de ingoványba nem viszel.Bennem, kis pöcsben, több KELL hogy legyen mint másokban.És elo is hozom.És fantáziám révén fel fogom építeni otthonomat, ahol mindentol elidegenedve fogok élni.
Ettől persze még lehet hogy egy kis pöcs vagy, sőt valószínű:-Đ
Relatív.Minden relatív és szubjektív.Számomra.Persze hogy pöcs vagyok, senki faszfej.Szürke átlag, közepes nulla.
. 1. Aki szereti Wagnert az nem lehet ízléstelen
Más dolgokban volt ízléstelen.Amúgy a tehenek is szeretik vágnert meg a többi klasszikust, állítólag több tejet adnak az "eine kleine nachtmusik"-ra.
Parasztnak paraszt vót, az odájig oké, de elért a tábla végéig, tehát megérdemelte, hogy vezér legyen.
Tényleg? Mosmá nem szükséges a genetika, dokikám?
Mosmá bárki jogosult a vezérségre, aki elhajtja a csordát a legelotábla végére? Ellentmondást látok (-> spice görl példám).
Nem t'om, bedöglött tejjesen, elmagyarázhatnád azt a keresztyén nyanyás számot.
Mondtam hogy csak poén volt.Ennyire nem lehetsz napszúrásos.
Tessék, mazochizmusom immár határtalan, bemásolok mégegy TypeO szöveget:
periodic tablewear
psychotropic science fare
But who will save the sane?
somt beings
just can't change
now crawl on by
with a fake tear in your eye
and think
isn't he strange?
Pseudorgasmic chemistry
Necromorphic apathy
physical laws unapplied
hamper my quest
unsurreal world
of unfailed HIV tests
Der Ubermensch warning
of pi (techno junkies)
3.141592653...
come on boy tell me, tell me
tentative ambulance
date bound for G Ward
beartrap psychiatrist bait
chew my paw off
unmercifully we will take you
away to slumber
but only if you can recite
avagadro's number
now crawl on by
with a fake tear in your eye
and think
wasn't he strange?
Nem, a maji tárzsadalmat férgek alkottyák, akikhez képest a diznyó egy aranyos állat.
Hogyne, Manson nem is létezik, a demokrata párt találta ki választási kampányai céljából.
Há' nem is a rebubikánusok:)
Fidesz? Európa, öregem.Visszahúz a Balkán csendes kis rohattkáposztaszagú-légyszaros bája.Vivát eremdéesz.
Eztet nem értem. Mijér, Erdélyben nyaralsz, vagy mi? Más ötletem nincs, hogy mijér nem bírsz elmenni a Manzonkultusz bulira.
Mondom csak te nem érted mert lüke vagy.
Nem t'om, én csak azér' montam mer néha azzal védekezel, hogy nem tod jól kifejjezni magadat.
"you can't smell your own shit on your knees".
Dehonnem, én még azt is megérzem, ha szarba lépek:-Đ
Azt látod amit mondanak neked.
Bazze, akkor úgy beszéjj, hogy lássam, oxy?:-Đ
Ez megmagyarázza azt is hogy miért hallgatsz neoprimkó blekket.
Hohó, pontossan! Burzum rulez! Eccerű és naccerű! Lényeg, hogy a háborúról szóljon, nekem az má' elég;-Đ De mostanában inkább Bolt Throwert hallgatok, az még ám a primkó!
Hehe.Hehehe."Az ember".Az ember, uraim.ÉN azért veszem (jó, lopom) hogy a szövegeit olvassam vazz.
Grehehe, szar kifogás sohse jó:-Đ
Lopod? Bazki, szal azér veszel át egy kazit, vagy azér töltesz le egy számot a netről, hogy a szövegeit olvasd. Értem. A monti pájtonba má talán beférné' ezzel a levezetéssel, de itt most "komlyan" beszélünk, vili?:-Đ
A zene az elsősorban a hang útján közöl.
A beszéd is, te sunyi.
Jól van, akkor úgy fogalmazok, hogy a zene, elzsősorban a zene útján közöl. Aztán kész. Ezexerint az operák kivételével, a "csak" instrumentális zeneművek nem közölnek azégvilágon semmit. Oké, biztos igazad van.
Te, én mondtam hogy zárjuk le a témát mert alma vagy benne.De azért mégegyszer leírom, immár nagybetűkkel, hogy MINDENIK SZÁMNAK VAN MÉLYEBB MONDANIVALÓJA, CSAK "EGYESEK" EZTET A FURCSA DÓGOT NEM KÉPESEK MEGJEGYEZNI ÖT PERCNÉL TOVÁBB.Vajon nem túloztam amikor öt percet irtam?
Nem alma vagyok, hanem hörcsög. Jó van akkor ebbő következikk, hogy a donlájkdödrogznak is van deepértelme(perce én nem értem), tehát elmehecc a gázba:-Đ Ugyanis hijába lenne a kedvenczem a Kinderfeld, ha azt senem érteném. Szal ez alaptyán bunkózsák volt tőlled ítélletet mondani fölöttem, noch wahr?;-Đ
Na ezt a mondatot sem vállaltad volna magadénak 400 beszólással ezelőtt...
Mijabajod?:) kéccázzal ezelőtt má vállaltam hasonlót.
Csurogjon ki a szemem mint a húslé, ha tudom hogy mit kell érteni alatta.Az egész Dope Show szám rejtély előttem.
Mi van? Te össze vissza beszész itten...:-Đ
Idézek by tőled:
A Dope Show valójában az Omega világába való bevezetés, része a sztorinak.És így a köv. sorok:
"The drugs they say make us feel so hollow
We love in vain narcissistic and so shallow"
már nem ironikusak (neked annak tünnek), tehát már nem ironikusak, hanem az Omega világában komoly értékként vannak tekintve a drogok, és ez a mondat kijelentésként, megállapításként szolgál.
Ezt te nem vetted észre és soha nem is fogod észrevenni a többi számban sem.Te csak a szolgai részét látod
Na most akkor mijapöcs bajod van, he?:) Szíveskettem elmagyarázni, hogy szerintem manzon aztat taníjja, hogy a drogtó leszek gigagénijusz. Tehát milyen szolgaji részt látok? Te montad, hogy ez igaz, not? Idézlek:
Ez igaz is.Tudtommal nem egy (és nem két) művész használt elég intenzíven drogokat, pont ilyen célból.Hadd ne másoljam be ide Baudelaire himnuszait az ópiumhoz...
Aki magát szélsőjobbosnak tartja.
Na várjunk csak, én ultrajobbos vagyok, ami a szélsőtől még jobbra van;-Đ
Szvsz nem az intelligencia, hanem a civilizáció és kultúra foka között van összefüggés.
Nem, az intelligencia között. A felmérést az afroamerikaijak között is elvégezték.
Jó, jó, de...evés ivás stb az állati rész.
A rendszer=életfelfogás.Az, hogy hogyan látom a dolgokat.Hogy egy darab rozsdás cső nem mint egy darab rozsdás cső jelenik meg előttem, hanem szimbolikus értékkel bír, mikrokoszmosz, stb...
Te ne beszéjjé itten férre. Nem is errő vót szó.
Arró vót szó, hogy megbuktá' a vizsgán bazze, mer a helyes válasz az, hogy azér alkotok rencert, mer' nem megy jó műsor a tévében. Aki esztet a gigaszimbólizmust nem érti, az mennyen a gázba.
A rendszer fogalmát előbb összefoglaltam.Namost ha feltételezem hogy az ún. "valóság" csupán az én képzeletem alkotása, akkor hatással van rád is a rendszerem mivel te is csak egy része vagy.Másképp (ha én valóban csak egy kis pöcs vagyok ebben a nagy világban) akkor nincs rád hatással).
Özzevissza beszész itten, de ezt halgasd meg e:
"A tradicionalizmus egyik alaptanítása, hogy létezett/létezik egyfajta õsi, eredendõ léthelyzet, az Aranykor, amelynek fõ jellemzõje a lényünk magvát alkotó, személyen túli szubjektum, az Alany uralma a tapasztalati világ felett. A tradicionalista látásmód (vagy ahogyan õk mondják: "létszemlélet") lényege erre az "énen túli énre" alapuló mágikus-szakrális szolipszizmus. Ennek révén ugyanis az isteni õsszubjektum képes felébredni az énben, miáltal is az én "Abszolút Individummá" válik. E felébredés egy több stádiumon át tartó folyamat, melynek során a törekvõ elérheti az üdvöt, ám ennek elérése nem a legmagasabb fokozat, mivel azt még különféle egyéb "felébredések" követhetik. E "létszemlélet" határozza meg a változásokhoz való viszonyukat is. Amit mi fejlõdésnek hívunk, szerintük nem más, mint az Aranykorból történõ kizuhanás, egyfajta szellemi bukás folyamata, mivel e folyamat révén egyre inkább a tárgyi világ kezd uralkodni a tapasztaló Alany felett."
Ettől persze még lehet hogy egy kis pöcs vagy, sőt valószínű:-Đ
Hitler viszont nem volt méltó hozzá, mert egy ízléstelen paraszt volt Vagner mellett
Menj a trágyába mosmán. 1. Aki szereti Wagnert az nem lehet ízléstelen. 2. Parasztnak paraszt vót, az odájig oké, de elért a tábla végéig, tehát megérdemelte, hogy vezér legyen. Hehe.
Nem is gondoltam mansonra, magamra gondoltam hehe.A masina meg nem döglik be, a masina (hisz pont erről beszélünk) mindig is halott volt, ezért örökké él.
Én a dekóderemrő beszétem cocza.
Nem t'om, bedöglött tejjesen, elmagyarázhatnád azt a keresztyén nyanyás számot.
"Ez megmagyarázza azt is hogy miért hallgatsz neoprimkó blekket. "
Ez kritikán aluli volt részemről de egye fene nem szívom vissza, az amúgy sem szokásom.
Üdv: Szkáj LükeVaker
p.s. elfelejtettem gratulálni a múltkori "Ganéj Over" igen szerencsés szókombinációdért, nem kicsit röhögtem rajta.Hijába no, a humor az intelligencia alapja :))
Nó dzsoki?:) Télleg coczijális vagyok, mer' szeretem a diznyókat.
Ez jó :)) a társadalmat disznók alkotják?
Meg az is reklámfogás, amikor a lükék lelövéséről beszél, he?:)
Hogyne, Manson nem is létezik, a demokrata párt találta ki választási kampányai céljából.
Mi? Nem szponzorál a fidesz?;-)
Fidesz? Európa, öregem.Visszahúz a Balkán csendes kis rohattkáposztaszagú-légyszaros bája.Vivát eremdéesz.
Az a baj, hogy lüke vagy, és nem tudod elmondani, hogy mit lácc, ill. hogy szerinted én mit látok.
Mondom csak te nem érted mert lüke vagy.Vagy már nem írtam le ötször? De ezzel nem tudsz felhúzni.
"you can't smell your own shit on your knees".
A lecitin télleg jó?
Ezt ott bent a zártosztályon jobban tudják.
Sz'al tfh azt látom amit a tiniknek ír?
Azt látod amit mondanak neked.
S az mijér baj?:-Đ
Nem baj.Dehogy baj.Nagyon is jó.Miél kevesebben látják a lényeget annál értékesebb.
A könyv, az nem zene, oké?
Ez megmagyarázza azt is hogy miért hallgatsz neoprimkó blekket.
A zenét nem azér' hallgatja, vagy veszi az ember, hogy olvasgassa a szövegeit.
Hehe.Hehehe."Az ember".Az ember, uraim.ÉN azért veszem (jó, lopom) hogy a szövegeit olvassam vazz.
A zene az elsősorban a hang útján közöl.
A beszéd is, te sunyi.
A viszont sehol se' érdekel engem, és soha nem is fog érdekelni, hogy te szerinted melyik Manson számnak van mélyebb mondanivalója, és melyiknek nincs.
Te, én mondtam hogy zárjuk le a témát mert alma vagy benne.De azért mégegyszer leírom, immár nagybetűkkel, hogy MINDENIK SZÁMNAK VAN MÉLYEBB MONDANIVALÓJA, CSAK "EGYESEK" EZTET A FURCSA DÓGOT NEM KÉPESEK MEGJEGYEZNI ÖT PERCNÉL TOVÁBB.Vajon nem túloztam amikor öt percet irtam?
Az AS-en pedig most már tökéletes biztonsággal állíthatom, hogy a kedvenceim a Defamography
Oké, de akkor is Deformography a címe.
még a Last day on earth is a kedvenceim közé tartozik(gondolom az is slágerszám
Ne cukkolj :))
az a gáz, hogy a CD-nek valami gembája lett, asszem újra fel kell íratnom majd.
Na ezt a mondatot sem vállaltad volna magadénak 400 beszólással ezelőtt...
Most akkor az ötvenszer átcsavart mansoni rejtély szerint mit is kell érteni azon a helyen?
Ezt m'ér nem lehet elmondani? Vagy ehhez is gyenge az agyam?:-Đ
Csurogjon ki a szemem mint a húslé, ha tudom hogy mit kell érteni alatta.Az egész Dope Show szám rejtély előttem.
De az nem is számít, lényeg, hogy lehessen szidni a rencert, dobáni a zsarukat, meg füvet színi
Most ebben mi a rossz?
Úgy jön ez ide kérlekszépen, hogy Mansonból a paréjok aztat olvassák ki, hogy a drogtól leszek gigageniálszabadművész, véleménnyem szerint.
Ez igaz is.Tudtommal nem egy (és nem két) művész használt elég intenzíven drogokat, pont ilyen célból.Hadd ne másoljam be ide Baudelaire himnuszait az ópiumhoz...
Ki nem szarja le a politikát?
Aki magát szélsőjobbosnak tartja.
Hehe, ja mer ennél durvább botránnyal már ártana magának. Amerikába' mindent lehet, csak a rasszizmust büntetik keményen.
Konkrétan egy intejúban aszonta hogy nem nevezhet minden niggát seggfejnek mert a négerek közt is van jó fej, ugyanakkor azt sem állíthatja hogy a fehérek a menők, mivelhogy a fehérek között is rengeteg seggfej van.
De egyébként a bőrszín és az intelligencica között is van összefüggés
Szvsz nem az intelligencia, hanem a civilizáció és kultúra foka között van összefüggés.
Van nagyonokos néger is, de az átlag akkor is alacsonyabb.
Ez igaz.Általába a sötétebbekkel így van.
Ilyen alapon akár az evést, az ivást, meg a baszást is művészetnek, vagy mittomén, rendszeralkotásnak nevezheted, mer az is muszáj.
Jó, jó, de...evés ivás stb az állati rész.
A rendszer=életfelfogás.Az, hogy hogyan látom a dolgokat.Hogy egy darab rozsdás cső nem mint egy darab rozsdás cső jelenik meg előttem, hanem szimbolikus értékkel bír, mikrokoszmosz, stb...(jöhet a cikizés)
A múltkor egyébként(jó előérzettel:) azért kérdeztem, hogy lesz-e hatással rám a rendszered, mert ugye "or be enslaved by another man's", de te mégis azt állítod, hogy nem lesz. Hogy is van ez?
A rendszer fogalmát előbb összefoglaltam.Namost ha feltételezem hogy az ún. "valóság" csupán az én képzeletem alkotása, akkor hatással van rád is a rendszerem mivel te is csak egy része vagy.Másképp (ha én valóban csak egy kis pöcs vagyok ebben a nagy világban) akkor nincs rád hatással).
Mi az, hogy szegény Wágner? Akkora antiszemita volt, mint egy ház
Hitler viszont nem volt méltó hozzá, mert egy ízléstelen paraszt volt Vagner mellett.
Okéj, tehát ez a hörcsögdekóder szerint kb annyit jelent, hogy Manson az Antikrisztus, aki nem hal meg, vagy mi a szar. Na? Vagy bedöglött a masina?:)
Nem is gondoltam mansonra, magamra gondoltam hehe.A masina meg nem döglik be, a masina (hisz pont erről beszélünk) mindig is halott volt, ezért örökké él.
"Would you suffer eternally
Or internally ?"
He?:) Ezt má' nem bírja a dekóder se.
Ez csak egy poén volt.Teszteltem a tűrőképességedet :))
A dal címe ahonnan az idézet származik Christian Women, semmi köze nincs vitánkhoz.(vagy mégis van, hisz minden mindennel összefügg)
Ime teljes nagyságban:
A dying God-man full of pain
When will you cum again ?
Before him beg to serve or please
On your back or knees
There's no forgiveness for her sins
Prefers punishment ?
Would you suffer eternally
Or internally ?
For her lust
She'll burn in hell
Her soul done medium well
All through mass manual stimulation
Salvation
Body of Christ
She needs
The body of Christ
She'd like to know God
Ooh love God
Feel her God
Inside of here - deep inside of her
Jesus Christ looks like me.
Nnna.
Üdv: hamster devourer
"If I loved myself I'd be shooting you"
(MM- Fundamentally Loathsome)
"
Nó dzsoki?:) Télleg coczijális vagyok, mer' szeretem a diznyókat.
Szvsz az amerikai művészetre gondol.Persze lehet hogy csak reklámfogás az egész szöveg :).Amerikai művészet nincs is.
Meg az is reklámfogás, amikor a lükék lelövéséről beszél, he?:)
Mondjuk ennek politikai oka is van.
Mi? Nem szponzorál a fidesz?;-)
Jó, jó, hagyjuk a picsába.Persze hogy elfáradtam ötödszörre is magyarázni.Nyilván nem azt látod ami a lényeg.De mindegy.
Nyilván nem azt látom amit te;-Đ, de nem mindegy. Az a baj, hogy lüke vagy, és nem tudod elmondani, hogy mit lácc, ill. hogy szerinted én mit látok.
Egyél lecitint.Én nem azt mondtam hogy te is lázadsz, hanem csak azt a részét látod a zenéjének melyet a tinilázadóknak írt.
A lecitin télleg jó? Sz'al tfh azt látom amit a tiniknek ír? Ézs nem tezzik. S az mijér baj?:-Đ
Ez egy érdekes probléma.Ugyanis velem megtörtént, hogy egy könyv stílusa, nyelvezete nem tetszett, mégis elolvastam, mert tele volt jó gondolatokkal.A zene esetében ezt úgy kell megoldani, hogy csak a szöveget olvasod.Ha jó a szöveg, a zenéje úgyis csak aláfestés.
Nézzed. A könyv, az nem zene, oké? A zenét nem azér' hallgatja, vagy veszi az ember, hogy olvasgassa a szövegeit, most ezen felháborodhatsz, meg gondolhartsz amit akarsz, de akkor is így van. A zene az elsősorban a hang útján közöl, bnem pedig a szövege útján amit nem is lehet teljesen érteni, amíg nem láttad leírva.
A viszont sehol se' érdekel engem, és soha nem is fog érdekelni, hogy te szerinted melyik Manson számnak van mélyebb mondanivalója, és melyiknek nincs, melyik a divatszám, és melyik nem az, és akkor is szívesen fogom hallgatni a Don't like-ot. Na. Azt tényleg nem tudom, hogy mi tetszik benne, mer' úgy alpjába véve elsőre elég idegesítő. Azt hiszem talán az az illető rész a Queen, Hot Space című(jó kis diszkó á lá 70-es 80-as évek hangulatú:-)) lemezének néhány dalára emlékeztet, amelyet valaha sokat hallgattam. Az AS-en pedig most már tökéletes biztonsággal állíthatom, hogy a kedvenceim a Defamography, a Dried up... és a Mr. Superstar, a Kinderfeld viszont nem tud lázba hozni. Hát persze, hogy is hozhatna, hiszen nem értem a mélyebb mondanivalót. A másik lemezről egyébként majdnem mindegyik tetszik, kivéve talán az első meg az utolsó számot, még a Last day on earth is a kedvenceim közé tartozik(gondolom az is slágerszám) csak az a gáz, hogy a CD-nek valami gembája lett, asszem újra fel kell íratnom majd.
Na és pont ez az irónia, nem? Hogy mégsem gigamegastb.
Megaztán azt is mondja hogy:
"We love in vain narcissistic and so shallow"
EZ ironikus.
Was? Na várjá'. Most azt akarod mondani, ha jól értem, hogy "én azt hiszem, hogy irónikus, közbe meg nem is az", vagy mit? Kicsit má' be vagyok keveredve. A múltkor legalábbis azt mondtad, hogy "szerintem persze irónikus":)
Most akkor az ötvenszer átcsavart mansoni rejtély szerint mit is kell érteni azon a helyen?
Ezt m'ér nem lehet elmondani? Vagy ehhez is gyenge az agyam?:-Đ
Most etto mongya má' el nekem, hogy mito fok küllönbözni a KhanAbyss-póllós dzsenovai lázzadóktól?;-?
He? Miér is lázadtak ott? Hogy jön ez ide? I fail to see your point, lieutenant Columbo.
Hehe, miért is? Szerintem arra ők se tudnának válaszolni:) De az nem is számít, lényeg, hogy lehessen szidni a rencert, dobáni a zsarukat, meg füvet színi. Úgy jön ez ide kérlekszépen, hogy Mansonból a paréjok aztat olvassák ki, hogy a drogtól leszek gigageniálszabadművész, véleménnyem szerint.
Magyarul: leszarja a politikát.
Ki nem szarja le a politikát?
Lehet mert többször mondta hogy az embereket nem a bőrszín hanem az intelligencia alapján kellene megválogatni.
Hehe, ja mer ennél durvább botránnyal már ártana magának. Amerikába' mindent lehet, csak a rasszizmust büntetik keményen, mer fellázadnának a "latinok" meg a niggerek. De egyébként a bőrszín és az intelligencica között is van összefüggés, mégha nem is nagyon emlegetik:-Đ
Van nagyonokos néger is, de az átlag akkor is alacsonyabb.
Tehát nem azért kell rencer mert nincs jobb dolog, hanem azért kell mert másképp halott lennék.Muszály rendszert alkotni.Emlékszel? "I must create a system, or be enslaved by another man's."
Ez még mindig elég pöcsül hangzik.
Ilyen alapon akár az evést, az ivást, meg a baszást is művészetnek, vagy mittomén, rendszeralkotásnak nevezheted, mer az is muszáj.
A múltkor egyébként(jó előérzettel:) azért kérdeztem, hogy lesz-e hatással rám a rendszered, mert ugye "or be enslaved by another man's", de te mégis azt állítod, hogy nem lesz. Hogy is van ez?
Nem megy semmi jó a tévében, azért.Bruhaha.
Ez már jobban hangzik, de azér' megbuktatlak, mer csak később jutott eszedbe;-Đ
Nem bazmeg, én konkrétan MM-ra gondoltam.Nem csak úgy általában.Te viszont mindig csak úgy általában gondolkodol.
Igen, és azt is általában mondtam, hogy "ezt mindenki mondhatja".
Szegény Vágner.Ha tudta volna.
Mi az, hogy szegény Wágner? Akkora antiszemita volt, mint egy ház, sőt az egész családja. A híresen antizsidó Liszt Feri volt az apósa:)
Állítólag Velencében, a halála előtt már ő is kezdett egy kicsit elborulni, és olyan javaslatokat tett, hogy a zsidókat mérgesgázzal kéne kiirtani. Nem tudom, hogy igaz-e, én is csak hallottam:)
Az[mámint a rencer] csak rám tartozik, magamnak készítem.
Visszatérve az előző témához, tehát most akkor hogy lehet leigázódni másokétól? Vannak "csúnya emberek", akik másokra is rákényszerítik a sajátjukat?;-Đ
Hosszú fekete haj, és olyan kriptafehér bor, bár most a strandszezonban teljesen kreol lett:-)
Szereti a napon? :)) Aszittem hogy egész nap a pincében műveltek "csúnya" dolgokat:
"Dem Brüderlein schmerzt die Hand
er dreht sich wieder an die Wand
der Bruder hilft mir dann und wann
damit ich schlafen kann
Spiel ein Spiel - mit mir
gib mir deine Hand ..."
Hehhe,ennek a Rammstein-nak kitűnő szovegei vannak..
Há' perce:)) Naggyon cocciális lény vagyok.
No joke :)) Te komolyan az vagy.
Értelmes muvészet most is van, tehát nem tudom mire gondol/sz. Magyarázd el.
Szvsz az amerikai művészetre gondol.Persze lehet hogy csak reklámfogás az egész szöveg :).Amerikai művészet nincs is.
Hehe, akkor nem is mész a Manson cult bulira?;-?
Nem há.Mondjuk ennek politikai oka is van.
Tehát, ha még nem fáradtál el, szerinted mit is látok én Mansonból?;-?
Jó, jó, hagyjuk a picsába.Persze hogy elfáradtam ötödszörre is magyarázni.Nyilván nem azt látod ami a lényeg.De mindegy.
He??:) Sz'al mijen coccijális porblémák ellen lázzadok én? Sajn má eztet is elfeledtem:)
Egyél lecitint.Én nem azt mondtam hogy te is lázadsz, hanem csak azt a részét látod a zenéjének melyet a tinilázadóknak írt.
Ha nem tetszik a zene, akkor akár ultrajobboldali mondanivalója is lehet, nem fogom surun hallgatni.
Ez egy érdekes probléma.Ugyanis velem megtörtént, hogy egy könyv stílusa, nyelvezete nem tetszett, mégis elolvastam, mert tele volt jó gondolatokkal.A zene esetében ezt úgy kell megoldani, hogy csak a szöveget olvasod.Ha jó a szöveg, a zenéje úgyis csak aláfestés.
Há' irónijáróll ki beszét, nem tom, de akkor is pontossan aztat mondja, ho':"aszongyák (ok, a sztyúpid maradijak), hogy a drog üressé tesz"; közbe viszont valójába attó leszek hipergigamegaszabadindividuumgeniálmuvész.
Na és pont ez az irónia, nem? Hogy mégsem gigamegastb.
Megaztán azt is mondja hogy:
"We love in vain narcissistic and so shallow"
EZ ironikus.
Zeneileg Manson nem túl eredeti.
Igy van.Tkp egy MM-elemző ember összállított egy kis szösszenetet arról hogy melyik számban milyen koppintások vannak.Úgyszólván mindenik MM-dal más-más számok alapjaiból készültek.
Itt van.Ha érdekel:
http://www.sit.wisc.edu/~jfheule/golgotha/
Ezen belül az "Essays" menüpont, majd a "Deflowering the freshest crop", ill. "Deflowering the Mech.Anim." című esszék.
Most etto mongya má' el nekem, hogy mito fok küllönbözni a KhanAbyss-póllós dzsenovai lázzadóktól?;-?
He? Miér is lázadtak ott? Hogy jön ez ide? I fail to see your point, lieutenant Columbo.
Hjóvan, én csak azér gondoltam aztat, mer' eccer egy cikkben azt nyilatkodzta szó szerint, hogy o politikajilag liberállizs.
Magyarul: leszarja a politikát.
Itt elég konkrétan leszögezi a véleményét a politikáról:
"my right wing is flapping
the left one is gray
let's hear it for the kids but
nothing they say
they gyrate and G-rate
on Election Day
we got our ABC's and our F U C K"
Perce olyat is nyilatkzott má' hogy a hülyéket lelövetné, de hát akko azt se lehet komoyan venni, nyet?:-)
Má' mér' ne lehetne.Lehet mert többször mondta hogy az embereket nem a bőrszín hanem az intelligencia alapján kellene megválogatni.
A gyönge fércmuvek pld leginkább akkor keletkeznek, amikor valaki csak azér' kezd el muvészkedni, hogy ne legyen "bunkó paraszt faszfej". Klíring?
Mosmá' diznyócska érteni és egyetérteni.Persze megin nem úgy leírni ahogy gondolni, de ez immár tradicionális hiba nálam.
Tehát ezzel a "nem azért, mert unatkozom" dologgal elottem nagyon kinyírtad magad. Most má' ezután lehet hogy nem tudok úgy felnézni rád, brehehe:-?
UV-csekk befizetve, megprób. mégegyszer.Tehát nem azért kell rencer mert nincs jobb dolog, hanem azért kell mert másképp halott lennék.Muszály rendszert alkotni.Emlékszel? "I must create a system, or be enslaved by another man's."
még a pánkok meg a blekkmetálosok között is a leginkább divatszellem a dönto, ok is csak tetszeni akarnak egymásnak papa.
Ezt pont te mondod nekem, bagoly? Minden csoport tagjaival így van ez.
a sas viszont szereti a bárányokat brehehe:)
Ehhez nem kell nagy filozófia, persze hogy az édes gyümölcs legnagyobb ellensége a még édesebb.
A sas nem lenne sas ha bárányok nem léteznének.Azért szereti őket."The weak ones are there to justify the strong"(MM- The Beautiful People)
Szal gondókodj csak el azon, hogy tkp. miért is akarsz rencert alkotni:-?
Nem megy semmi jó a tévében, azért.Bruhaha.
Mit, azt, hogy a rá nagy hatással lévo személyek "angyali hatásnak" tekinthetok?
Nem bazmeg, én konkrétan MM-ra gondoltam.Nem csak úgy általában.Te viszont mindig csak úgy általában gondolkodol.
Hitler pld Wagnert tekintette ilyen személynek
Szegény Vágner.Ha tudta volna.
Különbség csak az, hogy beloled nem lesz Führer;-)
Manson se egy Richard, nemdebár :))
Phu de gyönge kifogás:-? Az én frázisom nagyobbat fog durranni bebeee:-?
A legnagyobb hatalom állítólag az önmagunk feletti hatalom, nem hallottad még?;-?
Ez öv alatt volt.Ilyen klisékkel....
Hehe, most má' azt hiszem fogalamam sincs mit értesz "rendszeren"
Há! Ugye!
Tehát mit is?:)
Az csak rám tartozik, magamnak készítem.
észlelni fogom én is?
Nem, mivel ez ilyen maszek dolog.Habár számomra te is részt veszel benne, mégpedig jelentős pozíciót töltesz be :))
Hohó, naná:-) Szép, mint én;-Đ
Hosszú fekete haj, és olyan kriptafehér bőr, bár most a strandszezonban teljesen kreol lett:-)
Másrészt: te nagyon buksz a meno dolgokra, hallod.Te tkp. nagyon szociális lény vagy.Téged csak az érdekel hogy mi a meno meg mi nem, hogy a paraszt mit gondol meg a szomszéd néni.
Há' perce:)) Naggyon cocciális lény vagyok. Ezér nézzük az exrémeket is. Backmetált is csak csukott ablakná' merek hallgatni, mer' a comcédok vajh mit szónának, he?:)
Nem lázad.
Akkor meg az a baj;-)
"you say you want a revolution, man
and I say that you're full of shit"
De azér' ez tetszett:-)
It is time for their world to be destroyed. It is time for a new age, the Age of Horus.
...
De itt a muvészetekre gondol, szerintem.
Értelmes művészet most is van, tehát nem tudom mire gondol/sz. Magyarázd el.
Én nem szeretem a MM-rajongókat, úgy általában sem.
Hehe, akkor nem is mész a Manson cult bulira?;-Đ
Van értelme tovább magyaráznom? Ezt kérdem magamtól régóta.Hát pont azért nem érted mert csak azt látod :)
Van értelme elmagyarázni egy hörcsögnek hogy te magasabb szintu életforma vagy mint o?
Dehát azér' neked legalább annyi előnyöd van, hogy le tucc erezkedni egy hörcsög szintjére, mer' k'önben nem is tudná' velem beszéni. Meg azt is t'od, hogy mire gondol egy hörcsög. De mivel cegény hörcsögöd még az átlagná' is sokkal lükébb, má' arra se emlékcik, ho' mire gondolt az előbb. Úhogy szeretné, ha emlékeztetnék rá.
Tehát, ha még nem fáradtál el, szerinted mit is látok én Mansonból?;-Đ
Naszóval arról van szó (mégis belefogok), hogy te nem látod meg az igazi értéket a MM-muvekben.Mert az két részre osztódik (hányszor mondtam): van egy ún. szociális réteg.Ezt te is látod, észleled.A "kedvenc" MM dalaid jó példák erre: Dope Show, I Don't like....
Ezek szociális, populáris témákkal foglalkoznak.Látszólag.De én pl. tudom hogy ez csak felszín, azok számára jó akik hobbiból hallgatják és akik "lázadoznak".
He??:) Sz'al mijen coccijális porblémák ellen lázzadok én? Sajn má eztet is elfeledtem:)
Ja, dejazér még hozzátenném aztat is, hogy tőllem akkár a tiniszeremrőll is szóhatna az a rész a Dont like dö drágz-ból, akkor is teccene és kéz.
De egyébként a hobbi dolgot jól eltaláltad;-) Ha nem tetszik a zene, akkor akár ultrajobboldali mondanivalója is lehet, nem fogom sűrűn hallgatni.
Zeneileg Manson nem túl eredeti, ezt nyugodtan ki merem jelenteni, semmi olyan nincs benne, amit már ne hallottam volna mástól, de helyenként kellemes élményeket idéz, ezért nem rossz.
már nem ironikusak (neked annak tünnek), tehát már nem ironikusak, hanem az Omega világában komoly értékként vannak tekintve a drogok, és ez a mondat kijelentésként, megállapításként szolgál.
Ez má egyre jobb lec. Há' irónijáróll ki beszét, nem tom, de akkor is pontossan aztat mondja, ho':"aszongyák (ők, a sztyúpid maradijak), hogy a drog üressé tesz"; közbe viszont valójába attó leszek hipergigamegaszabadindividuumgeniálművész. Nemeztetmondja mancon?;-Đ Most ettő mongya má' el nekem, hogy mitő fok küllönbözni a KhanAbyss-póllós dzsenovai lázzadóktól?;-Đ
valami ilyesmit, igen.
Brehehe, egyem a coczámat, akkor bocsesz többet nem mondok ilyenet.
Ezt te nem vetted észre és soha nem is fogod észrevenni a többi számban sem.Te csak a szolgai részét látod.Azt mondtad hogy MM liberális holott épp az ellenkezoje ennek.
Hjóvan, én csak azér gondoltam aztat, mer' eccer egy cikkben azt nyilatkodzta szó szerint, hogy ő politikajilag liberállizs. Meg aztat is monta, hogy Górénak szurkol, de pojénbó' Bussra foxavazni, hogy ezzel is hergejje a nyárzspógár buzzspártijakat. Perce olyat is nyilatkzott má' hogy a hülyéket lelövetné, de hát akko azt se lehet komoyan venni, nyet?:-)
Lesz' szives elmagyarázni, mert egy kis buta disznócska nem érti eztet. Megismétlem a kijelentésemet: nem azért teremtek saját rendszert mert unatkozom.Azért teszem , mert nélküle paraszt lennék, bunkó faszfej, akit utálok.
Hehe, jól van, mondok egy példát. A gyönge fércművek pld leginkább akkor keletkeznek, amikor valaki csak azér' kezd el művészkedni, hogy ne legyen "bunkó paraszt faszfej". Klíring? Tehát ezzel a "nem azért, mert unatkozom" dologgal előttem nagyon kinyírtad magad. Most má' ezután lehet hogy nem tudok úgy felnézni rád, brehehe:-Đ
Hogy méggyobban ércsd: attó, hogy kevesebb pánk vagy blekk metállos van mint nyárzspógár, még a pánkok meg a blekkmetálosok között is a leginkább divatszellem a döntő, ők is csak tetszeni akarnak egymásnak papa. Különbben is az élő ellentmondás Niccse szerint az igazzi egyénisség azokat útájja a legjobban, akik rá hasonlítanak, a sas viszont szereti a bárányokat brehehe:) Szal gondókodj csak el azon, hogy tkp. miért is akarsz rencert alkotni:-Đ
Érdekes, még senki sem mondta.
Mit, azt, hogy a rá nagy hatással lévő személyek "angyali hatásnak" tekinthetők? Dehogyneeem:) Hitler pld Wagnert tekintette ilyen személynek:-Đ Különbség csak az, hogy belőled nem lesz Führer;-)
Dehogyneeem. Vezérelni mindenki akar, és aki vitatkozik, az nem is tagadhatja le.Tudod, a meggyőzés is hatalom.
Except, amikor saját magát akarja meggyozni az ember.Te is aszontad hogy tkp. magaddal vitatkozol.
Phű de gyönge kifogás:-Đ Az én frázisom nagyobbat fog durranni bebeee:-Đ
A legnagyobb hatalom állítólag az önmagunk feletti hatalom, nem hallottad még?;-Đ
Azt akartam mondani hogy aki rendszert teremt, az máris jogosult rá.Pont azért jogosult rá, mert már meg is teremtette.A rendszer értéke, nos ez szubjektív, nem hinném hogy az egyetemes értékek itt szóba jöhetnek.
Hehe, most má' azt hiszem fogalamam sincs mit értesz "rendszeren". Tehát mit is?:) És miféle "rendszert" fox te teremteni? És észlelni fogom én is?
off: rabe te is így kezdted mint ez a jackass...én megértem őt.bocsáss meg neki urammer nem tuggya hogy mit cselekszik. :D
off.2: asszem nem látod a hosszú ö meg ü betüimet...azért még érthetö a szöveg, nem? többé-kevésbé :)
A szer elolvasása előtt kérdezze meg orvosát, pszichológusát!
Hehe, akkor asszem téged is bezubbonyoznának :))
hugommal néha azzal hergeljük magunkat, hogy ilyen extrémsport-műsorokat nézünk, azt hallgatjuk, hogy milyen eksztrémkedések a menők mostanság.
A legfontosabb dolog: jól néz ki az a hugod? :)
Másrészt: te nagyon buksz a meno dolgokra, hallod.Te tkp. nagyon szociális lény vagy.Téged csak az érdekel hogy mi a meno meg mi nem, hogy a paraszt mit gondol meg a szomszéd néni.
malajzijába' felhőkarcolókról ugráni ernyővel
Kurva jól hangzik, ráadásul vizum sem kell oda....Ugye ott lehet kapni füvet és tengerpart is van ? :)))
Hjóvan, akkor a tévé a rossz? Akkor azt kell gyűllölni?;-)
Igen gyerekek, a tévé rossz.
állítólag lázadok a rendszer ellen, de azért nem teszek ellene semmit
Nem lázad.
"you say you want a revolution, man
and I say that you're full of shit"
Nem egyszer ismételtem azt, amit egy általad is olvasott interjúban mondott:
"Those who try to change the world end up by being changed by the world" (kb. így volt).
Persze ugyanakkor ezt is mondta valahol:
"It is time for their world to be destroyed. It is time for a new age, the Age of Horus. It is time for a new standard, a new canvas, and a new artist. We must forget this wasted generation and amputate it before the mind rots away with it. Paint it, record it,write it down before they kill you with their slow poisonous stupidity."
De itt a muvészetekre gondol, szerintem.
Miért, az amerikaiakat Manson "mint ember" foglalkoztatja inkább?
Nem vitás.Nézz meg egy bármilyen MM weboldalt (www.mrmanson.co.uk , jó ez angol de a lényeg ugyanaz).
Szóval az ilyen oldalakon találsz kismillió képet a nagy sztárról, meg hogy hol ebédelt utoljára, meg hogy árverezik a piros zsebkendojét.De a zenéjérol csak annyit mondanak hogy "oké itt van néhány mp3, töltsétek le jól".
Én nem szeretem a MM-rajongókat, úgy általában sem.
Nem, továbbra sem értem hogy mire gondolsz, milyen szolgai részt látok a műveiben?
Van értelme tovább magyaráznom? Ezt kérdem magamtól régóta.Hát pont azért nem érted mert csak azt látod :)
Van értelme elmagyarázni egy hörcsögnek hogy te magasabb szintu életforma vagy mint o?
Naszóval arról van szó (mégis belefogok), hogy te nem látod meg az igazi értéket a MM-muvekben.Mert az két részre osztódik (hányszor mondtam): van egy ún. szociális réteg.Ezt te is látod, észleled.A "kedvenc" MM dalaid jó példák erre: Dope Show, I Don't like....
Ezek szociális, populáris témákkal foglalkoznak.Látszólag.De én pl. tudom hogy ez csak felszín, azok számára jó akik hobbiból hallgatják és akik "lázadoznak".
A Dope Show valójában az Omega világába való bevezetés, része a sztorinak.És így a köv. sorok:
Ezt te nem vetted észre és soha nem is fogod észrevenni a többi számban sem.Te csak a szolgai részét látod.Azt mondtad hogy MM liberális holott épp az ellenkezoje ennek.Mindig o a király, szó sincs demokráciáról.
Bocs, de ennél érthetobben és egyszerubben nem tudom elmagyarázni.
má' a mútkor nem értettem, hogy hogyan fakadt ez elő? Mondtam valami rosszat, hogy manszon nem is művvész vagy ilyet?
valami ilyesmit, igen.
mi van coca, nem tetszik amit a tükörben lácc? Én a tükörből beszélek:-Đ
He? Tessék? Persze hogy nem tetszik amit a tükörben látok.Te is ott vagy, a tükörben? :))
I am you?
Ez csak irónia volt, ugye?;-) Mert ha nem, akkor biza kinyírtad magad, lelőtted a slusszpoént.
Lesz' szives elmagyarázni, mert egy kis buta disznócska nem érti eztet.Megismétlem a kijelentésemet: nem azért teremtek saját rendszert mert unatkozom.Azért teszem , mert nélküle paraszt lennék, bunkó faszfej, akit utálok.
Igen, utálom magamat oké.Utálom az állatot magamban.A malacot.De a drótot szeretjük.
-> "Manson szövegeit csak kódolt, afféle angyali üzenetként értelmezem. "
Hehe, ezt mindenki mondhatja:)
Érdekes, még senki sem mondta.
Dehogyneeem. Vezérelni mindenki akar, és aki vitatkozik, az nem is tagadhatja le.Tudod, a meggyőzés is hatalom.
Except, amikor saját magát akarja meggyozni az ember.Te is aszontad hogy tkp. magaddal vitatkozol.
Szart mindenki tud teremteni, azt hiszem ebben talán egyetértünk.
Oké.De rendszert teremteni, bármilyen legyen is az, nem mindenki tud.A spicegirls hülyeség, megértem.Csak egy szokásosan rossz példám volt.
Azt akartam mondani hogy aki rendszert teremt, az máris jogosult rá.Pont azért jogosult rá, mert már meg is teremtette.A rendszer értéke, nos ez szubjektív, nem hinném hogy az egyetemes értékek itt szóba jöhetnek.
Érdekes, korábban még azt fejtegetted, hogy szerinted aki nem érzi magát szolgának, az nem is az...
Ezt mondtam volna? Elnézést :))
Nagy baromság, pont az ellenkezoje igaz, hehe.
Nehogy elkeseredj itt nekem:)
Bitter thinker? Nem, ez csak egy irónikus, önkritizáló húzás volt:
"incubated and jet set
the bitter thinkers buy their tickets
to go find god like a piggy in a fair."
Ne haragudj Jack, de tökre nem értem miért szólsz ebbe itt bele. Mivel nyilván nem olvastad el az előző 300 hozzászólást, valszeg nagyon nem érted miről is van itt szó, ez sajnos meg is láccik a hozzászólásodon.
Nocsak nocsak Raven (akkor már inkább Isten és vallás) úr! Milyen szépen érvel a nagyszerű és a szép mellett de hagymondjak egy példázatot.
Mentek mendegéltek az emberek mindenféle volt köztük ilyen is olyan is. Nohát ahogy mentek mendegéltek megláttak a távolban egy fényes smaragdot (mesélte késöbb a nő) egy zöld izét (mesélte a filozófus) a gyöngyház smaragd csillogását (mint ahogy később a költő emlegette) valamit amit legszívesebben eltapostam volna (amint a férfi emlegette ha akarta) és így tovább minden elme a magáéra emlékezett....
....ám ahogy közeledtek felrebbentek a legyek egy darab szarról és eltűnt a gyöngyházcsillogás!
No ezt csak azért mondom nektek, hogy mielőtt megteremtenétek a manson-mitológiát közelebbre menjetek kissé....
mert manson ilyet akar ni:$$$$$$$$
no nem mintha ebbe bele lehetne kötni....hisz ha alapot keresnénk rá miként szembesülnénk a smaragd csillogásával.
Figyelem! A következő malactáp alkalmazása esetén a következő mellékhatások léphetnek föl: hányinger, émelygés, rossz közérzet, ideges rohamok. A szer elolvasása előtt kérdezze meg orvosát, pszichológusát!
off
A Kovenantnak egyébként 3 lemeze van, csak az első az nem túl ismert.
No Fear? Háhá:))) Mindent ki kell próbá'ni?
Ja, nekem meg valahogy az agyamra mennek ezek az extrémkedős dolgok. Hugommal néha azzal hergeljük magunkat, hogy ilyen extrémsport-műsorokat nézünk, azt hallgatjuk, hogy milyen eksztrémkedések a menők mostanság. Példájul má tudom, hogy 'napság nagyon gigamenő Nyúzélandon montenbájkozni meg hegyipatakba gumicsónakozni(most nemtom hogy nevezik anglomenőn azt a szart), himalájjába jegetmászni vagy malajzijába' felhőkarcolókról ugráni ernyővel. Meg a bunkicsámping, aza nagyonmenő.
on (bár lesz még off bőven de mindegy)
az AS albumon a tömeg megteremti az új istent, a sztárt, ami a tévé útján terjed.O maga is része lesz a tévének, mechanizálódik.
Hjóvan, akkor a tévé a rossz? Akkor azt kell gyűllölni?;-)
Nézd, mi a kellemes és mi a hasznos?? Nem értem.
Az, hogy művészkedek is, meg mellette eladok húszcsillió lemezt, állítólag lázadok a rendszer ellen, de azért nem teszek ellene semmit, mert az már kicsit rizikósabb, meg nem is olyan kifizetődő. Annyi pénzt meg azért messze nem keres, ami már hatalmat is jelent, ilyen álmokba kár ringatnod magad. A hatalom az a dollárszázmillióknál kezdődik. De mindegy, lehet hogy csak irígy vagyok. Szóval ez a kellemest a hasznossal, ami nem azt mondom hogy tilos, de legalábbis mindig gyanús. De inkább hagyjuk ezt, egyszer már letárgyaltuk, nem téma. Ettől még Manson értelmes.
O irodalmi rejtvényt alkot, és minden számomra értékes mualkotás egy ilyen rejtvény, amit csak az fejthet meg aki valóban "tehetséges"
Jól van, és persze hozzá kell tenni, hogy minden ilyen rejtvényt úgy fejtesz meg ahogy neked tetszik:) Helyes.
Tán abban hogy engem Manson mind ember hidegen hagy, mindig a muvészt látom benne.Csak az érdekel benne, amit a muveihez kapcsolhatok.
Miért, az amerikaiakat Manson "mint ember" foglalkoztatja inkább?
Te azért látod csak a szolgai részt a muveiben, mert te is közéjük tartozol.Saját bevallásod szerint.
Nem, továbbra sem értem hogy mire gondolsz, milyen szolgai részt látok a műveiben?
A császár csináltat magának egy olyan ruhát, amit csak a bölcsek látnak.És amikor felvonul tök meztelenül az utcán, mindenki úgy tesz, mintha látná a ruhát, csak egy gyerek kacag rajta. ...
De én, én meglátom a ruhát...Ha ezt nem érted, akkor...
Jó' van, okéj. Aztat odájig értem hogy te meglátod a ruhát, mer biztos okos coca vagy, de aztat nem értem, hogy hogyan gyött ez elő? Má' a mútkor nem értettem, hogy hogyan fakadt ez elő? Mondtam valami rosszat, hogy manszon nem is művvész vagy ilyet?
Hányingerem lett...
Cocaböfi.
1.KI A FASZT ÉRDEKEL HOGY MI A MENO???????
2.KI A FASZT ÉRDEKEL HOGY MIT GONDOLNAK A MAJMOK??
Nem, nem, hijába vagy ideges, efölött nem lehet ilyen könnyedén elhaladni.
Mi van coca, nem tetszik amit a tükörben lácc? Én a tükörből beszélek:-Đ
Nem azért teremtek saját rendszert mert unatkozom.Azért teszem , mert nélküle paraszt lennék, bunkó faszfej, akit utálok
Ez csak irónia volt, ugye?;-) Mert ha nem, akkor biza kinyírtad magad, lelőtted a slusszpoént. Ganéj over. Ha ezt nem érted, akkor...nem látod a ruhát sem, csak mondod...
Mellesleg azért tetszik, dehát ami egy szolgának tetszik...:-Đ
Na álljunk meg.Én nem MM világát tekintem a magaménak.Én a zenét (minden zenét) téglának tekintem, ami hozzájárul egy rendszer kialakulásához.Manson szövegeit csak kódolt, afféle angyali üzenetként értelmezem.
Hehe, ezt mindenki mondhatja:)
Miért, szerinted én kinek a világát tekintem magaménak?
Én ugyan senkit nem akarok vezérelni.Én magamat akarom megmenteni.
Dehogyneeem. Vezérelni mindenki akar, és aki vitatkozik, az nem is tagadhatja le. Tudod, a meggyőzés is hatalom.
Hülyeség.Akit tud teremteni, az jogosult rá.
A Spice girls is, ha tud, akkor teremtsen.Mert aki képes rá, az az erosebb ;)
Szart mindenki tud teremteni, azt hiszem ebben talán egyetértünk. Ráadásul a hígfost még kinyomni is könnyű, tehát a szpészgörlz nem is erős.
Mert nem tudják, hogy ok tkp. szolgák. Mert az új messiástól nem várnak mást, csak azt hogy a helyzetüket még jobbá tegye.
NEM TUDJÁK. Ugye? Érdekes, korábban még azt fejtegetted, hogy szerinted aki nem érzi magát szolgának, az nem is az...
Néha bepörgök.Mióta rendszeresen szívok, egyre ritkábban :)
Na addig is valami unalmas:
eccer kérdezted hogy miért hasonlítja össze Manson Kennedyt Arthur királlyal.Nesze:
"No first family in modern times received more public attention than the Kennedys. Jacqueline Kennedy's elegance as a hostess and John Kennedy's handsome appearance and attractive style almost made the Kennedys, including their two children, Caroline and John, Jr., into a royal family. After her husband's assassination in 1963, Jacqueline Kennedy consciously contributed to the image of royalty through an interview with the journalist Theodore White, who described the Kennedy household and administration as "Camelot".
"President of the United States," MicrosoftŽ EncartaŽ Encyclopedia 99. Š 1993-1998 Microsoft Corporation. All rights reserved.
Hehe, mi van Cocc, kicsit "csalódott" a hangod vagy nem is t'om hogy fogalmazzak;-) Mintha kicsit le lennél lombozódva:-Đ De azért remélem nem miattam?;-Đ
Azér' örülök ennek a hányingernek, bár egy coczától elég szokatlan:-Đ Ha jól számolom először tudtalak kihozni a sodrodból>-Đ Ez azért teljesítmény!
Sajna ma már nem tudok írni, de nehogy aszidd, hogy lelépek;-) Pont most, amikor egyre szupibb lesz az eszmecserénk?:)
A transindexen szintén kannabisz a nevem, bár már rég nem írtam, nincs kivel vitatkozni.Nézd meg egy bizonyos Bobby beszólásait, tecceni fog :)
A Kovenant abszolút bejön (mindkét album tetszik), nagyon indusztriál, nagyon gép.Újabban csak gépzenét hallgatok (Die Krupps, NiN, meg goa trance, úgyse tudod mi az :)
"All questions are answers...Hidden within their own reality."
Na ez az.Ez az amit én teljesen felfogok, amit magaménak tekintek.Kösz a szövegeket !!
Más: a NO FEAR tkp. azt jelenti, hogy minden orültséget ki kell próbálni, mert mindegyik egy lehetséges katarzisforrás, egy lehetséges kapu.A hernyót hagyjuk.Egyelore :)
On:
Na ja, de a kérdés az, hogy most ezek Manson "emberei" vagy nem. Tehát mit támad? Csak a kereszténységet, vagy azon már túl van?
Ti. a gyerekek.Nos nem tudom konkrétan.A kereszténység régi téma.Azzal már nem foglalkozik.Egyik interjúban azt mondta, hogy az AS albumon teljesen kivesézte a témát.
Az új isten/vallás szerinte nem más mint a tévé:
ASTONISHING PANORAMA OF THE ENDTIMES
the boy's got a head like an atom bomb
hang him from a cross like the number one son
and hes been waiting so long
to get it on.
the boys 15 but hes 16 gauge
wants to break out from his Jesus cage
hes already torn out the last page
it's the "latest rage"
Violence for the people
they always eat the hand that bleeds
Violence for the people
give the kids what they need
Kill your god, Kill your god
Kill your TV
the boy's purified by the quitter gods
burning up his cross like a revelation
and his glass jaw opens
like a puppet head
this is what you should fear
you are what you should fear
Ez a szám nincs rajta egy albumon se.Konkrétan mirol van szó: az AS albumon a tömeg megteremti az új istent, a sztárt, ami a tévé útján terjed.O maga is része lesz a tévének, mechanizálódik.Néhány példa:
"The screen is us and we are tv..." (man that you fear)
"You build me up with your whishing hell..."
"Something has grown out of my chest.I have seen it.It is hard, and it is cold" (Track 99, AS album)
"God is in the TV" (Rock is dead, MA)
Nos és ezt a tévé-istent pusztítják el a gyerekek.Hogy kik ezek a kölykök, az szvsz lányegtelen.Arctalan senkik, hopeless and disposeable.Tán a rajongók.
Nekem ezzel csak az a bajom, hogy az ilyen "én csak összekötöm a kellemest a hasznossal" című megoldások eleve elég gázosak. Ja, és szerinted miben különbözik tőled egy átlagos amerikai Manson rajongó?;-)
Nézd, mi a kellemes és mi a hasznos?? Nem értem.Van egy alkotó, aki megorül ha nem jut hatalomra, ha nem uralkodik mindenek felett, ha nem alkot egy olyan rendszert ami csak az övé.Manson megtette ezt.Az albumokat magának írta, de rejtvényszeruen.A pénz meg azért kell mert azzal is elosegíti a hatalomrajutását.
Tehát a két réteg közül mindketto hasznos.
Apropó alkotási stílus.Erico Verissimo ezt mondatja egyik szereplojével, aki író:
"Ha az írónak van valami mondanivalója, nem látok okot arra, hogy miért nem világos kifejezkkel mesélje el, hogy a leheto legtöbb ember olvass és megértse.Nem értek egyet azzal a gogös és arisztokratikus elzárkózásra törekvo kívánsággal.Az élet már úgyis eléggé bonyolult, ...nem kell mesterséges bonyodalmakat kiagyalni.Semmi kedvem nincs, hogy irodalmi rejtvényeket szüljek.
Sose jelentettem ki hogy meg akarom váltani a világot, hogy vallást akarok alapítani , vagy filozófiai rendszert teremteni.Ugyanolyan oknál fogva írok, mint ahogyan egy tyúk tojik.Biológiai sorsszeruség."
Nos Manson pont ennek az ellentéte.O irodalmi rejtvényt alkot, és minden számomra értékes mualkotás egy ilyen rejtvény, amit csak az fejthet meg aki valóban "tehetséges".A romantika ezért hagy hidegen engem: túl egyértelmu, szájbarágós, egyszeru szimbólumokkal.
Hogy miben különbözök egy amcsi rajongótól.Tán abban hogy engem Manson mind ember hidegen hagy, mindig a muvészt látom benne.Csak az érdekel benne, amit a muveihez kapcsolhatok.
Meghát még miben különbözök: Karinthy kalapját egyszer tévedésbol felvette valaki.Észrevéve a tévedést, a fiatalember szabadkozva adta vissza a kalapot az írónak:
-Elnézést, muvész úr, de hát a fejünk körülbelül egyforma...
-Körül igen, de belül...nem hinném.
:))
"Persze mindenki azzal azonosul, ami hozzá a legközelebb áll, ezért látod te csak a szolgákat.A császár nem meztelen, tudod... "
Nem értem mire célozgatsz...
Te azért látod csak a szolgai részt a muveiben, mert te is közéjük tartozol.Saját bevallásod szerint.A császár nem meztelen.Ez egy régi mese, emlékszel?
A császár csináltat magának egy olyan ruhát, amit csak a bölcsek látnak.És amikor felvonul tök meztelenül az utcán, mindenki úgy tesz, mintha látná a ruhát, csak egy gyerek kacag rajta.
Nos én azt próbálom sugallni hogy Manson is hasonló ehhez a császárhoz.A tömeg röhög rajta, a zenéjét szemétnek tekinti.Nem érti.De én, én meglátom a ruhát.Lehet hogy nincs ott, de én MEGLÁTOM, és még ha nincs is ott a valóságban, az agyamban, a saját rendszeremben felépítettem, értéket adtam neki.Aki meglátja egy marék homokban az univerzumot, az hiába meséli el azt a majmoknak, ok csak a sarat látják továbbra is.Ha ezt nem érted, akkor...
Ki a fasz mondta, hogy az a menő, ha own standardokat kreálsz?;-)
Hányingerem lett...
1.KI A FASZT ÉRDEKEL HOGY MI A MENO???????
2.KI A FASZT ÉRDEKEL HOGY MIT GONDOLNAK A MAJMOK??
3.Nem azért teremtek saját rendszert mert unatkozom.Azért teszem , mert nélküle paraszt lennék, bunkó faszfej, akit utálok.Azért mert ez a geci világ nekem kibaszottul nem tetszik, mert nem tetszik a geci pénzetek, a geci zenétek, a geci véleményetek, az arcotok,a szagotok.Mert kibaszott ketrecben vagyok, összezárva veletek,utolsó majmokkal, mert hülyének néznek, mert megaláznak.Rohadt állatkert!
Ja, értem ez a Te saját "standardod", ugye? Mert ha nem(és ha őszinte vagy akkor ugye elismered hogy nem), akkor van egy kis gáz.
Na álljunk meg.Én nem MM világát tekintem a magaménak.Én a zenét (minden zenét) téglának tekintem, ami hozzájárul egy rendszer kialakulásához.Manson szövegeit csak kódolt, afféle angyali üzenetként értelmezem.
Én hiszek a dolgok összefüggésében.A szimbolizmusban.Én hiszem, hogy MM csak egy üzenethordozó számomra.
"He's just an angel" ...mondja magára a As lemezen.
Szerintem meg minden hülye lázadó pöcs is csoportba tömörül, még az anarchisták is, és mindehol megvannak a vezetők.
Tudom, persze.De engem ez mind nem érdekel, tudod?
Én ugyan senkit nem akarok vezérelni.Én magamat akarok megmenteni.
Saját világot az teremthet aki jogosult rá.
Hülyeség.Akit tud teremteni, az jogosult rá.
A Spice girls is, ha tud, akkor teremtsen.Mert aki képes rá, az az erosebb ;)
Persze nem tudhatod magadról, hogy te mire rendeltettél, de azért lehet sejteni.
Áruld el, mit sejtesz.
Segítene nekem a külso befolyás :))
Miért nem "gyanakodnak" a "szolgák" arra a hízelgőre sosem, aki azzal jön nekik, hogy "én csak föl akarlak szabadítani benneteket"? Holott csak el akarja orozni a hatalmat az eddigi tulajtól.
Nem kimondottan Mansonra gondolok, de neki is van egy ilyen aspektusa.
Nem igazán értem a kérdés értelmét, de megpróbálok válaszolni.
Hogy miért nem gyanakodnak?? Mert nem tudják, hogy ok tkp. szolgák.Mert az új messiástól nem várnak mást, csak azt hogy a helyzetüket még jobbá tegye.
Mostanában egészen tetszik a legutóbbi Kovenant lemez. Egyszer már kérdeztem tőled is, de valami olyasmit mondtál, hogy neked nem jön be. Pedig nagyon ász!;-) De a szöveg biztos tetszeni fog:
pld:
MANNEQUIN
There´s nothing left inside your world...It´s dying
Just close your eyes...Eternity is just another game
You´re just another clone...So shed your skin now
Nothing last forever...Just let it slip away
It doesn´t have to be forever
You´re just another faithless mannequin
You´re just another fallen star
You´re just to blind to see, you hate what you can never be
And now you´re hollow...Just like me
There´s nothing left inside your world
You´re just an empty shell of lifeless skin and bone
You´re just another drone...A synthetic messiah
Nothing last forever...Just let it slip away
You don´t want to be human...Anymore than me
You´re just another faithless mannequin
You´re just another fallen star
You´re just to blind to see, you hate what you can never be
And now you´re hollow...Just like me
THE HUMAN ABSTRACT
We shape the future - We rape the world
Fallen icons left to burn
The depiction of a naked deformity
Another long lost tragedy
The man in the moon is looking right at you
With a face of death He follows the future
While you sleep we destroy your planet
And somewhere in space the dead are smiling
Beautiful disease - The worm is crawling beneath your skin
Beautiful disease - The worm is feeding on your lies within
Dissintegration - Deterioration
Television slave generation
Deformation - Devastation
Electronic mind mutation
"Lost in your own illusion, sick from your own disease,
you drained the world in your search for knowledge.
All questions are answers...Hidden within their own reality.
Open your eyes...And the truth shall set you free!!!"
We shape the future - We rape the world
Fallen icons left to burn
The depiction of a naked deformity
Another long lost tragedy
Beautiful disease - The worm is crawling beneath your skin
Beautiful disease - The worm is feeding on your lies within
NEW WORLD ORDER
Stand aside for the new world order
Systematic...Aristocratic
Don´t decieve yourself get out of the way
We command and you obey
Beautiful to be the joker
Cursed by an all-to human future
Things you cannot defeat you start to believe in
New generations - Synthetic nations
I am you loving hate...This is the new world
Old-school fascism is on the rise
Narsissistic...Evangelistic
So many things are only here to be hated
No need for love when the world is sedated
Beautiful to be the joker
Cursed by an all-to human future
The world burns with death as a lover
It´s systematic for the coming new order
World-wide genocide - Mass religious suicide
Immoral seduction - Digital corruption
A Transindex.net -re szoktam írogatni, tök
kiutálnak mindenhonnan
Mi a nicked?
Az most már mindegy.Új célt tűztem ki: NO FEAR.Nincs rettegés.Be kell vállalni mindent.Hú.A kard élén táncolni.
Nocsak. És ez mit jelent?:) Kipróbálod a hernyót is?;-)
És ezek a gyerekek term. anti-keresztények.És lehet hogy arra is utal ez a mondat, hogy a gyerekek egyetlen célja hogy mindent elpusztítsanak, beleértve magukat is.Így nincs célja annak, hogy örökké éljenek
Na ja, de a kérdés az, hogy most ezek Manson "emberei" vagy nem. Tehát mit támad? Csak a kereszténységet, vagy azon már túl van?
Vagy mindenkit vagy senkit.Akit megölsz, az nem érdemli meg, hogy általad híres legyen
:-) Hát nem, ezért kell sokat megölni;-) Pld húsz áldozatot már nem lehet külön külön bemutatni a tévében, mert az má' uncsi lenne a parasztoknak, marad a gyilkos és "az áldozatok".
Van valami a felszín alatt, érted?
Szerintem ezt eddig is elismertem;-)
A felszín csak arra szolgál, hogy becsalja a gyanutlan amerikait az üzletbe, hogy megvegye az albumot.És ezáltal gazdaggá tegye Mansont.
Nekem ezzel csak az a bajom, hogy az ilyen "én csak összekötöm a kellemest a hasznossal" című megoldások eleve elég gázosak. Ja, és szerinted miben különbözik tőled egy átlagos amerikai Manson rajongó?;-)
Persze mindenki azzal azonosul, ami hozzá a legközelebb áll, ezért látod te csak a szolgákat.A császár nem meztelen, tudod...
Nem értem mire célozgatsz...
De ha már szerinted ilyen közel vagyok hozzájuk, had mondjak valamit a védelmükben is. Ki a fasz mondta, hogy az a menő, ha own standardokat kreálsz?;-) Ja, értem ez a Te saját "standardod", ugye? Mert ha nem(és ha őszinte vagy akkor ugye elismered hogy nem), akkor van egy kis gáz.
Igen, számomra is.És a bőrfej nácik is valahogy belepasszolnak.De ezek azért antipatikusak mert csoportba tömörülnek.MM viszont saját világot teremtett.Create your own standards.És most őt követik.De még mindig egyedül van, mert a vezér mindig magányos.
Te, nem lehet hogy félreolvastad amit mondtam?:) Ugyanis én kicsit megcsavarva azt mondtam, hogy "nagyon nem szimpik számomra". Mire te: "Igen nekem is". Nem inkább "igen, nekem sem"?;-) Tehát nem tudom hogy értsem amit mondtál. Sz'al a szkinhedek azért antipatikusak, mert csoportba tömörülnek? Szerintem meg minden hülye lázadó pöcs is csoportba tömörül, még az anarchisták is, és mindehol megvannak a vezetők. Vagy ha nincsenek, akkor csürhe van, az meg rosszabb mindennél. Én nem tartozom semmilyen csoportba, egyáltalán nincsenek szélsőjobbos ismerőseim, de ezt most nem úgy mondom, mintha erre hűde büszke lennék vagy valami. Ha úgy adódik, lehet hogy csatlakozom valahová.
Saját világot az teremthet aki jogosult rá. Úgy néz ki, Manson jogosult rá, hogy valamennyire hasson a világra, de azért arra nem, hogy saját világot teremtsen a valóságban. Aki viszont nem jogosult rá, az jobb ha belenyugszik, mer' különben csak szenvedni fog. Persze nem tudhatod magadról, hogy te mire rendeltettél, de azért lehet sejteni.
"You become the interpretation, the answer"
Nem rossz, ez tetszik.
Meg eszembe jutott valami. Miért nem "gyanakodnak" a "szolgák" arra a hízelgőre sosem, aki azzal jön nekik, hogy "én csak föl akarlak szabadítani benneteket"? Holott csak el akarja orozni a hatalmat az eddigi tulajtól.
Nem kimondottan Mansonra gondolok, de neki is van egy ilyen aspektusa.
pld milyen, tőlem átvett dologgal dühítetted a népeket máshol?:)
Anti-demokrácia, anti-liberalizmus.A Transindex.net -re szoktam írogatni, tök kiutálnak mindenhonnan.Tudod, ezek az erdélyi magyarok tele vannak kisebbségi komplexusokkal, és nagyon küzdenek a jogegyenlőségért meg a toleranciáért.Én meg :) ...van egy hozzád hasonló egyén, azzal jól kijövök, hehe.Egyébként azon a fórumon lehet értékelni 1-5 csillaggal a hozzápofázókat.Nekem eddig 1csillagom volt volt.Most már kettő :(
De pld önbecsapással sosem leszel "ground zérón";-)
Az most már mindegy.Új célt tűztem ki: NO FEAR.Nincs rettegés.Be kell vállalni mindent.Hú.A kard élén táncolni.
A segg realista gyakorlatias parasztok bekaphatják.
itt ebben a mondatban (And we don't want to live forever, and we know that suffering is so much better." )Manson a keresztényeket gúnyolja, bár lehet hogy nincs igazam. Az öröklét ugyanis az igaz hívők jutalma szerintük.
Ja, ebben van valami.A szám címe: President "Dead".Namost az én meglátásom szerint amit MM többesszámban mond azt valójában a gyerekek/golyók mondják, akik szélsebesen száguldanak a TV/saját koponyája felé.És ezek a gyerekek term. anti-keresztények.És lehet hogy arra is utal ez a mondat, hogy a gyerekek egyetlen célja hogy mindent elpusztítsanak, beleértve magukat is.Így nincs célja annak, hogy örökké éljenek :
"the more that you fear us
the bigger we get
and don't be surprised, don't be surprised
don't be surprised when we destroy all of it."
(DISPOSABLE TEENS)
Gondolom egyértelmű.
Miért énekelnék azt a földhözragadt majmok, hogy "szenvedni jó"?
Sakk-matt.
az az érzésem, hogy kezdesz elborulni, annyira összefüggéstelen gondolatokkal állsz elő;-))
Számomra tök értelmes :) Van ez a "való" világ.Ebben én állat vagyok.Amit most is írok, egy állat agyából származik.Ebben a világban minden olyan alacsonyrendű, nyálkás, tisztátlan.Ragadós izzadt emberek.
Ezzel ellentétben van a belső világ.Amikor "high and dead" vagy.Vagyis belőtt (elszállt)és halott (hideg,kimért).A mozdulatok finomak és kimértek, agyad hűvös és tartozkodó, bőröd érzékeny, a való világot lenézed és irtózol az emberektől.Ezzel a szóval, hogy "ember", nem tudsz azonosulni, mintha egy idegen fajról lenne szó.
De előtte még adni kell egy-két szemet másoknak is(akik nem is kérnek belőle), hogy bekerülj a híradóba...;-))
Vagy mindenkit vagy senkit.Akit megölsz, az nem érdemli meg, hogy általad híres legyen."We are the nobodies, wanna be sombodies, when we're dead, they'll know just who we are." Mindenre van egy MM idézet.
épp ezért áll közelebb a nő az anyagi világhoz, azaz a földhöz
Aha.A Mech. album kapcsán volt szó erről és részben stimmel is amit mondasz. Van ugye a király (Omega) és a királynő.És a király azt mondja egyszer: "You (vagyis a Coma) were AUTOMATIC (anyag) and as hollow (lélek) as the "o" in god...but this isn't me i'm not mechanical."
És ugyanúgy a végén: I Reattached My Emotions Cellular (sejt-anyag) And Narcotic (drog-coma-spirit-álom)
Te, figyelj.Én mondom neked, ennek a Mansonnak minden szava jelentős.Van valami a felszín alatt, érted? A felszín csak arra szolgál, hogy becsalja a gyanutlan amerikait az üzletbe, hogy megvegye az albumot.És ezáltal gazdaggá tegye Mansont.Tudom, azt gondolod, hogy Manson plebs-amcsi zene.Nem így van."We promote elitism", mondta magárol és LaVey-ről.
Gondolj bele, minden albumának középpontja egy király (Holy Wood), egy király és királynő (Mech) és maga az isten (Antichrist).Ezt kell meglátni a dalokban.Persze vannak ott szolgák is: a gyerekek (holywood), a sztárok (mech) és az ember általában(antichrist).
Persze mindenki azzal azonosul, ami hozzá a legközelebb áll, ezért látod te csak a szolgákat.A császár nem meztelen, tudod...
Pld az anarchistáknak a káosz a rend, de szerintem fölösleges megcserélni a fogalmakat, mert ők pld a "rend" szótól kapnak kiütést;-)
Én csak azt akartam mondani, hogy nincsenek tények, csak interpretációk.
kitaszított lúzerek(pld hippik, punkok) igazából nagyon nem szimpik számomra
Igen, számomra is.És a bőrfej nácik is valahogy belepasszolnak.De ezek azért antipatikusak mert csoportba tömörülnek.MM viszont saját világot teremtett.Create your own standards.És most őt követik.De még mindig egyedül van, mert a vezér mindig magányos.
A segg nem lát értelmet ott, ahol te látsz.
A segg ("ass") valójában szamarat (állat,ugye) jelent eredetileg, de mindegy.A lényeg ugyanaz.MM is megmondta: nincs objektív magyarázata a szövegeknek.Asszem be is idéztem ide: "You become the interpretation, the answer".
Üdv: Pretty Hate Machine
"Art is a lie which makes us realise the truth. " ( Pablo Picasso )
Én meg kezdem átvenni a tiedet, más fórumokon rendkivül népszerűtlen vagyok emiatt, és ez jó.
Hát igen; és pld milyen, tőlem átvett dologgal dühítetted a népeket máshol?:)
Nincs is sötét erdő.You are what you should fear.
Hát igen, a Freddyben is mindig azt mondják, hogy nem is létezik, aztán végül mégis mindig ő győz;-)) Az álmokat ugyanis nem igen lehet irányítani. Igaz, hogy az csak egy film, de én is álmodtam már hasonlót. Volt olyan, hogy tudtam hogy álmodom, és föl akartam ébredni, mert az is rémálom volt, de egyszerűen nem bírtam, pedig minden erőmet megfeszítve próbáltam.
Nézd, az önbecsapás kegyetlenül jó dolog.Én mindent megteszek érte: drogok, számítógép, könyvek...mind az önbecsapás részei.
Há ja. De pld önbecsapással sosem leszel "ground zérón";-) A segg realista gyakorlatias parasztok meg lenéznek. Bár, ez egyáltalán nem lehet zavaró tényező:-)
Amíg megpróbálsz a "földön maradni", és realista lenni, és nem próbálsz kitörni, addig te is azt énekled, mint a Holy Wood megvakított majmai: "And we don't want to live forever, and we know that suffering is so much better."
Namost az a baj, hogy itt sem ismerem a szövegkörnyezetet, ahonnan kiemelted, mert szerintem ez a mondat másra utal. Nekem sokkal inkább úgy tűnik, hogy itt ebben a mondatban Manson a keresztényeket gúnyolja, bár lehet hogy nincs igazam. Az öröklét ugyanis az igaz hívők jutalma szerintük.
De logikusan is értelmetlen lenne szerintem az amit te mondasz. Miért énekelnék azt a földhözragadt majmok, hogy "szenvedni jó"?
Két világ van.Egyikben állat vagy, a másikban egy üres porhüvely.Egyiben MÉG nem élsz, a másikban MÁR halott vagy.Manson temetési bombája az állati világban állja meg a helyét.Abban nem ő a világ közepe.
Nem tudom, de néha már az az érzésem, hogy kezdesz elborulni, annyira összefüggéstelen gondolatokkal állsz elő;-)) Mondjuk, azt hiszem én is hasonló állapotban vagyok.
Szar perspektíva.Akkor tán nem is várom meg, jöhet a hegyes fémtabletta.Anti-headache :)
De előtte még adni kell egy-két szemet másoknak is(akik nem is kérnek belőle), hogy bekerülj a híradóba...;-))
Szerintem a nő egy felsőbbrendű állat, tökéletes ösztönlény, csak a túlélésre koncentrál, önálló gondolatai nincsenek, csak érzései.A férfi meg egy alacsonyrendű isten.Amolyan félig állat-isten, intelligens szörny.
A tökéletes ösztönlény stimmel, épp ezért áll közelebb a nő az anyagi világhoz, azaz a földhöz.
Egészen jól fogalmaztad meg. A férfi valóban amolyan alacsonyrendű isten, a kapocs a spirituális és az anyagi világ között, éppúgy ahogy Ádám és Éva sztoriában is;-))
A rend is káosz, ha nem a rendalkotó szemszögéből nézzük
Valami lehet benne. Pld az anarchistáknak a káosz a rend, de szerintem fölösleges megcserélni a fogalmakat, mert ők pld a "rend" szótól kapnak kiütést;-)
Hát nekem a mizantrópia nem tűnik annyira hitelesnek jóltáplált skandináv fiúk szájából, jobben hangzik ha egy kitaszított lúzer csinálja.
A kitaszított lúzerek(pld hippik, punkok) igazából nagyon nem szimpik számomra, a jelenlegi világ ellen lehet "lázadni" mai értelemben vett ún. >>lázadás<< nélkül is. De a blekkmetál zenék közül is csak egy kis rész az, akiben megtalálom az értelmes gondolatokat, amúgy meg csak az a lényeg, hogy a zene hogyan hat rám. Pld általában annak a dalnak nézem meg először a szövegét, amelyik leginkább levesz a lábamról.
Hát, ha a Kinderfeld nem tetszik, amőba vagy
Nem is t'om, otthon nincsenek meg még a számcímek se, de majd most elmentem. Elég ritkán hallgatom, de pld múltkor is csak a Mr. Superstarig jutottam el(pld valamiér' az is tetszik), a Kinderfeld meg még utána van.
Hát megelőlegeztem azoknak, akik majd "belemagyarázónak" fognak nevezni.
Jól van, végül is, így is fel lehet fogni:-)
A segg nem lát értelmet ott, ahol te látsz.
Háj Rabe... az egyetlen biztos pont az életemben :))
azóta eccer-kéccer már látszólag szerepet cseréltünk:) Nagyon bonyolult ám ez a helyzet, mindketten ellentmondásosak vagyunk. Meg egyébként is észrevehetted volna már, hogy én saját magammal birkózom, csak rajtad keresztül;-)
Kesernyés mosollyal nyugtázom, valójában mindketten ezt tesszük.Ha úgy tetszik, mi tkp. edzőpartnerek vagyunk, egymáson próbálgatjuk saját filozófiánkat.Én meg kezdem átvenni a tiedet, más fórumokon rendkivül népszerűtlen vagyok emiatt, és ez jó.
Egyébként mostanára teljesen különvált a világom a "valóságtól".Rájöttem, hogy vannak állatok, és vannak felsőbbrendű "dolgok".Nem emberek és nem is gépek, a kettő között valahol.
Az odáig ok, hogy be kell menni a sötét erdőbe, de ha egy idő után már nagyon szarul érzed magad, akkor talán te nem jönnél ki?
Nincs is sötét erdő.You are what you should fear.
Sz'al az az állapot olyan volt, hogy valami sötét űrben lebegtem, és a saját üvöltésem visszhagját hallottam minden felől, amely egyben olyan is volt, mint valami gúnyos kacaj.
Hogy is volt az? " I can never get out of here, i don't want to just float in fear , a dead astronaut in space."
Üdvözöllek a klubban.
Asszem ezt nevezik szolipszizmusnak, ha jól emléxem:) Hát lehet így is nézni a dolgokat, de nekem egy kicsit önbecsapásnak tűnik Nézd, az önbecsapás kegyetlenül jó dolog.Én mindent megteszek érte: drogok, számítógép, könyvek...mind az önbecsapás részei.És tudod mi a legjobb benne.Azáltal, hogy megpróbálod becsapni magad, valójában felépítesz egy olyan rendszert ami teljesen igaznak tűnik és amely leginkább megfelel neked.Amíg megpróbálsz a "földön maradni", és realista lenni, és nem próbálsz kitörni, addig te is azt énekled, mint a Holy Wood megvakított majmai: "And we don't want to live forever, and we know that suffering is so much better."
A neurofóbia, a fájdalomtól való irtózás nem más mint egy felsőbbrendű faj önprezervációs reflexe.És igen, örökké akarok élni, és nem akarok fájdalmat érezni.
Manson temetési bombája is csak azt tükrözi, hogy tkp nem hiszi el, hogy ő lenne a világ középpontja
Két világ van.Egyikben állat vagy, a másikban egy üres porhüvely.Egyiben MÉG nem élsz, a másikban MÁR halott vagy.Manson temetési bombája az állati világban állja meg a helyét.Abban nem ő a világ közepe.
Jól van, akkor majd kb ötven évesen talán már ground zérón leszel. Sok sikert:-)
Szar perspektíva.Akkor tán nem is várom meg, jöhet a hegyes fémtabletta.Anti-headache :).
De máshol meg úgy tartják, hogy inkább a nő az anyagi/földi jellegű, a férfi meg a szellemi/égi.
Nekem egy külön álláspontom van ehhez.Szerintem a nő egy felsőbbrendű állat, tökéletes ösztönlény, csak a túlélésre koncentrál, önálló gondolatai nincsenek, csak érzései.A férfi meg egy alacsonyrendű isten.Amolyan félig állat-isten, intelligens szörny.
Szerintem meg rendet kell teremteni, és uralkodni fölötte;-)
A rend is káosz, ha nem a rendalkotó szemszögéből nézzük .És vice-versa.
Nem is tudom, mintha hallottam volna egy olyan elképzelésről, amely elutasítja a reinkarnációt, viszont valamiféle halál előtti, meg utáni életről beszél. Szóval ez arra emlékeztet.
Igen, ez jól hangzik.A reinkarnáció marhaság.De ez jó.
Ha meg embergyűlöletet akarok hallani, akkor nyilván nem Mansont hallgatok, hanem valami blekkmetált. Valahogy túl amerikai az egész hangzásvilága, ez engem általában alapból idegesít, de valahogy néhány MA-szám hangulatában nem annyira.
Hát nekem a mizantrópia nem tűnik annyira hitelesnek jóltáplált skandináv fiúk szájából, jobben hangzik ha egy kitaszított lúzer csinálja.Az Antichrist szerintem nem amerikai hangzásvilágú ( arra ott van a Portrait of...) de ez ízlés kérdése.Másrészt megértelek, nekem a Holy Wood tűnt eleinte Nagy Amerikai Szarnak, de aztán felfedeztem a bűvös Második Réteget :) És most elhiszem Mansonnak azt a mondását, miszerint a HW a legszebb alkotás, ami a keze alól kikerült.
Valahogy tetszik az a hangulat, olyan dögös:))
Nemtom, az I dont like the drugs... kicsit outsider szám, nekem a köv sor teccik:
"There's a hole in our soul that we fill with dope and we're feeling fine."
Valahogy ekkor mindig Manson azon kijelentésére asszociálok , miszerint az I don't like the drugs... a drogfüggők himnusza, amolyan jacksonos We are the world ... for drug users, szépen kéz a kézben éneklik a refrényt :))
De azért az AS-ről is tetszik egy-kettő
Hát, ha a Kinderfeld nem tetszik, amőba vagy :) Meg a leg-kibaszott-nagyobb Manson szám of all times: MAN THAT YOU FEAR.
Erről a számról könyvet lehetne írni: egyben nihilista és apokaliptikus, ill. maximálisan uralkodó és optimista.Egyben néző és szereplő...Ki az, akivel a párbeszédet folytatja? Megölik a végén? Ő öl meg mindenkit? Próbáld elemezni.
egyáltalán nem tudom megítélni a Holy-wood magyarázatodat, ugyanis nem ismerem a szövegeket sem, tehát alig bírom követni. Inkább kérdezd meg Abelliót, ha olvassa.
Abellio már rég olvasta a magyarázatomat, de eddig még nem tudott hozzászólni :) Vannak beavatottak és vannak akik csak a zajt hallják , ehehe.
p.s. olvastam a MM interjút amit beírtál, hááát...vannak nagy pillanatai :)) A legtöbb hülyeséget az élő rádiós közvetítéseken hordja össze, rendkivül spontán :) A humor a sátán legfőbb fegyvere.
A book is a mirror: If an ass peers into it, you can't expect an apostle to look out. "
rendben, de hogy jön ez ide?:)
Hát megelőlegeztem azoknak, akik majd "belemagyarázónak" fognak nevezni.
Nem is tudom, mintha hallottam volna egy olyan elképzelésről, amely elutasítja a reinkarnációt, viszont valamiféle halál előtti, meg utáni életről beszél. Szóval ez arra emlékeztet.
Más: azt viszont nem értem hogy miért pont a Mech áll közelebb hozzád, hisz pont az az album, amelyiken MM a legemberibb, ergo a leggyengébb, együttérzőbb oldalát mutatja.
Nem tudom, zenénél erre nem figyelek, fő hogy tetsszen;-) Ha meg embergyűlöletet akarok hallani, akkor nyilván nem Mansont hallgatok, hanem valami blekkmetált. Valahogy túl amerikai az egész hangzásvilága, ez engem általában alapból idegesít, de valahogy néhány MA-szám hangulatában nem annyira. A kedvenc soraim:
"You and I are underdosed and we're ready to fall
Raised to be stupid, taught to be nothing at all."
:-) Illetve hát az egész lemezen az a kedvenc pillanatom, amikor ezt énekli:)Hogy miért, azt nem tudnám megindokolni. Valahogy tetszik az a hangulat, olyan dögös:))
De azért az AS-ről is tetszik egy-kettő, pld a Defamography is ilyen.
Míg az AS egy kegyetlen, diktatórikus deperszonalizált lény felemelkedése.
:-)nem értem, ha egyszer kegyetlen, diktatúrikus, hogy lehet deperszonalizált?:)
Megmondom őszintén, egyáltalán nem tudom megítélni a Holy-wood magyarázatodat, ugyanis nem ismerem a szövegeket sem, tehát alig bírom követni. Inkább kérdezd meg Abelliót, ha olvassa!:)
"A book is a mirror: If an ass peers into it, you can't expect an apostle to look out. "
rendben, de hogy jön ez ide?:)
Üdv: SS Rabe
Ui: Találtam egy király Manson-interjút otthon az egyik MHammerban, valahova legépelem, vagy ide, vagy a kultúrába:)
csak azt nem értem hogy miért pont TE nevezel engem álmodozónak.
Mittomén... az már régen volt... azóta eccer-kéccer már látszólag szerepet cseréltünk:) Nagyon bonyolult ám ez a helyzet, mindketten ellentmondásosak vagyunk. Meg egyébként is észrevehetted volna már, hogy én saját magammal birkózom, csak rajtad keresztül;-)
Azért nem mert még nem őrűltél meg.Nekem az a véleményem, hogy nem kellett volna felébredned.Mindig nyitottnak kell lenni a félelmetes dolgok előtt.Without the threat of...
No nem, ez nem ilyen egyszerű. Az odáig ok, hogy be kell menni a sötét erdőbe, de ha egy idő után már nagyon szarul érzed magad, akkor talán te nem jönnél ki? Sz'al az az állapot olyan volt, hogy valami sötét űrben lebegtem, és a saját üvöltésem visszhagját hallottam minden felől, amely egyben olyan is volt, mint valami gúnyos kacaj.
Elvégre igazad van.Csakhogy én megpróbálok nem ösztönösen élni.Viszont a toleranciát én is megvetem.
Nem is igaz, nem is próbálsz;-)
Hogy nem az én fantáziámból épülsz fel? Háát.Honnan tudod? Lehet hogy ez is a fantáziám része hogy te ezt gondolod.A mások gondolatai csak akkor léteznek, ha megosztják velem.tudod, mész az utcán, és mindig csak az létezik, amit látsz.A hátad mögött nem létezik semmi.
Asszem ezt nevezik szolipszizmusnak, ha jól emléxem:)
Hát lehet így is nézni a dolgokat, de nekem egy kicsit önbecsapásnak tűnik. Pld ha hátbalőnek akkor is meghalsz;-) Manson temetési bombája is csak azt tükrözi, hogy tkp nem hiszi el, hogy ő lenne a világ középpontja, a halálával nem ér véget minden. Bár a hit, meg az öngyógyítás talán valami hasonló módon működik, de azért mégsem egészen.
Nincs igazad.Be fog teljesüni, de korántsem életcél ez, hanem egy normális alapállapot, amolyan ground zero.Ahonnan el lehet indulni.
Jól van, akkor majd kb ötven évesen talán már ground zérón leszel. Sok sikert:-)
Mire vársz? Kezdd el a vitát.
na jó, nemrég láttam, hogy az egyiptomi mitológiában is nőnemű a levegő istene, úgyhogy végül is nem vezetne sehová a kötözködés.
De máshol meg úgy tartják, hogy inkább a nő az anyagi/földi jellegű, a férfi meg a szellemi/égi.
Arról van szó, hogy káoszt kell teremteni, és uralkodni fölötte
Szerintem meg rendet kell teremteni, és uralkodni fölötte;-)
És miért kell ehhez (ön)gyilkosság?
Mit jelképez az anyaméh?
Na mégis: anyaméh=mennyország.
Azért kell öngyi, mer akkó ugye újraszületünk :)) vagyis visszateleportálunk.
Ez több számában is megjelenik:
A "Long hard road..." első sora: "I want to fly into your sun."
A nap itt szvsz ugyanúgy a menny, mint a méh jelképe.
A "Fundamentally Loathsome" első sora:
"I want to wake up in your white white sun".
Egyértelmű.
Más: azt viszont nem értem hogy miért pont a Mech áll közelebb hozzád, hisz pont az az album, amelyiken MM a legemberibb, ergo a leggyengébb, együttérzőbb oldalát mutatja.
Míg az AS egy kegyetlen, diktatórikus deperszonalizált lény felemelkedése.
Más: A holy wood album sztorija (az én meglátásomban):
Az egész egy nagy öngyilkosság.
Manson meglátja magát a tévében.Belelő a tévébe.És meghal.Mert a tévé az isten.És ő a tévében van.És ha megöli a tévét akkor ő is meghal.When i'm god...everyone dies.
A "count to six..." ben (utolsó szám) kilövi a golyót.A golyó behatol a tévébe.A golyó a fiú.A SON (MM szerint a kéz az apa, a pisztoly az anya, és a golyó a gyerek.merre irányítjuk, a mi -vagyis- szülők felelősségünk)..Keresztre feszítik agolyó-fiút (Cruci-fiction).De ez csak egy ál-halál.FICTION.Mert valójában nem hal meg.Csak eladja a halált a tévében.Eladja a saját öngyilkosságát.Ismerős mondat...(I'd sell you suicide, az AS album első számában).És a golyó, miután megölték a tévében, sztár lesz a halál völgyében.Ami nem más, mint Manson feje.A koponyája.Ugye, a keresztre feszítés a fejben történik (golgota=calvaria=koponya).Fejbelövi magát, és a fejében a golyót keresztre feszítik, feltámad és eladja a sorozatjogokat :))Sztár lesz..És a golyó tovább vágtat és belevágódik Manson fejében, pont abban pillanatban mikor az öngyilkos akar lenni az utolsó számban; ezért nem kattan hatodszor, mert azt már nem hallja ugyanis meghal.Körforgás.Soha nem lesz vége.Azt gondolja hogy megölik, de tkp. saját magát ölte meg azzal, hogy a tévében van.Celebrated victim of your fame.A King kill 33 erre céloz...33, vagyis végtelen.Ha a két hármast egymás fele fordítjuk egy nyolcast kapunk, és ha a nyolcast lefektetjük akkor a "végtelen" jelét.Ez kicsit túlmagyarázott, oké.
Hogy honnan tudom hogy előbb a tévét lövi meg?
"his skull is stained glass" (President dead).A feje a tévé.És széttörik, akár egy serleg amiből vért isznak.Erre céloz a :
"All the vases are so broken
And the roses tear our hands all open"
a mech albumon, ami ugye a holywood után jön.
Más bizonyíték: "if Jack was the Baptist, we'd drink wine FROM HIS HEAD" (Cruci-fiction ..).
egyébként a cd-könyv tele van fejábrázolásokkal, anatómiai rajzokkal, autopsziával, és egy kép is van, amint Manson fejéből, egy golyó ütötte lyukból kiáll egy rózsa.
"the screen is us and we are tv" (man that you fear, AS)
tehát már az első számban (godeatgod) egy halott isten szerepel: Dear John and all the kings men can put your head together again).
Az első szám tkp. az utolsó folytatása, and so on.
Azért ez nem semmi sztori.Gratulálhatsz, hogy rájöttem.
üdv:khan
"A book is a mirror: If an ass peers into it, you can't expect an apostle to look out. "
(G. C. Lichtenberg)
Ezt jól jegyezze meg mindenki, aki "belemagyarázással" vádol.
De mi, fanatikusok, fenemód büszkék vagyunk rá, hogy a mi végcélunk, "felhőtlen boldogságunk" a végtelen távolba vész;-) Ja, és állandóan képzelődünk:)
A boldogság elérhetetlen kell hogy legyen, nem vitás.A képzelődés is OK, csak azt nem értem hogy miért pont TE nevezel engem álmodozónak.Szerintem aki nem álmodik, az meg is érdemli hogy élete egy nagy rakás szar legyen, mint ahogy az is.
"i'm searching for something which can't be found" (Type O Negative)
Sz'al én nem is értem a rokkerek fintorgását, mer' engem pld az AS helyenként kifejezetten idegesít.
Nos nekem is jelenleg a Mech a kedvencem.Viszont az AS nagyon is jó, ha nem jobb mint a Mech.Csak sokat kell hallgatni, és nem CD-ről hanem kazettáról.Mert a mocskosabb hangzás hitelesebbé teszi.
Érdekes, szerintem ezt te mondtad
ti. a sorozatgyilkos...Nem uram, ezt te mondtad, idézem is:
"Szerintem egy sorozatgyilkos is lehet kreatív;-) " (299 beszólás)
Azt hiszem, ha nem ébredek föl időben, akkor tényleg megőrültem volna. De tényleg:) Szóval nem olyan volt, mint valami megvilágosodás.
Azért nem mert még nem őrűltél meg.Nekem az a véleményem, hogy nem kellett volna felébredned.Mindig nyitottnak kell lenni a félelmetes dolgok előtt.Without the threat of...
:-), de pld szerintem az önmagunk feladása, ha az ösztönös érzéseket "tolerancia-alapon" visszafojtjuk, csak azért, hogy megfeleljünk korunk divatjának.
Elvégre igazad van.Csakhogy én megpróbálok nem ösztönösen élni.Viszont a toleranciát én is megvetem.
"Azt még nem lehet tudni.szvsz azért vagyok isten, mert mindent, ami körülvesz, a saját fantáziám épít fel. "
na ez megint "érthető" lett...;-)
Egy konkrét ellenpélda: itt vagyok én, aki a (cyber)környezeted része, de azért nem a te fantáziádból épülök fel szerintem.
Nos arról van szó hogy ha én ránézek valamire, azt nem föltétlenül úgy látom ahogy te.Nem biztos hogy amit én pirosnak látok azt te is pirosnak látod.Elvégre neked fogalmad sincs arról hogy más hogy gondolkodik.És nekem az a vélemnyem hogy minden amit látok, és amit érzékelek, az kizárólag a saját agyam terméke, és csakis én érzékelem úgy őket.
Hogy nem az én fantáziámból épülsz fel? Háát.Honnan tudod? Lehet hogy ez is a fantáziám része hogy te ezt gondolod.A mások gondolatai csak akkor léteznek, ha megosztják velem.tudod, mész az utcán, és mindig csak az létezik, amit látsz.A hátad mögött nem létezik semmi.
Nem, ez soha nem fog teljesülni, mert te ehhez nem vagy elég szorgalmas. Ugye igazam van?
Nincs igazad.Be fog teljesüni, de korántsem életcél ez, hanem egy normális alapállapot, amolyan ground zero.Ahonnan el lehet indulni.
"Ő a lélek, a nő, a drog szimbóluma.Lakhelye az űr."
Viszont ezekkel a szimbólumokkal lehetne vitatkozni szerintem.
Mire vársz? Kezdd el a vitát.
Ez viszont már nem tetszik annyira. De azért legalább a határmezsgyén van, és nem a káoszt isteníti;-)
Arról van szó, hogy káoszt kell teremteni, és uralkodni fölötte.Amúgy MM-re rendkivüli önkontroll jellemző, nézd csak a lemezeket.Mindegyik tragikusan, halállal végződik, de mindig valahogy ő diadalmaskodik.
Szerezd be a Holy wood-ot.A legjobban megírt sztorival rendelkezik.
És miért kell ehhez (ön)gyilkosság?
Mit jelképez az anyaméh?
Ez kicsit magas számomra is.Na valahol itt kezdődik a művészet.Hehe.
Abellio, ha olvasod ezt, írd már meg hogy hogy lehet másképp elérni egy file-t ftp-n.Én ehhez szőke vagyok.
Üdv: cable...
"If you pretend to be good, the world takes you very seriously. If you pretend to be bad, it doesn't. Such is the astounding stupidity of optimism. " (Oscar Wilde)
Én a pénz rabja vagyok :))) Nagy különbség van a rab és a szolga között.
Stimmel, tényleg nagy a különbség, de honnan tudod, hogy nem vagy-e éppen (rab)szolga?;-)
i'd rather die than give you control
Gondolom ez rád nem igaz;-)
A magyarázkodást meg máshogy is lehet értelmezni, ha kicsit szőrszálhasogató/gonosz vagyok;-)
Pld hogy a popzenei irány nem jött be eléggé, visszament a rockhoz, aztán kellett valami jó indoklás a rajongóknak;-). Bár, nekem a MM továbbra is jobban tetszik, mint az AS (az új számot meg még mindig nem töltöttem le, megin' olyan gépnél vagyok, amin nincs wincommander, nem lehet valahogy máshoyg elérni?) Sz'al én nem is értem a rokkerek fintorgását, mer' engem pld az AS helyenként kifejezetten idegesít. Helyenként az MM is, de azért azon több jó pillanat van szerintem. Namindegy tehát végül is az jön ki, hogy nem vádolom:)
Még valami.Régebb mondtad hogy a sorozatgyilkosságban is lehet művészet.Erre nekiálltam keresgélni és lám, lám
Érdekes, szerintem ezt te mondtad, mikor a háborúról beszéltünk, de azért egyetértettem, nem tagadom:-)
Who says madness isn't just the state of pure enlightment? " (MM)
Nem tudom, nekem volt egyszer egy elég durva rémálmom, amiben valami olyan idegállapotba kerültem, hogy emlékszem azt gondoltam magamban, hogy vagy megőrültem, vagy ez maga a pokol. Azt hiszem, ha nem ébredek föl időben, akkor tényleg megőrültem volna. De tényleg:) Szóval nem olyan volt, mint valami megvilágosodás.