Keresés

Részletes keresés

Toth Andras Creative Commons License 2001.10.16 0 0 1909
Inkabb aszond meg, hogy tudsz valami remek honapra berelheto porbatermet? Mert akkor "nem csak vegre egy remek magyar anyag" lenne :)
Huhh, mindjart uttoro topik lesz ebbol:
Elore a magyar anyagert :)!!
Előzmény: bedooo (1907)
gyak Creative Commons License 2001.10.16 0 0 1908
Ne kötekedj, bár behányok a magyar zenei-mozgalmi múlttól, hobot, akiről még mozicsatornát is elneveztek, sosem fikáznám...:)))Egyébként egyedül ebben szenvedte meg a Fabrik a Vörös távozását, mármint a szövegekben. Mondjuk az újak se rosszak, de azért...Az Orszánszky Jackie meg úgy néz ki, mint a Quimby dobosa:))
Előzmény: BreZol (1885)
bedooo Creative Commons License 2001.10.15 0 0 1907
valakinek megvan az Ill Nino vagy DryKillLogic lemeze? van néhány daluk a www.roadrun.com ról le lehet tölteni, épp most fejeltem szét a klaviaturát..nagyon király..
Előzmény: DRT (1906)
DRT Creative Commons License 2001.10.15 0 0 1906
Csak mint zenekarvezető és hogy mit keres a színpadon..... :)
Előzmény: BreZol (1905)
BreZol Creative Commons License 2001.10.15 0 0 1905
A Lórihoz? :))
Van önkritikája. :))
Előzmény: DRT (1903)
DRT Creative Commons License 2001.10.15 0 0 1904
Ezt teljesen jól látod... :)
Előzmény: bedooo (1901)
DRT Creative Commons License 2001.10.15 0 0 1903
Abban meg egyet is értünk. :) Ő saját magát mindig Schuster Lóránthoz hasonlította, azzal a kitétellel, hogy a Schuster nem énekel (persze, mert cipész :-DDD). Deák Bill elvitte bőven vokálisan a HBB-t, Hobo meg azért nem írt rossz szövegeket!
Na erről ennyit.
Előzmény: BreZol (1902)
BreZol Creative Commons License 2001.10.15 0 0 1902
Szerintem senki nem fikázta Hobó pályafutását. Én is tisztelem őt mindazért, amit elért, egyedül a hangja nem volt(van) topon, csak ezt hoztuk fel.
Előzmény: DRT (1897)
bedooo Creative Commons License 2001.10.15 0 0 1901
na nem fogok többet "mindcontrol" néven magánvéleményt(!) beirni mert a hülyeségeim miatt csak a zenekar nevét járatom le:)

bedoo

MarK Creative Commons License 2001.10.15 0 0 1900
Uff. Jól beszélsz... :)
Előzmény: Mr._Bungle (1899)
Mr._Bungle Creative Commons License 2001.10.15 0 0 1899
Orvendeznek vala, ha Hobo jelentene a nagy problemat ebben az orszagban zenei teren ... az oreg tenyleg komoly multtal rendelkezik, meg akkor is ha soha nem jelentett nekem semmit, de hogy O testesitse meg azt a problemat, hogy kinek jelenhet meg lemeze az orszagban, az tobb mint eros, irgalmatlan nagy butasag ...
Előzmény: mindcontrol (1898)
mindcontrol Creative Commons License 2001.10.15 0 0 1898
ma ez itt a bibi, ebben az országban olyan embernek jelenik meg lemeze aki mégcsak nem is tartja magát énekesnek:(
Előzmény: DRT (1897)
DRT Creative Commons License 2001.10.15 0 0 1897
Hobó nem is tartja magát énekesnek (igazából soha nem is tartotta). Orszáczky meg az egyik legképzettebb magyar zenész (ha nem az über), amellett hogy egy kiváló egyéniség is. A FF pedig dolgozhat még jópár évet, míg felét eléri, mint ők, úgyhogy fikázzatok csak tovább.
Előzmény: Balthazar (1887)
mindcontrol Creative Commons License 2001.10.15 0 0 1896
Hali!

HA van itt esztergomi arc akkor csak megjegyzem hogy a Molotvban jáccunk október 27-én a Dreaming(német) és a Convoy társaságában..

Amugy visszatérve az amstel jamre, szivessen meghallgattam volna a Doom-ot is..

MarK Creative Commons License 2001.10.15 0 0 1895
Csupán néhányszor beszélünk Levvel telefonon, v. találkozunk Shape ügyben :). Most szerdától egy ideig nem leszek (húzok ki az angliai DM live-okra... :)), de ma, vagy holnap igyekszem felhívni, oszt megosztani az infokat, ha vannak :).
Előzmény: BreZol (1890)
LBB Creative Commons License 2001.10.15 0 0 1894
Hűha... :-7
Balthazar Creative Commons License 2001.10.15 0 0 1893
IS!
Hordott kalapokat is meg baseballsapit is.
Gondolj csak vissza.
1999-2000-re.
Már akkor is volt neki valami citromsárga baseballsapija amit a citromsárga mezével együtt hordott többek között.
:)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.14 0 0 1892
a frászt, a pityesz true horgászkalapokat hordott :)
Balthazar Creative Commons License 2001.10.14 0 0 1891
MarK?
Légyszi segíts ki minket infoval.
BreZol Creative Commons License 2001.10.14 0 0 1890
Nincs jelzés sms-ben, csak Index-függőség gyakori frissítéssel. :))
Hírek 0. MarK-ot kérdezd, ő a legbeépítettebb közülünk. :))
Előzmény: Balthazar (1889)
Balthazar Creative Commons License 2001.10.14 0 0 1889
Wow BreZol!
Te biztos valami indexes beépített ember vagy, akinek ha leírják a nevét valamelyik topicban azonnal sms-ben értesítést kap, hogy azonnal válaszolhasson. :)
Na ja a friss FF megismerők akik kis gimisek és Linkin park meg Limp bizkit imádók biztos ezt fogják mondani, de ha meghallgatják az albumot és eljönnek 1-2 koncertre csak rájönnek, hogy szó sincs erről.
Ha meg nem akkor majd járnak ők is sárga hátrafordított sapiban, mint ahogy a L.B-re szoktak a kisiskolások. :)
BreZol, Te csak tudod:
Mi van most a kiutazással?
Mikor jönnek haza?
Mikor várható Pesten legközelebb koncert?
Új klip mikor jön már ki?
(Remélem a Check mother lesz!!)

BreZol Creative Commons License 2001.10.14 0 0 1888
Balthazar: Ez lehet hogy így van. Csak a laikus többségnek is magyarázd ezt meg, aki esetleg először az Amstel Jam-ben látta őket. Szerintem jobb megelőzni a hasonlítgatásokat. Persze Fred azért örülne, ha akár feleannyira tudna énekelni, mint Pityesz. :))
Balthazar Creative Commons License 2001.10.14 0 0 1887
BreZol:
Azt azért hozzá kell tenni a baseballsapis dologhoz, hogy Pityesz már akkor ilyeneket hordott amikor a L.B. még tervbe se volt véve.

Szóval aki koppintásnak veszi az vegye csak.
Bár én hallottam egy konkrét sztorit, miszerint Pityeszt felkérte a Hooligans egyik WigWamos koncertjére hogy a Sugarloaf közreműködésével énekelje el a Limp bizkit: Take a look around c. számát.
És Pityesz vállalkozott is volna, de Béci úgymond megtiltotta neki, nehogy bárki is azzal jöhessen, hogy a FF a magyar Limp bizkit.
De hogy ebből mennyi igaz meg mennyi nem azt csak ők tudhatják.
Hobó a maga stílusában jó és nem hiába szeretik/szerették annyian.
De most tényleg kissé leénekelték a többiek a színpadról.

MarK Creative Commons License 2001.10.14 0 0 1886
Jó is az a bicikli... :))
Én meg Pityeszt láttam tekerni csütörtökön a Corvinnál :)).

Sampler: sztem is teljesen rendben van, ráadásul Lev szerint az új lemezen még több lesz az elektronikus hangzás... :)

Előzmény: Balthazar (1879)
BreZol Creative Commons License 2001.10.14 0 0 1885
Így a harmadik-negyedik hallgatás/nézés után az egyetlen dolog, ami nem tetszik a This Time-ban, az a szöveg egyszerűsége. Persze lehet hogy csak engem zavar, ha néhány hallgatás után már szinte tudom végig, bár a Just Another Fake Swastika-hoz képest még mindig elég bonyolult. :)))
Ja, és szerintem erre a hátrafordított bészbólsatyeszre sincs szüksége Pityesznek, mégha nem is piros, csak fölösleges (igaz teljesen alaptalan) hasonlítgatásokra adhat okot néhány rosszmájúnak. :))
Minden összevetve ez az egyik legjobb FF szám eddig véleményem szerint.
Hobónak meg nem ártana beiratkozni egy énektanárhoz, mert kissé képzetlennek tűnt a hangja a többiekéhez képest.
Na, mielőtt még agyonvernének, abba is hagyom a fikázást, mert nem akarom elvenni gyak kenyerét, ebben úgyis ő a Nr.1 :)))
Balthazar Creative Commons License 2001.10.13 0 0 1884
Ez nekem is feltűnt.
Pláne hogy amikor régebben néztem az Amstel jam-et akkor mindig vagy 4 számot adtak le egy szereplőtől és majd meg haltam már amikor ilyen United-et meg hasonlókat adtak vagy fél órája.
Most meg.
1 FF szám, egy József Attila közös produkció meg az a blues katasztrófa a végén.
Az a nő a soul-os hangjával nagyon nem illett bele mondjuk.
Az öreg csóka viszont jó arc volt végig (Jackie bácsi vagy ki).
mindcontrol Creative Commons License 2001.10.13 0 0 1883
Csak azt nem értem mig a másik két banda 2 dalt jáccot nekik miért nem adtát le más dalukat is?
Előzmény: Sonka (1882)
Sonka Creative Commons License 2001.10.13 0 0 1882
Szerintem nagyon jól alkalmazzák ebben a számban. A hatásfokozó, díszítő szerepe megvan, abszolút.
Mert végülis erre jó a sampler, vagy nem?:-)
Nekem mindig bejöttek az ilyen számok, amelyben nagy "kiállás" van, majd visszatér a szám ezerrel az arcomba.:-)
Előzmény: BreZol (1881)
BreZol Creative Commons License 2001.10.13 0 0 1881
Végre sikerült megnéznem a csütörtöki Amstel Jam-et. :)
Szóval szerintem ezen a számon (This Time) különösen sokat dob a sampler, el sem tudnám nélküle képzelni.
Előzmény: mindcontrol (1878)
serial killer Creative Commons License 2001.10.12 0 0 1880
Jé?! Csak nem itt? Már rég jártál erre kedvesem!
:-)
Előzmény: Balthazar (1879)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!