Inkabb aszond meg, hogy tudsz valami remek honapra berelheto porbatermet? Mert akkor "nem csak vegre egy remek magyar anyag" lenne :)
Huhh, mindjart uttoro topik lesz ebbol:
Elore a magyar anyagert :)!!
Ne kötekedj, bár behányok a magyar zenei-mozgalmi múlttól, hobot, akiről még mozicsatornát is elneveztek, sosem fikáznám...:)))Egyébként egyedül ebben szenvedte meg a Fabrik a Vörös távozását, mármint a szövegekben. Mondjuk az újak se rosszak, de azért...Az Orszánszky Jackie meg úgy néz ki, mint a Quimby dobosa:))
valakinek megvan az Ill Nino vagy DryKillLogic lemeze? van néhány daluk a www.roadrun.com ról le lehet tölteni, épp most fejeltem szét a klaviaturát..nagyon király..
Abban meg egyet is értünk. :) Ő saját magát mindig Schuster Lóránthoz hasonlította, azzal a kitétellel, hogy a Schuster nem énekel (persze, mert cipész :-DDD). Deák Bill elvitte bőven vokálisan a HBB-t, Hobo meg azért nem írt rossz szövegeket!
Na erről ennyit.
Orvendeznek vala, ha Hobo jelentene a nagy problemat ebben az orszagban zenei teren ... az oreg tenyleg komoly multtal rendelkezik, meg akkor is ha soha nem jelentett nekem semmit, de hogy O testesitse meg azt a problemat, hogy kinek jelenhet meg lemeze az orszagban, az tobb mint eros, irgalmatlan nagy butasag ...
Hobó nem is tartja magát énekesnek (igazából soha nem is tartotta). Orszáczky meg az egyik legképzettebb magyar zenész (ha nem az über), amellett hogy egy kiváló egyéniség is. A FF pedig dolgozhat még jópár évet, míg felét eléri, mint ők, úgyhogy fikázzatok csak tovább.
Csupán néhányszor beszélünk Levvel telefonon, v. találkozunk Shape ügyben :). Most szerdától egy ideig nem leszek (húzok ki az angliai DM live-okra... :)), de ma, vagy holnap igyekszem felhívni, oszt megosztani az infokat, ha vannak :).
IS!
Hordott kalapokat is meg baseballsapit is.
Gondolj csak vissza.
1999-2000-re.
Már akkor is volt neki valami citromsárga baseballsapija amit a citromsárga mezével együtt hordott többek között.
:)
Wow BreZol!
Te biztos valami indexes beépített ember vagy, akinek ha leírják a nevét valamelyik topicban azonnal sms-ben értesítést kap, hogy azonnal válaszolhasson. :)
Na ja a friss FF megismerők akik kis gimisek és Linkin park meg Limp bizkit imádók biztos ezt fogják mondani, de ha meghallgatják az albumot és eljönnek 1-2 koncertre csak rájönnek, hogy szó sincs erről.
Ha meg nem akkor majd járnak ők is sárga hátrafordított sapiban, mint ahogy a L.B-re szoktak a kisiskolások. :)
BreZol, Te csak tudod:
Mi van most a kiutazással?
Mikor jönnek haza?
Mikor várható Pesten legközelebb koncert?
Új klip mikor jön már ki?
(Remélem a Check mother lesz!!)
Balthazar: Ez lehet hogy így van. Csak a laikus többségnek is magyarázd ezt meg, aki esetleg először az Amstel Jam-ben látta őket. Szerintem jobb megelőzni a hasonlítgatásokat. Persze Fred azért örülne, ha akár feleannyira tudna énekelni, mint Pityesz. :))
BreZol:
Azt azért hozzá kell tenni a baseballsapis dologhoz, hogy Pityesz már akkor ilyeneket hordott amikor a L.B. még tervbe se volt véve.
Szóval aki koppintásnak veszi az vegye csak.
Bár én hallottam egy konkrét sztorit, miszerint Pityeszt felkérte a Hooligans egyik WigWamos koncertjére hogy a Sugarloaf közreműködésével énekelje el a Limp bizkit: Take a look around c. számát.
És Pityesz vállalkozott is volna, de Béci úgymond megtiltotta neki, nehogy bárki is azzal jöhessen, hogy a FF a magyar Limp bizkit.
De hogy ebből mennyi igaz meg mennyi nem azt csak ők tudhatják.
Hobó a maga stílusában jó és nem hiába szeretik/szerették annyian.
De most tényleg kissé leénekelték a többiek a színpadról.
Így a harmadik-negyedik hallgatás/nézés után az egyetlen dolog, ami nem tetszik a This Time-ban, az a szöveg egyszerűsége. Persze lehet hogy csak engem zavar, ha néhány hallgatás után már szinte tudom végig, bár a Just Another Fake Swastika-hoz képest még mindig elég bonyolult. :)))
Ja, és szerintem erre a hátrafordított bészbólsatyeszre sincs szüksége Pityesznek, mégha nem is piros, csak fölösleges (igaz teljesen alaptalan) hasonlítgatásokra adhat okot néhány rosszmájúnak. :))
Minden összevetve ez az egyik legjobb FF szám eddig véleményem szerint.
Hobónak meg nem ártana beiratkozni egy énektanárhoz, mert kissé képzetlennek tűnt a hangja a többiekéhez képest.
Na, mielőtt még agyonvernének, abba is hagyom a fikázást, mert nem akarom elvenni gyak kenyerét, ebben úgyis ő a Nr.1 :)))
Ez nekem is feltűnt.
Pláne hogy amikor régebben néztem az Amstel jam-et akkor mindig vagy 4 számot adtak le egy szereplőtől és majd meg haltam már amikor ilyen United-et meg hasonlókat adtak vagy fél órája.
Most meg.
1 FF szám, egy József Attila közös produkció meg az a blues katasztrófa a végén.
Az a nő a soul-os hangjával nagyon nem illett bele mondjuk.
Az öreg csóka viszont jó arc volt végig (Jackie bácsi vagy ki).
Szerintem nagyon jól alkalmazzák ebben a számban. A hatásfokozó, díszítő szerepe megvan, abszolút.
Mert végülis erre jó a sampler, vagy nem?:-)
Nekem mindig bejöttek az ilyen számok, amelyben nagy "kiállás" van, majd visszatér a szám ezerrel az arcomba.:-)
Végre sikerült megnéznem a csütörtöki Amstel Jam-et. :)
Szóval szerintem ezen a számon (This Time) különösen sokat dob a sampler, el sem tudnám nélküle képzelni.