hhahahahaha. hihetetlen, de pont azt kaptam ezen a forumon amit vartam. eccccceruen nem tud csalodast okozni. raerek kedvenc csapatom ket meccse kozott, ugyhogy nezzuk sorban, sokadszorra.
legelejen veszem mindjart a legrosszabb jenki trollt, DELPIPI-t. elsüllyedt a jenki hajo, elment o is a barlangjaba duzzogni... egyre mergesebb lett latva a sox sikereket az angels ellen, nem tudott mibe belekotni szegeny. aztan eljott persze az o ideje, nyert harmat a rays. huhuhuhuuu ugy erezte na majd most elegtetelt vesz, es boldogan jott kozolni a tenyeket, amit amugy is mindenki tudott. az igazi brutalparaszt enjet persze akkor mutatta meg, amikor mar ugy gondolta megkapta a kegyelemdofest a sox... #10473... szanalmassag csucsa.... tudom ott a vegen a mosolygo... hat persze :DDDD de aztan saaaajnos aki rugdosta a szaros vodrot, arra froccsent a legtobb, huzhatott vissza a barlangba mosakodni szegeny. par nap pihi, kivar, nagyon remeli, nyer ujra a rays egyet, hogy ujra frocsoghessen.
SZ-E-Gyébként jó kis meccs volt-G-A-B... jo ki meccs? ennyire futotta???? 79 eve nem volt ilyen meccs a rajatszasban wazze. elfogult vagyok, hogyne lennek az, de neked fajt volna leirni, hogy "uhhh, grat, micsoda teljesitmeny!!!"? mas forumon tobbek, meg a "raysnek szurkolo nem rays szurkolok" is kepesek voltak erre. te nem. meglepve nem vagyok mondjuk... sajnos. vagy a smiley-d ugy kell erteni most, mintha ez egyfajta gratulacio lenne?
amire hatalmas penzt mertem volna tenni, hogy stero bedobja a kedvenc szolasmondasat: "ezt nem a redsox nyerte meg, hanem a rays vesztette el". kicsit atformalva, de meg is erkezett :P mondjuk tole egy grat-ot is vartam volna, ugyhogy azer csalodtam is, bevallom :)
raerosen es vidaman meg visszalapoztam 2007 oktobere is. a legjobb az egeszben az, hogy akkor a yankees-re egy rossz szot nem szolt egy sox fan sem. sot mi tobb, gratulaltak az alapszakasz teljesitemenyhez!!! tobben"szurkoltak" a jenkiknek az indianok ellen, mert jenki-sox ALCS-t akartak. furcsa, a sok bunko sox fan...
lenyeg a lenyeg, nem szegyen bevallani, hogy savanyu a szolo es elvezitek minden pillanatat, ha a redsox kikap BARKITOL, csak legyszi soha-soha-soha tobbet ne gyertek azzal, hogy mindenki csak bantja a jenkiket, mert irgyek a 26 gyurure meg tudomisen. mert mindig megy itt a siras, hogy juj a bunko redsox fanok csunyat mondtak, meg a "hogy mersz te a yankees veresegnek orulni, ha nem is a te csapatod ellen jatszik". hat ugy ahogy ti wazzzz, csak egyszer nezzetek magatokba :)
ha mar csipobol hulyezel, meg kell kerdeznem, hogy csak az elso mondatot olvastad el? a raking nekem azt jelenti, hogy baromi nagyot alkot. "Everybody is raking in their lineup." szabad forditasban akar azt is jelentheti: "töménytelen mennyiségű homert ütnek" ;) es nem csak 2-3 ember, hanem az egesz lineup. na ezert meglepetes a csapat igy a playoffban. huh? vagy te tudtad, hogy 2x igy bucira fogjak verni a bostont? mert erre sztem senki nem szamitott, meg ha eselyesebb is volt a rays az alapszakasz mutatok alapjan.
'80 óta várnak rá. '83-ban a rigók nyerték a World Seriest ;) tíz évvel rá meg a mátyásmadarak verték őket a nagydöntőben. idén nem lesz madaras ellenfelük :)
közben philly in, simán 4-1gyel. rájuk férne már egy major győzelm 83 óta várnak rá. kíváncsi vagyok mi lesz mannyvel. olvastam a yankee mailbaget és volt benne olyan kérdés, hogy van e realitása annak, hogy aláír nyba. magam részéről nem hiszem de fogalmam sincs. valószínűbb számomra, hogy marad los angelesben. fantasztikusak voltak a statjai.
Egy kis adalék a mostani helyzethez Big Papitól. :)
"This team is a surprise," Red Sox DH David Ortiz said. "Everybody is raking in their lineup. Everybody pretty much is locked in. I've been in a lot of playoffs and you don't see that too often. You might see three or four guys hot, you know what I mean? Everybody doing it, that's crazy. Man, taking pitches, swinging at strikes. It doesn't get better than that."
és Buck Martineztől:
Martinez, suitably impressed, had raised his rhetorical question about the Tampa Bay Rays, who were in the process of putting a 13-4 hurt on the Red Sox.
However, he could just as well have been wondering about the defending World Series champions.
Who are those guys in the Boston uniforms?
Are those really the Red Sox surrendering 31 runs in three straight postseason games?
Are those really the Red Sox suffering consecutive postseason blowouts in Fenway Park by a combined 22-5?
Are those really the Red Sox being out-homered 7-1 in the shadow of the Green Monster?
Are those really Red Sox starting pitchers regularly taking the mound with shovels, burying their team in deep holes by allowing 14 runs within the first three innings of three straight losses?
What is going on here?
"We certainly need to figure it out," said Boston manager Terry Francona. "The quicker we get to our bullpen, we certainly make it harder on ourselves. We've had a difficult time. We have not had an answer for a lot of things."
nem vagyok egy kárörvendő de ez elég csúfos volt. a 0-3as feltámadáshoz csak annyit mondanék, hogy azt a yankees vesztette el ne a sox nyerte meg. ja és egyszer volt bostonban kutyavásár.
azért ez sem semmi Evan Longoria hit his rookie-record fifth home run of the playoffs.
a fenebe ....holnap nyerni kell, nincs mese. 2004 ben sikerult ( yankees 0-3rol.....ugye meg emlekeztek;)
Mas. Tolem 3 merfoldre delre van a Tropicana Field (St.Pete,Fl) (Rays), es eszakra 1 merfoldre a BRIGHT HOUSE NETWORK Field (Clearwater, Fl.) (ez a pillis spring Training-beli fohadiszallasa). A ket csapat jo baratsagban van, es lehet hogy most WS dontot jatszanak ....hopppppa
nem mellesleg nyugatra 6 merfoldre meg a Steinbrenner Field (tampa,fl) (yankees spring Training fohadiszallas)
Amugy hogyha erre jon valaki es meglatja a "Welcome Tampa" tablat, rajta van, - ARENABALL Winner (Tampa Bay Storm) - NFL SUPERBOWL Winner (Tampa Bay Buccaneers) - STANLEY CUP Winner (Tampa Bay Lighting) ......es mivel NBA csapatunk nincsen, ez a WS ami hianyzik nekunk.
So mindenkeppen nyerni kell a Red Soxnak, de ha megsem jonne ossze, akkor mar legalabb az a bizonyos "I" keruljon fel a terseg tablajara.
Sajnos(?) nem lattam az utobbi 2 meccset, az arizonai sivatagban csorgokigyok es skorpiok kozott dolgozva a Sox egy kicsit a hatterbe kerult. Viszont a mostani helyzet deja vu, hiszen az elmult 2 WS gyozelem elott is godorben volt a csapat. Nehez a helyzet, de nem megoldhatatlan.
Wake a veteran knuckleballer fog ma kezdeni. Ha minden jol megy az elso harom inningben akkor semmi problema nem lehet, de ha egy kicsit is meginog wake keze,huuu na akkor pislogni sem lesz ido es beszivunk egy par run-t. Ettol tartok ma a legjobban O meg nem dobott a PO ban, a Boston harom dobos taktikaja (three-man rotation) miatt.
Ahotnyik: lehet hogy kozvetiteni kellene megint?.... az tavaj is mukodott, nem is kicsit;) Na akkor porogne csak igazan a topic.