ne haragudjatok meg pestiek de benneteket folyamatosan lehúznak,,,Anyukám is Pesten él.. és öt is a szervizbe szerintem mindig leveszik...tükörlap ....mennyit küldjek?helyi üveges 1500 ft kivágja ad hozzávaló ragasztót ha le fittyen a jobb oldali tükör és nem törik alap akkor egyszerűen visszaragasztható a ház akkor is ha letört az illesztő patent ...
sikaflex szélvédő üveg ragasztóval... fogja nekem is..többször olvastam itt árakat...megdöbbentő,,pl. enyém sohc motoros 1999 es ..fékbetét 6700 ,,,féktárcsák 11 és 13 ezer..vidéken
Köszönöm a linket, de én itt nem találok semmi komolyat. Nekem az a több ezer oldalas szerelési könyv kellene robbantott ábrákkal és kapcsolási rajzokkal. Ha valakinek kell a Spanyol nyelvű szóljon, mert azt elküldöm szivesen.
Töltöttem a netről egy háromezerhatszázvalahány oldalas Service Manuált. Csak egy baja van. Valamilyen egzotikus nyelven íródott, talán Spanyolul. Így nem megyek vele semmire, akkora adatmennyiség, hogy lapozgatással semmit sem találok.
Kintről olcsóbb az új alkatrész (postával együtt), mint itthon a bontott (és van rá gari). Bár van amit itthon is be lehet olcsón szerezni. Üllői uton van egy, ill. a használtautón is hirdetik magukat egypáran.
Ha máskor ilyen gondolatokat papirra mersz vetni,előre nagy betűkkel ird kérlek,hogy CSAK VICC,szerintem a sorok láttán sokan kezdtünk aggódni,már nyomoztattam is a lakcimed után.(Ez is csak vicc.)Az enyém van olyan hosszú,hogy amikor szállok ki az ér először a földre,-minek hosszabbittatni az Expivel.(Ez is csak vicc.)Aki ezért vesz nagy autót,annak a lelke egy kicsit beteg,talán vmi agytúrkász tenne jót neki,nem az autó látványa.Te ilyen hátsó gondolat nélkül élvezd a gépet,mert nem rossz bográcsok,sok szerencsét hozzá!
Igen emlékszem az ML-hez tervezett. Valami hasonló ide is jó lenne. Szerintem nekiugrok télen. Megveszi az ember a csöveket meg a patentíveket és összelegózza. Tavaly csináltam a motoromra egy elég bonyolult rozsdamentes rendszert. Ha az sikerült talán ezt is összehozom. Más...
Nincs valakinek eladó jobb oldali tükör csak a háza? Esetleg kompletten? Kellene még az a két kis teleszkóp izé, ami nem engedi, hogy a fejemre essen a motorháztető. Ha valakivel tudok boltolni kérem dobjon egy emilt.
Nekem jövő héten teszik be a gázt, hasonló gondom lesz. Utána kéne járni, hogy mennyiért gyártanak hozzá hátsó pótkerék tartó konzolt. Párszor már felmerült itt ez az ötlet. Rajzok is voltak. Valaki csináltatott már? Esetleg megkérdezte, hogy mennyi lenne?
Üdv mindenkinek ! Pótkeréktartályos gázszett kerül az autóba, emiatt nem lesz pótkerekem. Van-e valakinek tapasztalata a defektmegelőző folyadékokkal, spray-ekkel ? Egyáltalán érdemes-e, és ha igen, melyik márkát ? Kérdeztem a helyi gumist, aki azt mondta, hogy csak a pótkerék a biztos. Előre is köszi !