nekem is Zágráb a befutó, Pécsről kicsit kevesebb is mint Pest, ráadásul arénakoncert ami garantált jó hangzás.Meg még a nyelvet is beszélem ugyhogy teljesen király, nagyon örülök a Zágrábi bulinak :)
de szerintem ha nem lenne tervbe véve egy idei koncert azt megmondanák,ahogy az olvashatod is más facebookos felhasználók, más, nem Maiden koncerttel kapcsolatban való érdeklődéskor.
Szóba sem fog krülni. Itt nem lesz!!! (Nincs mód háromszoros színpadra és hiányzik pár száz millió)
"nincsen diszkos banda, nyugi. es igen, a 8-ai hir az akos + noha volt. 14-en megint valami metalosabb jon, h mindenki megnyugodjon. :-) szerintem amugy az akos/noha paros qrva nagy dolog, meg ha nem is mindenki szereti oket. mint mondtam: addig majd soroztok. maiden nem lesz, legalabbis iden biztos! fel kell nonunk hozza. remelem, par even belul sikerul."
Szerintem, ha tényleg Fezen lenne, bár a Deep Purple mellett szerintem kétséges, de sztem egy 0.napra vagy egy külön napra raknák a Maident, ahol csak ők lennének aznap, rendes hangzás+rendes jegyár :)
Nagyon jó lenne bárhogyan, de legyünk reálisak, 5000 ft.ért sehol nem lehet Maident nézni.Sziget 2008!! 8.000 volt.
Brucenak érdekes lenne :)))) Scream for Me Székesfehérvár?? neccesebbmint a Budapest :D