Én egy 80-as években játszdó sorozat cimére lennék kiváncsi.Csak az maradt meg bennem,hogy van egy hajó,aminek oldalt volt voltak a lapátai.A Missisipin voltak ilyen hajók.A főszereplő mindig azt csinálta hogy fejest ugrott a vizbe,és átuszott a kerék alatt.Egyszer nem sikerült neki,és megbénult ugyhiszem.valaki irja le legyenszives a cimét!
Ismer valaki egy olyan filmet (horror) ami egy halott vonatvezetorol szól? Valami olyasmi a sztori, hogy fiatalok megvesznek egy kiszuperált vagont és a kocsiban meghalt vonatvezeto szelleme kinyírja oket..
Van egy valszeg scifi, amit gyerekként láttunk, amiben van egy bolygó, ami élő és teljesíti az emberek kívánságait. Sztori gyorsan: leszáll egy felderítő hajó egy bolygón, ahol a mintákat begyűjtő mukit a bolygó kinyírja, egy valakit a csapatból kedvel és azt megajándékozza, pl repül egy kicsit a szellővel. Nade amikor a csapat elhagyja a bolygót, akkor az elhagyóknak azt mutatja, mintha felrobbant volna.
Sziasztok! Nagyon régen láttam egy filmet (15-20 éve), emlékeim szerint 80-as évekbeli lehetett. Valami olyasmiről szólt, hogy néhány fiatal - talán orvostanhallgatók - azzal szórakoztak, hogy valamilyen módon (már nem emlékszem hogyan) előidézték egymásnál a klinikai halál állapotát, és aztán defibrillátorral visszahozták egymást az életbe. A lényeg azt hiszem az volt, hogy milyen dolgokat tapasztalnak agyhalottként, ezzel kísérleteztek. Persze nagyon bátrak voltak és egyre hosszabb időt hagytak egymásnak a tapasztalásra, és azt hiszem ebből lett valami bonyodalom, de erre már végképp nem emlékszem. Ezek alapján esetleg ráismer valaki a filmre? Előre is köszönöm!
Keresek egy filmet, valamikor a '80-as évek közepe-vége felé láttam tv-ben (gondolom a királyin, akkor még nem nagyon volt más).
Szerintem szovjet film lehetett (bár ez csak tipp), valami olyasmi volt a sztori, hogy 3 űrhajós lezuhan egy nagyjából lakatlan, sivatagos bolygón, és mind a hárman másik irányba indulnak el segítséget keresni. Egy olyan jelenet rémlik még belőle, hogy az egyik elkap valami kígyót, és tábortűznél megsüti és megeszi.