Keresés

Részletes keresés

Cilikécske Creative Commons License 2008.09.18 0 0 451

Szia Okusaba!

Nagyon örülök neki, a Kalawy-ről aztán még tényleg semmit nem hallottam. Remélem beszámolsz majd.

Igen, jól emlékszel, az idén Sharm lesz, de sajnos nem ML.

Cili

Előzmény: Okusaba (450)
Okusaba Creative Commons License 2008.09.18 0 0 450
Szia Petike

Írnál egy kis beszámolót? Még nem írt róla senki ide, s sziveen olvasnánk.

Cili:)

Úgy hozta a sors, hogy az idén mégiscsak lesz ML. Sikerült novemberre igen jó áron foglalni a Kalawy-be. Legszivesebben azonnal indulnék:)
Ha jól emlékszem Ti Sharmba mentek.
Előzmény: Petike70 (449)
Petike70 Creative Commons License 2008.09.10 0 0 449
Sziasztok.

Ma jöttem haza Törökországból, a Club Magic Life Seven Seas hotelben laktam.
Csodálatos volt. Mind az ellátás mind minden. Csak ajánlani tudom a hotelt
Cilikécske Creative Commons License 2008.08.14 0 0 448

Hódmama!!!

Szívesen olvasnék valami beszámolófélét ha lesz egy kis időd. Csak úgy nasztalgiából.

Üdv: Cili

Előzmény: Hódmama (437)
vigyuri Creative Commons License 2008.07.26 0 0 447

Vegyes felvágott Sharm el-Sheikh és környékéről:

http://www.suli-soft-design.hu/index.php?page=f8

vigyuri Creative Commons License 2008.07.23 0 0 446

Szervusz Okusaba!

Nagyon szívesen adtam közre! Már nem kell irigyellni, mert nekem is múlt idő, sajnos! Egyébként délelőttönként fújdogált a szél, így ki lehetett bírni!

Szívesen visszamennék most azonnal! A képek válogatásakor jó volt nézni, s felidézni azt a sok-sok élményt, amellyel gazdagodtunk... Ezeket csak agymosással tudják kitörölni! :)

Előzmény: Okusaba (445)
Okusaba Creative Commons License 2008.07.23 0 0 445
Szia vigyuri

Irigyellek, hogy most lehettél ott. (bár a hőséget kevésbé)
Köszi a képeket, szép emlékeket idéz:)
Előzmény: vigyuri (444)
vigyuri Creative Commons License 2008.07.23 0 0 444
Egy kis gasztronómia Magic Life Imperial (Sharm el-Sheikh) módra. A vacsora ételválasztéka vagy témaorientált, vagy egy-egy országra jellemző volt. Néhány kép a következő linken található:

http://www.suli-soft-design.hu/index.php?page=f7

vigyuri Creative Commons License 2008.07.22 0 0 443

71 db kép tekinthető meg az alábbi linkre kattintva a Magic Life Imperial szállodáról és környezetéről:

http://www.suli-soft-design.hu/index.php?page=f6

vigyuri Creative Commons License 2008.07.19 0 0 442

Újabb 125 felvétel Nabq vízi világáról, amelyet lányom készített:

http://www.suli-soft-design.hu/index.php?page=f5

vigyuri Creative Commons License 2008.07.18 0 0 441

Elhelyeztem néhány képet (42 db) a Magic Life Imperial növényvilágáról, amelyek az alábbi linkre kattintva találhatók:

http://www.suli-soft-design.hu/index.php?page=f4

vigyuri Creative Commons License 2008.07.16 0 0 440

Kirándulás a Ras Mohamed Nemzeti Parkba az Almirával. Néhány kép (16 db) található az alábbi linkre kattintva:

http://www.suli-soft-design.hu/index.php?page=f3

A sznorkelezés közben készített víz alatti képek ezt követően kerülnek majd feltöltésre.

vigyuri Creative Commons License 2008.07.13 0 0 439

Sharm el-Sheikh-ből érdemes ellátogatni a Mózes-hegyre, s lefelé menet a Szt. Katalin kolostort is megnézni.

Képek találhatók az alábbi linkre kattintva:

http://www.suli-soft-design.hu/index.php?page=f1

A Coloured Canyon-t (része a kirándulásnak Nuweiba és Dahab) szintén érdemes megnézni.

Kedvcsinálónak néhány kép a következő linkre kattintva található:

http://www.suli-soft-design.hu/index.php?page=f2

Az biztos, hogy mindkét kiruccanás nagyon fárasztó, de a látottak és az élmények kárpótolnak...

Cilikécske Creative Commons License 2008.05.20 0 0 438

Szia Hódmama!

Delfinárium? Ha tehetitek feltétlenül nézzétek meg. Kishódoknak biztos tetszeni fog:))) Sajnos amikor mi voltunk még nem is hallottunk róla hogy van a közelben ilyen.

Nagyon szeretnénk delfinekkel együtt úszni. Remélem az idén összejön Egyiptomban, de ha nem akkor feltett szándékom hogy jövőre Törökországba szerevezem a nyaralást, mert ott több delfinnel úszás lehetőségről is hallottam.

Üdv: Cili.

Előzmény: Hódmama (437)
Hódmama Creative Commons License 2008.05.19 0 0 437

Szia Cilikécske!

Elnézést, hogy csak most jelentkezem, de elsodort az élet.

A Tuiban hál'istennek megerősítették, hogy van bébisarok. Ez jelentősen megkönnyíti a dolgom. Köszönöm a segítséget.

Valami egyéb fontos tudnivaló van még?

Érdemes elmenni delfináriumba - a 7 *-os szállodába van ilyen -, mit mondasz? 

Természetesen, amikor visszajövök beszámolok az élményekről!

Üdv, Hódmama

Előzmény: Cilikécske (435)
vigyuri Creative Commons License 2008.05.16 0 0 436

Szia!

Voltatok a'la carte étteremben? Milyen volt?

Előzmény: SzZsuzsi (430)
Cilikécske Creative Commons License 2008.05.07 0 0 435

Szia Hódmama!

Mi a hotelben mindenfélét ettünk, de senkinek semmi baja nem lett. Nagyon jól főztek. Arra figyeljetek, hogy ne legyetek mohók! Ott a sok finomság között ez nem is lesz olyan egyszerű. Legfőképp nem szabad mindent összeenni. Vizet is annyit kapsz, amennyi csak kell. Úgy emlékszem, hogy ebbe a ML-ben volt bébisarok, ahol tulajdonképpen Te készíted el a kicsi ételét az ottlevő alapanyagokból (pl.főtt répa, krumpli,stb)

Irigyellek érte (jó értelemben), hogy ide mentek. Jó választás. Remélem beszámolót kapunk.

Előzmény: Hódmama (434)
Hódmama Creative Commons License 2008.05.07 0 0 434

Szia Cili!

Köszönöm, a Te hozzászólásidat már átböngésztem és ki is írtam belőle egy csomó infót. Nem tudom mennyire emlékszel, de nem volt gondtok a kajával sem, ugye? (hasmenés, egyéb nem volt a nyers gyümölcsöktől vagy egyéltalán?)

Elnézést, hogy ilyen ostobaságokat kérdezek. Magam miatt nem is tenném, nem vagyok egy nagy faxnis, de szeretném elkerülni, hogy a kissebbik beteg legyen.

Üdv,

Hódmama

Cilikécske Creative Commons License 2008.05.04 0 0 433

Szia!

Sajnos az én információim már egy kissé elavultak a Waterworld-dal kapcsolatban ( ha jól számolom 4 éve voltunk), de az biztos, hogy a csúszdáknál semmiféle magassági határ nem volt. A csúszdaparkja nagyszerű volt.

Mi a Waterworld nyitóévében voltunk, akkor sem kellett volna semmiért kitenni a lábunkat a hotel területéről, azóta csak fejlődhetett. Hatalmas komplexumot képzelj el.

Amikor hazajöttünk ebben a topicban sokat írtam róla, persze biztos sok minden már nem naprakész info.

Előzmény: Hódmama (432)
Hódmama Creative Commons License 2008.05.04 0 0 432

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem. A család úgy döntött, hogy Belekbe a Waterworld-be megyünk nyaralni. ( júni 15-től)

- Ilyenkor már nagyon meleg van? Ezt, az akkor majd 11 hónapos babám miatt kérdezem. Hány fokra számítsunk, illetve milyen erős a nap? Hányas napozót vegyek a kicsinek?

- Hogy ne vigyem el a fél házat adjatok infót a helyi bébiétel-pelenka vásárlási lehetőségekről( a szállodában is van bolt, vagy utazni kell máshová?).

- Baba barát a hely? Etetőszék, gyerkágy van, ugye?

- Merjek kérni a konyháról forralt vizet a tápszerhez, teához vagy inkább az ásványvitez forraljam magam?

- A nagyobb fiam 9 éves, 142 cm. Számít a csúszdáknál a magasság? Úszni remekül tud, úgyhogy az nem akadály.

- Milyen messze vannak a medencék és a part a Hillsi résztől? A babyőr hatótávolsága miatt kérdezem.

Van valami amire figyeljünk? Vagy amit külön ajánlotok? Bármi, program, hely, étel, stb

- Sok az orosz?

Hillsbe megyünk. Direkt a drágább szobát foglaltuk, mert féltünk a neten szerzett infókból a sima szobától.

Nem mozdulnánk ki a szálló területéről, hacsak nincs valami egetrengető dolog.

Segítségeteket előre is köszönöm!

Hódmama

SzZsuzsi Creative Commons License 2008.04.24 0 0 431

A szálloda kertje

Tehát itt a kép :)

SzZsuzsi Creative Commons License 2008.04.24 0 0 430

Sziasztok!

Kedden jöttünk haza Sharm El Sheikh-ről, ahol a Magic Life Imperial volt a szállásunk. Minden nagyon szép volt, a kiszolgálás szuper. Aki szeretne némi infót, szívesen tájékoztatom.

Mellékelek egy képet a kertről :)

Szemag Creative Commons License 2008.03.01 0 0 429

Szia Okusaba!

Ahogy nézem a naptárt október 27-e hétfő, akkor indul a táblázat szerint az utolsó út, persze ez csak a GULET 2008 nyár katalógusban. Már az előfoglalási kedvezményt úgyis lekéstem február 27-ig volt a kedvezmény. De egyelőre még a nyaraláson sem vagyunk tól, így szerintem nem fogom elkapkodni, csak lesz még hely szeptember elején is. Akkor már biztos megtudjuk az őszi szünet pontos időpontját. Köszi az információt a hotelről. Esetleg vannak fenn valahol képeid? Pld-ul képtár stb.?

Előzmény: Okusaba (428)
Okusaba Creative Commons License 2008.02.29 0 0 428
szia Szemag

Az őszi szünet általában a november elsejei munkaszüneti nap körül van. Igy elvileg nyugodtan befoglalhatod az október 27.-ét. Az őszi-téli katalógus agusztusban várható, akkor is lesznek előfoglalási kedvezmények.
Egyiptomban két ML hotel van, az egyik Sharm el Sheikben a másik Hurghadán. Ez utóbbi 2008.01.01.-én nyilt. A Sharm el Sheikben jártam, nyugodt szivvel tudom ajánlani. A hurghadai ML-ről reméljük irnak majd véleményt:) Az biztos, hogy a sharmi ML partja korallos, csak úszásra alkalmas. A hurghadait homokos parttal hirdetik.
Előzmény: Szemag (426)
gödöllői_puma1 Creative Commons License 2008.02.29 0 0 427
Voltam egyszer Törökországban, egy egész jó kis all inc. hotelben. De elmentünk egyszer egy magic life strandjára... Egy kicsit jól nézett ki a kecó(azt hiszem Bodrumban volt). Persze az ára is az, 400 kiló alatt szóba se állnak veled. EGyiptomban olcsóbb?
Szemag Creative Commons License 2008.02.29 0 0 426
Sziasztok mindenki!

Nem tudja valaki, hogy 2008-ban mikor lesz az őszi szünet? Szerintetek érdemes most lefoglalni október végére egyiptomi nyaralást? A TUI-nál október 27-e az utolsó indulási időpont Egyiptomba. Kb. olyan tájt szokott lenni az iskolákban az őszi szünet.
Gondolom szoktak kiadni őszi-téli katalógusokat is, vajon ott is vannak előfogalási kedvezmények? Ezenkívül még az lenne a kérdésem, hogy az Egyiptomi 4 Magic Life hotelből melyiket ajánlanátok? Előre is köszi!
evilagi Creative Commons License 2008.02.04 0 0 425
Kedves Okusaba!

Szeptember elején mennénk,lehet hogy kihasználjuk az elöfoglalási kedvezményt és már ezen a héten befizetjük az elöleget.
Néhány napja a neten lógok,végül a ML Kemer Imperial mellett döntöttünk,jobb az ára mint a Sarigermének,szintén imperial és Kemerböl jobb fakultativ kirándulásokat találtam.
Pld.delfinuszást,delfináriumot amit a13 éves fiam semmiképp nem akar kihagyni.
Minden egyéb ötletet,beszámolót szivesen olvasok.

Üdv mindenkinek
Okusaba Creative Commons License 2008.02.03 0 0 424
Szia evilági:)

Szerintem egyértelműen TUI, az utakat a TUI árulja, minden más iroda csak közvetitő.

Mikor mennétek?
A Sarigerm nagyon szimpatikus szálló, ha csak az árait nézem, s hogy nem szokott akcióban lenni. Tényleg jó lehet.
Előzmény: evilagi (423)
evilagi Creative Commons License 2008.02.02 0 0 423
sziasztok kedves forumozok

A ML Sarigerme imperial szállodárol kevés informáciot találtam ezen a forumon.(végig visszaolvastam).
Ha tud valaki segiteni:a föépületben vagy a bungalokban jobbak a szobák?
Szerintetek Tui vagy Budavár Tours?

üdv evilagi
neszy Creative Commons License 2008.01.15 0 0 422
Köszönöm a képet! Tényleg nagyon jól néz ki :) Március 17-24 között megyünk. Már nagyon várjuk. A családom főleg a meleg és a napsütés miatt, én a búvárkodás miatt. :D
Előzmény: Okusaba (420)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!