A "nagyokos ügyvéd, Magyary" szösszenetedet én kérem ki magamnak!!! Azt se tudod kiről beszélsz és mit tett a Veszprémi kézilabdáért. Mit nem adnánk azért sokan, ha még jelen lenne a klubbnál... És egyébként Magyarády Péternek hívják...
Alább írták, hogy Maqueda összekülönbözött valakivel és azért nem játszik. Hát ez is egy hatalmas baromság, hogy megengedheti magának bárki a vezetésből, hogy ezért ne játsszon a drága pénzen itt lévő játékos, aki amúgy hasonlóan Mahéhoz mindig nagyon motivált. Ez egy beteg vezetés, igen menniük kell.
Másik, hogy nagyon sokat remélnek a szurkolók támogatásától, de semmit nem adnak érte, már jó játékot sem, amiről egyértelműen a koncepció nélküli amatőr politikai vezetés tehet.
Nem adnak kedvezményeket, kurva drága minden a boltban, drágák a bérletek, jegyek. Most hol van a nagyokos ügyvéd, Magyary aki osztotta az észt, védve ezeket a pocsék vezetőket?
Leszögezem Gajic egy szuper játékos, örültem volna, ha itt fejezi be, benne még megvolt a VESZPRÉMI-szív ( mai csapatból talán Gasi-Mahé-Nilsson akire ez említhető), viszont ha nézzük az idei szezont és Gasi formajavulását, akkor kijelenthető, hogy Vele sem lettünk volna beljebb sajnos. Elment, viszont Marguc újra a régi lett, bár az, hogy kit és milyen címszó alatt hoztak Gajic helyett és utána mennyit meg hogyan játszott, botrányos....
Mint ahogyan az is, amilyen rombolást végeznek egyes emberek a VOLT csapat körül évek óta, szisztematikusan.
Csapat már nincs, van egy klub, akinek vannak játékosai és vannak a szurkolók, akik a CSAPATOT szerették. Azt amit éppen a vezetői gyaláznak meg napról napra.
De tényleg, hogy az úristenbe lehet ilyeneket csinálni, hogy elküldjük Gajicot, és Siskarjevet hozzuk a helyére? Ilyen a világon nincs! Kivéve itt, ahol pár éve 5-6 légiós ült a lelátón, mert kitalálták, hogy legyen 27 fős keret, meg minden örültséget már az utóbbi 5 évben.3 év alatt többször nyert a Szeged Veszprémben, mint előtte összesen...
egyébként még a sok vezetői hiba és döntések mellé hozzá bigyeszteném még ha már ez a nyugdíjas életkort akarjuk képviselni Gajicot mért engedtük el? 233 gól lőt a klubjába és neten megnéztem egy meccsét hát 30 akárhány évesen akkora tűz volt benne ,hogy örömvolt nézni..
Nyilván való mentik a bőrüket mintha ők nem is lennének és Davis valószínű egyszemélyben viszi a balhét!DE! az én meglátásom szerint jövőre hasonló lesz a helyzet (bár ne legyen igazam) eredmények tekintetében és akkor már nemfognak tudni kibújni a felelőség vállalás alól .
Dgin volt egy rövid riport Nagy Lacival. A sok kapott gólon volt kiakadva, de azt mondzóta hogy ez egész évben probléma volt. Biztosan változás lesz azt mondta. Ebből arra következtetek hogy Davis viszi el a balhét egyedül.
Ismert volt a versenykiírás. Van veszprémi az MKSZ elnökségében. Nem utólag kell ezt felhozni.
Mondjuk már ki, megérdemelten nyerte a Szeged ezt a bajnokságot mert az érvényes bajnoki kirás alapján ő lett a legjobb.
Az ETO-nál ugyanez a helyzet. Ott sem biztos hogy igazságos ez az egymás elleni eredmény. De ez volt a kiírás és ráadásul hat gólos előnnyel mentünk a fővárosba. Ergo az FTC megérdemelten nyerte a bajnoki aranyat az érvényes versenykiírás alapján.
most már egyre több helyen írnak a médiában is így bízom benne valami nyomás legalább kerül rájuk! ha már gerincük nincsen vállalni az elmúlt időszakot + valamit böfögni a szurkolóknak ,hogy mik zajlanak a hátérben...Vannak tudom olyan szurkolok is akik úgy kaparják össze a bérletre és ezt kapják cserébe ,hogy pl azsem tudják mivan Markussenel miért nincs nevezve vagy Borozzánnal pl mi történik ! Szégyeljék magukat egytől egyig ! remélem jól megtömitek még egymás zsebét!
Pár éve akkor meg a Szeged lehetett volna bajnok ugyanígy, és mégis mi végeztünk az élen (óvásos szezonjuk például, vagy a 2019-es)... Ne áltassuk magunkat. Lehet, hogy nem a legjobb rendszer, de már így van évek óta, és tudhatjuk, hogy ez a menete mindkét csapatnak, akik ha szeretnének változtatni, változtatnának vagy már változtattak volna.
Egyébként olyan tekintetben van értelme ennek a rendszernek, hogy nem dől el idejekorán a bajnokság az egyik csapat egy esetleges nagyarányú őszi győzelme esetén, hisz már októberben lehetne bajnokot avatni! Ha kiegyensúlyozottabb lenne a bajnokság, és lenne reális pontvesztési lehetőség (nem covid miatt, hanem a többi csapat erőssége miatt), ami nem szökőévente egyszer fordulna elő, és tényleg bárki bárkitől csenhetne pontot, nem lenne szükség a bajnoki döntőre szerintem sem, mert végig kiélezett maradhatna a szezon. A nőknél erre van esély (lásd Fradi kiélezett meccse a Lokival nemrég), de a férfi bajnokság gyengesége miatt szerintem ez egyelőre még távol marad. A régi három nyert meccsnek lehet több értelme lenne...
Mindenesetre ez semmit nem vesz el a Szeged győzelméből, és a mi problémáinkra se válasz sajnos :(
Nem vontam kétségbe a szegedi arany jogosságát, csak éppen ezt a rájátszást nem értem, sima bajnoki rendszerben meg a veszprém győz, csak ezt akartam leírni, ez így kábé még egy magyar kupa.
A Szeged megérdemelten nyert, és ennek a résznek itt vége.
Az valóban furcsa, hogy másként van győztes hirdetve a nőknél, mint a férfiaknál. De nem ezen múlott, gyengék voltunk. Lacika biztos sok mindent el tud intézni, csak inkább
máshol tegye végre. A jelenlegi vezetés csinálhatna egy új csapatot, mondjuk Globális Pojácák néven.
”Amúgy mia fiszfasz indokolja ezt a rájátszósos bajnoki véget, a csajoknál a győr egy zakóval elvesztette, itt is ismán nyerhettünk volna. Lacika ott ül az elnökségben, biztos vagyok benne, h elgondolkodik ennek a hasznosságán. A jövő évi versenykiírás biztos megvan már, abban is ez van? “
Szerintem ne is játszatok, csak hirdessenek ki benneteket győztesnek.:) Lacika azt is el tudja intézni, ha már a Lőrinc nem tudta.:) Dupla vereség után ez az elmélet nagyon gáz.
Még egy hétig kell kussolniuk és aztán kezdődik az eb, a karanténmentes nyár és az olimpia, a kutyát sem fogja érdekelni, h mi leszvanvolt itt, simán megússzák. Könnyen mondom mert nem járok meccsre, de szeptembertől az üres lelátókkal kellene kifejezni a nemtetszést, más lehetőség nem nagyon van, gondolom szurkolói fórum nem szok lenni...
Az ősszel lesz egy kis belelendülés és ahogy szokott lenni tavaszra semmi nem marad belőle.
Amúgy mia fiszfasz indokolja ezt a rájátszósos bajnoki véget, a csajoknál a győr egy zakóval elvesztette, itt is ismán nyerhettünk volna. Lacika ott ül az elnökségben, biztos vagyok benne, h elgondolkodik ennek a hasznosságán. A jövő évi versenykiírás biztos megvan már, abban is ez van?
Amúgy meg lehet nekünk hosszútávon jobb is ez a zakó, mert, ha nyertünk volna, akkor 1000% hogy minden maradt volna a régiben, persze így is simán meglehet, h semmi nem lesz, lásd eleje...
Még egy dolog lehet, 22-ben a politika lerendezi ezt az egészet és vége lesz az ingyenpénznek és a következmények nélküliségnek.