Hogy érthetőbb legyen, nem a motorok _közé_ hanem azokat leszorítva melléjük váltott sávot a pöcsarcú. Rájöttem mi kellene a KRESZ tanfolyam végére. Egy nagyobb pályán, pl. a Rábaringen egy kisautóval mindenfelé mászkáló kamionok között kellene közlekedni, akik néha nem vesznek észre sávváltás előtt, ráhúzzák a kormányt, stb... Csak hogy érezze a sok fasz, milyen amikor autóval emberkedik a motoros mellett.
Nem jellemzően, ez most kivételes volt, mivel egyik csapat sem volt akkora/olyan elszánt, hogy egyedül akarjon gurulni. Így egy közepes, 8fős létszámmal végrehajtott gurulást hoztunk össze.
A gurulások (milyen fellengzős, azért nem 100-ig rendszeres) kiindulópontja mindig változik. Megint megfogadtam, hogy csak városszélén szabad találkozni, mert csoportosan keresztüljutni a városon tiszta halál. :(
Egy fasz autós is befurakodott közénk (nesze neked kresz által megkövetelt zipzár alakzat... ), volt hogy alig 20-30cm-re volt egy HD-s lánytól. Az egyik lámpánál ahol megálltunk kicsit felhívtam magamra a figyelmét, majd "finoman" beérdeklődtem, hogy mégis mi a faszt csinál.
Rájöttem, hogy nem praktikus a Schuberth, mert egy kukkot sem hallottam a válaszából.
Hülye kis nyikhaj öltönyke vagy hasonló egy Clióval...
Szepy! Tegnap este láttam egy csapatot, including egy böszme nagy kátéjem meg egy peros Bandita. Kanyarodtatok be a Geronimo irányába. Ez már a szerdai gurulások kezdete? (Az kontrát már egy ideje nem olvasom...) Volt valami koncerto?
Tegnap Pilisborosjenőn voltam! Megálltam egy meredek földes utcában és mikor kiszálltam az utca végén megjelent egy KTM! Aztán még egy... és még egy...és...
Szóval voltak vagy 7-en és egy két más típus! Azt hittem rögtön infarktust kapok! Legszívesebben hazaszaladtam volna a sajátomért!
Én már többször vettem 2-300 euros nagyságrendű cuccokat és eddigi tapasztalataim alapján korrektek az eladók. Néha ugyan tudnak érdekes összegeket írni a postaköltséghez (Mo-ra), de ezeket szerencsére mindig sikerült időben tisztázni.
Had előzzem meg a hozzá értőket, nem szabályosan ül a motoron :DDDDD Kíváncsi lennék, hogyan jött le onnan? Kétkeréken, hason csúszva, vagy ez a kirepülés előtti állapot.