Nem tudom, a Caddyken altalaban megakad a baratnom szeme. (igaz o a kicsi autok baratja, ezert azt szokta mondani: ki az az elvetemult aki ilyen bohom nagy batarral kozlekedik?...De akkor is megnezi:)) Bmw-re nem hiszem, hogy valaha is vetett volna egy hosszabb pillantast.... Igaz, felejuk mexokott latvany. Minden masodik kivakarozott benzincsempesz E30 kabrioval jar.
Hm. Nem vitatkozok veled, melyiket nézik meg jobban.
De hogy nagymellükisseggücsiniszexbomba ül mindegyik béjemvébe, azt kétlem. És ha igen? Én nem igazán tartom sokra az ilyen plázacicákat. Mint ahogy a plázafiúkákat sem. Én valahogy már kinöttem ebből...
Mellesleg tudnék neked mutatni olyan "csaj"-t, akinek hányingere van a 22 cm-es pasiktól, akinek béjemvéje van.
Azért a legutolsó mondatodból kiderült számomra, hogy 20 év alatt lehet az életkorod valahol...
jó a kérdés, természetesen a bmw-t nézik meg, ha nem vetetd volna észre szinte minden bmw-ben jobb oldalt elől ül egy csini, nagymellü, kis seggű sexbomba...
tudod a csajok is rájöttek már, hogy nincs jobb mint egy bmw.. Főleg ha 22-es pasi ül benne.. (cm)
De ott tegnap megjelet egy Dacia Fan nevu alak. (Miert nem olvasod a sajat topicodat?:)) Az meg nem te vagy, ha jol sejtem. Na errol beszelt(marmint a Dacia Fan nickrol, nem a topicrol) IC.
ezt egy másik topicon olvastam: "TLM válasz erre | adatok | e-mail 2001-05-08 12:43:54 (1517)
Szevasztok,
Ma ismét sikerült összefutnom egy bunkó autóssal. Szituáció a következő :
útkereszteződésben főútvonalra akarok kanyarodni jobbra kisívben, a velem szembenálló autós pedig ugyanarra csak balra nagyívben. Elindulok, bevág elém, ha nem fékezek csontra akkor elüt. A hirtelen fékezéstől (ja és jobbra lejtő) megborul jobbra a motor és nem tudom megtartani (200 kg) eldőlök, örülök, hogy a jobb lábamat sikerül kimenekíteni alóla. Dőltömben még látom, hogy a SAAB vezetője bután hátranéz és elhajt. Egy arrajáró színészember kedvesen segít felállítani a gépet. Az olaj csepeg, a motor nem indul. Visszatolom nagy nehezen a ház elé, nézem mi van, hát olaj nem sok, egy gumicső a végén 5-10 centi hosszan olajosan csak úgy szabadon lóg a jobb oldalon, a motorblokk mellett a fékpedáltól balra egy kicsit. Qrva ideges voltam. Mos nézhetek szerelő után mert én nem értek hozzá.
Szar ügy.....
Erre mit kellene mondanom, mint ahogy minden területen vannak faszfejek, a vesznek bmw-t faszfejek is.. De általában ha megnézzük, egy bmw-vel van mire gizdulni, de a buzukisok a magnum tuninggal, elmehetnek a rákba.... Én a 320i-vel egy amg-t szivattam meg nem gyorsulásban, hanem taktikában , szerencsétlen barma vehet 2 új felnit.. haverom látta azóta a kocsit. szép lavor alaku a 3 részes amg felni...
Nem, én a kisöccse vagyok és nagyon felnézek rá, csak álmodok róla hogy egy napon olyan lehetek mint Ő!... Na jó, öntsünk tiszta vizet a pohárba egész egyszerűen. Mi a véleményed az 587-esről? Aztán cserébe én is megmondom hogy milyen Zastavám van (az különben is Yugo bazeg!, tcaoe meg joggal röhög a feltételezésen mert én vagyok Dacia Fan :)) ).
nem azért mutogatok, mert menő vagyok, bár szerintem a cabrióval nem sok autó ér fel.. de ez csak az én véleményem... hanem azért mutogatok, mert egy köcsög aki vezeti a zastavást, hogy nem hajlandó semmi áron beengedni bár tudja, hogy 0%-az esélye annak, hogy én tartsam fel ő-t viszont fordítva 100%... és az is tuti, hogy a kovetkező lámpánál én még átférek a zöldben, ő meg nem. de mind1 rájöttem, te voltál a zastavás buzi, akit megszopattam!! lebuktál!!! .-)))))
Megint nem én mondok fej nélkül véleményt. Nem a BMW ilyen, mint márka, hanem aki benne ül. Csak te hiszed azt, hogy menő vagy, ha a zastavásokkal szemben van mutogatási kényszered. Különben nem tennéd.