Kis jóindulattal talán ezt is rá lehet erőszakolni Gro feladványára:
Kiderítem, van-e Thaiföldön katolikus székesegyház és vajon járt-e ott a kisgazda államtitkár?
Hogy volt-e Thaiföldön Szabadi dómban?
Utánanézek a szabadidőmben...
OFF
Hát nem egészen a feladványodra szántam, de rá lehet erôszakolni ;o{)
Ez meg nem tökéletes kekke (egy helycsere + egy átrakás), de azért berakom.
ON
Marokkói kirándulásunkon remélem segítségemre leszel álmatlanságom ellen? U'gy hívják a hegyet, Atlasz,
Hol engem majd ugye altatsz?
... mert amikor elolvastam a levelét, és abban írónak nevezte azt a barátját, aki ezt a verset letette az asztalra, akkor úgy döntöttem, talán nem kéne bántanom. mindenesetre játékosunk nem a kecskék terén szakbarbi, az biztos...
Pivo, papi, mindkettőtök megoldása a feladványra kivételes!!! Nem ezekre gondoltam, de az enyém sem jobb semmivel! De legalább a többiek is próbálkozhatnak, pölö ses, aki nagyon szokott harapni a feladványokra, nem is értem, hol késik a megoldása, valamint vuru, aki nekülönben.
ses, hogyhogy nem csaptál le szakbarbi kartársra? Szoktad te szeretni az ilyen beszólásokat :)))
Karácsonykor Bangkokban
Állunk sorban bankokban.
Rossz idő van Pattayán
Lennénk inkább Battonyán.
Menjünk haza! Jöjjön a busz!
De az IBUSZ még ránk se busz.
De ekkor lelki füleimmel meghallottam, amint ses kolléga emelni kezdi a dorongot, hát ijedtemben kitaláltam egy topixerűbbet. Íme:
Tagok, úgy láccik, front van, jönnek az agyament zsenialitások!!!
e-papi, látod, ezekbe már nem tudunk belekötni :))) Remekek!!!
Pivo, azért ezek befértek volna a 2SA-ba!!!!
Vuru, ismét a régi!Viszont: rég volt rejtvény, nem? Íme egy, tegnap esti zsenge:
Csőd volt a decemberi thaiföldi kirándulás, mert a buszban az üléseken annyira dörzsölt az ülések oldalán a kárpit, hogy mire odaértünk, kedvünk sem volt semmihez...
OFF
Ha így nézzük, télleg sántít egy kicsit, de ha csak a
... forgalom,
...r fogalom. részét vesszük, akkor már nem. Az ám - már az csak az ellenség megtévesztésére való 8-{).
ON
Ne érts félre: eszemben sincs se kioktatni, se nagyképűsködni, nem vagyok én itt jobb, mint a többiek. ses is csak azért reagál kicsit hirtelen, mert télleg időről időre megjelennek itt emberkék, akik - nyilván a legnagyobb jóindulattal ugyan - beraknak ide dolgokat, amik vagy nem kecskék, vagy valami kléasszikusok, pölö az elejefelé szinte heti rencerességgel kaptuk meg az "olyanok a kecskerímek/mint mikor a kecske rí: mek" klasszikust. És télleg idegesítő tud lenni, nikor valaki úgy szól be, hogy el se olvassa a nullás tiopikot, mert abból thx to vurugya télleg elég jüól kiderül, mik is azok a kecskerímek. És előfordul néhga, pölö most is, hogy valakit emlékeztetünk erre, és még aznap jön valaki más, aki - ezexerint - nemhogy a nullást nem olvassa el, de még a párral lejjeb lévő hozzászólást sem. Érted...
Asszem a többiek nevében is mondhatom: mi itt mindenkit szeretettel várunk, de télleg csak kecskékkel. szerintem pölö te is jó helyen leszel itt. Legalábbis a Koljás javításod mindenképpen ezt sugallaj :))) Köszi.
"Szegény bélduda... kár, hogy Csocsó a 2SA-nál már 97-ben elsütötte:
Zenés hely:
Voltam egyszer Dél-Budán,
Marsot fújtak béldudán.
Hanem aligha van, amin ne lehetne (próbálni) javítani ;-) "
Hát, ez igazán ciki... Különösképp azért, mert a 2SA műveit nem is olyan rég olvastam (kinyomtattam)... Természetesen nem direkte lopás volt, de valszín megmaradhatott itt bent hátul... Nioncs mentségem... Elnézést a plágiumért, és jövök neki egy lopóssal. Ciki.
Kis szabálytalanka egy kleptomán oroszról a jégpálya mellett A cucc, amit elcsór Kolja,
Nem más, mint egy korcsolja...