Pont ilyenekre gondoltam. Ha esetleg sértődötten nekünk tenne keresztbe nem esne jól.
A többi már jórészt politika sajnos. Én mindig azt szoktam mondani, hogy az aktuális viszonyokhoz kell alkalmazkodni, azok szerint a szabályok szerint kell "játszani" amik vannak éppen. Ha csak politikai támogatással lehetséges elérni a célokat, akkor úgy kell. A másik út, hogy lemondasz a céljaidról, de erre nem lesz képes egy vérbeli menedzser sem. Talán igaz lehet, hogy valahol a sport is versenyszféra és ott mindent megteszel a sikerért, úgy nyersz, ahogy tudsz különben sorozatosan alulmaradsz és elveszel. Bocsánat, hogy ezt idekevertem lehet, hogy "ferde" az értékrendem, de én akkor is azt mondom, hogy minden lehetőséget ki kell maxolni és nyomulni kell... :)
Laci érdekérvényesítése ilyenekben merül ki, hogy szövetségi hatáskörben megakadályozza, hogy a rivális igazoljon. Hatalmas szégyen! Hogy kiknek kéne... hát szerintem minden onnan ered, hogy a tulajdonos az ország legutáltabb embere, a főnök meg a stróman strómana, és ott van még Laci. Szóval megoldást nem tudok mondani. Talán ha egyszer végképp bukik ez a projekt, újra az a klub lehetünk, ami 77-től 16-ig voltunk.
A vágyaidat értem. Talán részben meg is értem. Én a bocsánatkérés feleslegességét próbáltam ecsetelni.
Visszatérve az "eltakarodásra". Kinek kéne még menni szerinted? Csík nekem sem szimpi, helyette nagyon szívesen látnék valaki mást, Sevi szerintem nem sok vizet zavar (bár ezt a klubhoz közelebb állók jobban látják) Nagy Laci távozása viszont szerintem rosszul is elsülhetne érdekérvényesítő képsség terén. Ki jöhetne Laci helyett, aki szakmailag is magas szintet képvisel és a "súlya" is megvan? Mocsai?
Nem bocsánatot kérnie kellene, nem is nagyon érdekel a Szeged (mondjuk, hogy a szakmai mellett a morális fölény is náluk van, azt csak a vak nem látja). Hanem eltakarodni. Ez az ügy csak csepp a tengerben.
Ki mondta, hogy ez szuper? Sajnos nem a Grál lovagok korát éljük. Komolyan gondolod, hogy nyílvánosan kéne bocsánatot kérni a Szegedtől azért, amit egyébként szemrebbenés nélkül megtennének és meg is tettek már ők is?
Így próbálunk föléjük kerülni? Hogy halad a terv? Annyit biztos sikerül elérni, hogy már nemcsak győzni járnak Veszprémbe, de mögéjük állítjuk az egész ország közvéleményét. Tényleg szuper
A hozzászólásod vége támasztja alá, hogy igazából a mea culpa felesleges. Mindkét fél helyezkedik, keresi a lehetőséget, hogy a másik fölé kerekedjen, ilyen a világ... Lehet, hogy némileg erkölcstelen lépés volt ez a sport világában, de a másik oldalon sem Jézus hozza a döntéseket.
egyébként így, hogy kiderült Laci csodás lépése a döntő előtt egy nappal, annyit azért megtehetne, hogy kiáll valamilyen fórumra, hogy igen, megpróbálta, elkeseredett lépés volt, nem volt fair, elnézést kér a magyar kézilabda társadalomtól. ennyi beleférne.
bár mondjuk nekem most eszembe jut, hogy amikor Ortegát kirúgták anno, a Szeged rögtön 8 játékost megkeresett, ki akarván használni az akkori bizonytalan helyzetet...
szóval azért a másik oldalon sem annyira idegen ez a lépés
Mindezek csak erősítik azt a vágyat, hogy érjen már véget ez az ámokfutás! Mivé lesz ez a klub, ez a név? Röhög rajtunk mindenki. És innentől kezdve a játékosokat sem lehet hibáztatni ha nem akarnak ebbe a kócerájba jönni. Vagy esetleg menni akarnak.
Szerintem telejsen logikus lépés volt Szitától, hogy a Szegedet választotta! Hiába lenne itt F4 résztvevő (bár, ahogy állnak jelenleg a dolgok, erre egyre kevesebb esélyt látok a jövőben), ott mindig megkapná a játéklehetőséget, és úgy tűnik neki ez fontosabb szempont.
Szita Zolinál próbálkoztunk és Ő Szegedet választotta? Ezt kötve hiszem... Esetleg ha tényleg igaz a pletyka, hogy Máthéval nem nagyon szívlelik egymást.
Én úgy tudom a 4 papíron megszerezhető magyar válogatottnál próbálkoz(t)unk: Bánhidi,Szita,Bodó,Dominik. Maradt utóbbi kettő,szóval absz nem lennék meglepődve…
Köszi a linket. Én is az Ilic, Gulyás pletykát hallom, bár itt nagy gond lesz, hogy a megfelelő licenc hiányzik. Nyilván a vezetők őket jobban tudnák kezelni, és a puhos addig is további családtagokat visz be a klubhoz. A napvégén ez az ő játszóterük, és mi csak kívülállók vagyunk.
Nagy László helyébe (mert gondolom részese volt a Bodó megkeresésében a bajnoki döntő kellős közepén) nem lenne pofám be menni és Bodó szemébe nézni így meg ámblok az egész csapat szemébe .Dehát ugye tudjuk az a pofa elég vastag a Lackónál !
Most belemehetünk ebbe a nyelvészeti kötözködésbe, de szerintem pontosan tudod, hogy hogyan értettem... Egy felesleges dolgon rugózol, de akkor elmagyarázom, hogy arra próbáltam utalni, hogy komolyan ilyen alattomos eszközökhöz kell nyúlnunk, mert annyira kilátástalan a helyzetünk, hogy nincs más megoldási ötletünk vagy gondolatunk, mint ez a sportszerűtlen húzás? Nem külső kötelezésre gondolok, hanem arra, hogy már ilyenek megfordulnak a fejünkben, és hogy ennyire kínlódunk vezetőségi szinten.
Akkor minek neki ez a klub? Egyébként, ha ez a Bodó dolog igaz, akkor Lacinak a szövetségtől is mennie kellene. De a másik kettő Is menjen a totális alkalmatlansága miatt.
Lapítanak. Innen látszik, hogy komolytalan a tulajdonos is, mert ezt engedi. Annyi történet van dal ezzel az évvel kapcsolatban, hogy az szánalmas. Nem az a legnagyobb probléma, hogy nem volt F4, de még csak az sem, hogy nem lettünk bajnokok (rossz mindkettő, de), hanem ami zajlik. Ennyi amatőr egy csapatnál döbbenet. És az méginkább, hogy erre valaki ennyi pénzt ad.