Persze ez így van :) ,nem csak viccelünk Zolival jó gyerek nem emo csak ugynézki :)de a zene az télleg olyan dolog hogy minden embernek más .... én is hallgatok minden félét goa,dnb,rock,rap minden félét :)
Azt mondta a váltó nem az ő világa, a Babettámat akarta. :) Mert az olyan "aranyos". Hogy lehet egy jármű aranyos???
Ha már járművek, bátorkodtam feltenni az indafotóra pár autós képemet, mivel itt is a benzingőz megszállottjai vannak jelen, belinkelem nektek, nézzétek meg és mondjatok véleményt:
ki fog jönni moped túrára? ja és kinek van szimszon telóhoz kiflije meert kéne hogy feltudjam ttenni a telokat :D aligvárom kész legyen már amoci. legalább kéthonapja rohad a pinyóban szétszedve érintetlenül! :(
Én inkább a kínódott időt sajnálom amit a pöcsöléssel elszúrok.
Olaj le,baldeny kiköt,dekli le,anyák le, kuplung szét.Aztán mégegyszer ugyanez visszafele..plusz ha még sikerül elbaszni a tömítést is...már utálom vágni...:)Évek óta már annyit nyírkáltam h a tööm kivan...undor.45-50 motor után kissé szar.
Plusz mire ezt a sok kis getvaszt kivagdosom...
Ha már veszem a fáradtságot, és tökölök,legyen tutira jó-ezt persze egyáltalán nem garantálja senki...ha nem jó,úgyis idegbeteg leszek és szétverem baltával az egészet:)