ő is ugyanez mint Persson 20222 nyarára pedzegetik .De ha Shiskarevet elküldik holnap akkor szerintem ő a legesélyesebb a pozicióra .Kérdés Nagy L-ék meddig mennek el érte... vagy inkább várnak míg szabadon igazolható lesz jövőre.
Én csodálkozom hogy egy ilyen állapotban lévő "csapatot" ahol védekezést kellene építeni, rájuk mernek bízni... tartok ettől nagyon. Davis tapasztaltabb volt én neki sem ment...
Mekkora para megy... :)
Az elmúlt hetek mindenkit megviseltek, de ideje lenne lehiggadni. Mindenki dolgozzon keményen és ha ez látszik, akkor mindent el lehet fogadni.
Tegnap este került fel a Kézi Vezérlés legújabb adása, amiben Ágai-Kis és Borsos említi, hogy ők már tudják, milyen bejelentések (edző, csapat) lesznek, ezért kivárnak péntekig, és a jövőhéten a tervek szerint Nagy Lacival fognak beszélgetni a változásokról. Nekem ez azt jelenti, hogy ő maradni fog, és csak az edző viszi a balhét, és néhány más játékos. Őszintén a hanglejtéséből nem tűnt túl optimistának.
A dizájnváltás szerintem csak annak tudható be, hogy hivatalosan is véget ért az előző szezon, lejártak a szerződések, aztán majd felkerül az új csapatkép a megfelelő időpontban. Nagy jelentőséget nem tulajdonítanék neki. Bár ki tudja... Már csak 24 órát kell kibírni :)