Velem kétszer előfordult már, hogy nem voltak nálam az irataim, ráadásul egyszer úgy, hogy egy buliban elcseréltem a táskám és az illető, akinél volt minden már nem vette fel a telefont (éjjel 2 körül). Mindkét esetben elég volt annyi, hogy megkérdezték az adataim, ellenőrizték, hogy a kocsi az én nevemen van és elköszöntek.
Szerintem valaminek történnie kellett, hogy a rendőrök végül bedurvultak.
Ne vicceljél már, kibaxnak a modik (teljes joggal), ha IRL adatot fecsegek ki. De ha egy kicsit kutakodsz, magad is meg fogod találni. Ezredesekkel Dunát lehet rekeszteni, háromról biztosan tudok... :)
A hsz-emből kiderül a válasz: Nem hiszek a politikusoknak, de már a viszgálatoknak sem, hiszen az is politikai megrendelés szerint folyik. Itt tartunk!
Egy tatabányai képviselő lefejelte társát a Fidesz kongresszusán Demokrata (!!) 2007-05-24 12:54:02
Lefejelte városi képviselőtársát a Fidesz szombati kongresszusán egy tatabányai képviselő - mondta el csütörtöki sajtótájékoztatóján a sértett, Szutter Levente. Az elkövető, ifjabb Petrássy Miklós úgy fogalmazott "nyilvános inzultus volt" kettejük között.
Titokban tartott fejelés és orrtörés a tavalyi Fidesz-kongresszuson Index / 2006. 03. 01., 14:52
Nem mond le posztjáról az a belvárosi önkormányzati képviselő, aki eltörte egy állítólagos újságíró orrát, a Fidesz egyik tavalyi rendezvényén. Az eddig titokban tartott incidensért a képviselő nemrégiben jogerősen négy hónap börtönt kapott két évre felfüggesztve.
2006 Szeptember 19-re
Ejjel a tüntetők megostromolták az MTV Szabadság téri székházát. Fejes István, a Jobbik III. kerületi szervezetének elnöke a székház lépcsőjén állva jelen volt a köztelevízió ostrománál, Goró Oszkár, a Fidelitas alelnöke pedig egy tárgyat hajított az épületre. Gorót később a Fidelitas kizárta, a rendőrség pedig letartóztatta.
Mindenféleképp az autó tulajdonosának az adatai kell, hogy stimmeljenek, születési év, anyja neve stb. Azt azért nem olyan könnyű séróból. Ha meg olyan hülye, hogy más kocsiját vezeti papír nélkül, akkor meg is érdemli. Néhányszor már előfordult velem, hogy saját kocsinál elfelejtettem a papírokat, kölcsönautónál ezt mindig ellenőrzi az ember szerintem.
Ha: egy külföldi manager jogsi és iratok nélkül vezet, megállítják a rendőrök és előállítják, az lesz a következménye, hogy kirúgják a cégtől a managert. Ha: a rendőrök megállítják, előállítják ÉS ÖSSZEVERIK, akkor az lesz a következménye a dolognak, hogy a cég veszélyzónának nyilvánítja Magyarországot. De a többi cég is...
Teljesen mindegy, hogy mibe van öltözve az illető...
Nem a ruha a lényeg.
Meztelen nem volt, közszeméremsértés esete nem áll fenn.
"Teccik érteni"... tejóég, mindjárt a falramászok.... :(