De tényleg erre nem is tudok mást mondani, minden szavaddal totál egyetértek. :-) Tök jól jellemezted.
Tényleg, a stacey-s kapcsolatban is a marakodást élvezte, meg látszik rajta, hogy a nőkkel folytatott veszekedések tökre felvillanyozzák, Kamerában meg végképp nincs semmi, ami felvillanyozza.
sőt, gondoljátok, ha összejönne egy nővel, vele úgy élne, mint kockafejű bácsi kockafejű nénivel? áááááááá
Kizárt!!! :-) Ez a pasi semmilyen tekintetben nem normális, ezért nem is lehetne vele egy normális kapcsolatot kialakítani, viszont egy mindig pezsgő és izgalmas, marakodós-szexelős, egymásra soha rá nem unós dolgot igen! Én kipróbálnám... ;-)
Hmmm, erre azt tudom mondani, hogy én inkább el sem mesélem, kikkel szexelek néha az álmaimban... csomószor olyanokkal is, akikkel baromira nem akarok, és tényleg nem akarok, szóval semmi tudatalatti cucc, nincs a dologban, mégis megjelennek az álmaimban. (nem álmodozásokban, hanem az áélmokban, amiket nem tudok irányítani) Szerintem azért, mert maga az érzés hiányzik, az alanyok meg randonszerűen jönnek. Persze nem vagyok álomfejtő. :-)
Mindenesetre szerintem is azért jelenik meg ott Kamera, mert a Doki tudja, hogy egy ilyen szituációban Kamera hagyná magát. Mondjuk én abszolút semmi mögöttes tartalmat nem látok abban a jelentben, a Doki egy perverz, ezt mindig is tudtuk. :-) De ez csak hallucináció, a valóságban nem kéne neki Kamera. Főleg nem úgy, hogy tudja, hogy a csaj mit akar tőle...
na jó, meggyőztetek!!!!! :DDD *nemiskellettgyőzködni* de akkor mijé kamerát vetkőzteti, mijé nem kádat?
hopáááá! lehet hogy azért, mert az a vetkőztetés nem is annyira a vágyait jelentette, hanem azt, hogy élvezte, hogy uralkodhat kamerán? hogy a csajszi akármikor lefeküdne vele, csak füttyentenie kellene?
HOUSEwife, tök igazad van! Stacey meséli is Kamerának, hogy egy sztriptízbárban ismerte meg House-t és egy héttel az első randi után már hozzá is költözött:-))) Feltételezem, nem azért, mert tetszett neki a tapéta! Aztán ott van House beszólása Staceynek, amikor mosogatnak, hogy ő (House) aztán tudja, mitől (vagy inkább mi után:-)) alszik édesdeden, meg amikor Kád irodájában vannak mindhárman, és House megjegyzi, hogy a kapcsolatuk legvégén volt a legkirályabb a szex Staceyvel, amikor szétmarták egymást a veszekedésekben, a sok izzás, a sok robbanóelem:-)))))))))) Na ebből is látszik, hogy nem lagymatag simcimumci kell neki Kamerával, aki másnap mikor felkelnek az ágyban, rögtön nyilatkoztatná, hogy ugye jó volt, ugye találkozunk ma is, mit gondolsz rólunk kettőnkről... blöah:(( Másrészt Kamera egy dögunalom nő, aki éjjel-nappal a kórházban veri a nyálát, nincs semmi hobbija, kikapcsolódása, míg House utál dolgozni, és amint lehet, elhúz a sunyiba, imádja a szabadságot, a sebességet, a motorokat, a sportokat, főleg a veszélyeseket és extrémeket (ld. szörnyautók)! Az annyira jó volt, amikor odamosott Kamerának, hogy könyvek helyett több tévét javasol:-)))))))))))
Másrészt Kamera megveszik azért, hogy ki-mit gondol róla (szeretné, ha mindenki csupa tündérkét gondolna róla - közben meg egy száraz falevél, de mindegy:))), House meg marhára tojik rá, sőt, gondoljátok, ha összejönne egy nővel, vele úgy élne, mint kockafejű bácsi kockafejű nénivel? áááááááá
Na jól van, ennyi az antikamra reklámból:-))))))))))))))))
Te perverz dög te. :-P Tegnap olvastam, hogy csináltak egy livejournal-os összesítést, hogy melyik shippelős LJ community rendelkezik legtöbb taggal, hát naná, hogy a Háuz/Wilson! :-PPP
Mellesleg annyira szánalmas, ahogy ebben a jelentben Kamera megpróbál szexi lenni, ahogy a gatyájából veszi elő a pénzt, közben meg ez a mozdulat annyira, de annyira idegen tőle, hogy sokal inkább nevetségesnek hat, mint csábosnak.
Csészével legalább nem tökölt ilyen gagyi trükkökkel, hanem simán leteperte. :-P
mondjak vmit? sztem Camerához sem "mer" közelíteni, pontosan, nagy a szája, meg minden, de vhogy túl gátlásos sztem a többihez, a folytatáshoz, a lelke mélyén...nem?
Nem. :-P Mármint szerintem nem gátlásos. Vagyis persze, valahogy elbizonytalanodik egy kicsit, ha nőkről van szó, mert azok a szituk kicsit idegenek neki, de én úgy képzelem, hogy ha valakit meg AKAR kapni, azt meg is kapja. Ahogy a mázlista Stacey-t. :-P Nekem az elég sokat elmond a személyiségéről, hogy egy percig nem hezitált, hogy ágynak dömtse-e (meg persze szépen elő is készítette ezt az ágynakdöntést... :-), nem érdekelte, hogy a nő férfjél van, meg egyszer már összetörte a szívét meg ilyen apróságok... Who's your daddy-ben meg említi, hogy lefeküdt annak a haverjának a barátnőjével is, aki ott felbukkan.
Szóval én őt olyannak képezelem, aki az OLYAN szituációkban szépen kézbe veszi az irányítást, és akkor nem érdeklik mindenféle morális meg egyéb szempontok, akit ő meg akar dugni, azt meg is dugja. :-P
És szerintem éppen ezért NEM akarja megdugni Kamerát.
Jól van, tudom, lerí rólam, hogy már a puszta gondolattól is behányok, de akkor is azt érzem, hogy ez a csaj neki egyszerűen nem pálya. Mert nem kihívás. Most őszintén, mi az izgalmas egy olyan nőben, aki tálcán kínálja fel magát, és üvölt róla, hogy a Doki első szavára szétnyitná neki a lábait. Persze szépnek találja, de nem izgalmasnak.
Na Cuddy az más tészta, nem véletlen vibrál köztük úgy a levegő, hogy majd felrobban, egy ilyen dologban annyi, de annyi elfojtott szexualitás van szerintem. (amit most mi ki is fejtünk szépen az irományunkban, hehe) Még a veszekedéseikben is. David Shore is jó fej volt, egy nemrégi interjújában mondta, hogy akármilyen jelenetet is ír Háznak és Cuddynak, mindig ott van köztük a szexuális feszültség. :-) Erre mondanám én neki, ha találkoznék vele, hogy "go with the flow, baby" ;-)
Egyértelműen Kád, de Wilsont hagyjuk ki inkább ebből! Közte és Kád között nem látok semmi izzást, vagy Házat akartad talán közéjük fektetni?:-o
Sztem Kád is tök jól néz ki, nekem Kamera nem tűnik olyan nagy számnak.... Mellesleg:)) a doki nem olyan felszínes, hogy csak a külső alapján ítélje meg a csajokat!
Candy, hogy állsz az izzasztó folytkövvel? :))))) nem sürgetésből kérdem, csak azon röhögök, hogy már szétszednek a némberek, hogy mikor lesz már kész, ennyi szexista nőt! :DD
Ja, hogy így lehengerlő:DDDD Egyébként mindig édes és lehengerlő:)
Nyugi, minden egyes helyen alaposan megnéztem és megszámoltam;-P Az eldugott helyeken is;-P Mind a kétféleképpen:) Ő igazából csak azt a fajta számolást szereti, ami a "minden egyes szeplőre puszi" módszerrel műxik, de mondtam, hogy nem ver át:))))
Wilsonnéval nem találkoztunk :))) de vhol a végén benne volt, hogy elvált, újfennt Wilson doki! hogy aztán újított-e be csajt az nem tom....ja, volt neki a leukémiás nője, azután nem mutatakk, utaltak senki másra...
Én is kádra szavazok. Kád is jó nő, sőt, ráadásul jobban illene a dokihoz is! Nem köll mindig a fiatal, szép (?) és okoskodó kiscsajoknak megkapni a legjobb pasikat. Kád amúgy is jópofa meg talpraesett, és egy kemény nő. Pont a dokihoz való. Kamerka csak kikészülne mellette. Persze én Wilsonban is benne lennék *Kymryben megszólalt a perverz*:)
Én mindenképp Kádra voksolok! Imádom a humorát, meg ahogy ezek ketten húzzák egymás agyát, egy igazi klassz vagesz csaj, nem pedig - bocs a Kamerásoktól - egy merev jókislány csattokkal a hajában:-))) /Komolyan mondom, többet kéne anyagoznia, akkor volt a legjobb fej:-)/
Na meg az a legtutibb, hogy az összes színésznőszemély, Kamerától kezdve Kádig azért könyörög a forgatókönyírónak, hogy vmi 18+részt írjon már be nekik a dokival:-))))))))))) /Forgatókönyvíró Dávid egyébként azt nyilatozta egy interjúban, hogy ő maga is gátlásos nőkkel, és ez ment át a teremtményébe is:-)/
Látjátok, Kádnak is azt írta meg, hogy a jó öreg és kedves Wilsont nézte ki sperminátornak, őt hívja el vacsizni:-) Tényleg, lesz valamelyik részben Wilsonné Jolán? Nagyon kíváncsi vagyok a nejére!!!!! Vagy olyan lesz, mint Columbo felesége, sose látjuk:-)
Hát elég vacak a kép először én is sasoltam, de mivel HL oldalról szedtem nem kellett találgatnom:))) Miért nincs meg jobb minőségben?:( Laurie kiltben áááá, meg Emma Thompson , Kenneth Brannagh és Stephen Fry - mindet imádom!
Ezt nekem mondod, azok után, amit a nagyágyúkban műveltem? TEgnap óta senkit sem vagyok képes felismerni képről..... összefolyik a szemem előtt a kép és csak fura kis foltokat látok:DDD