Én azon pár perverz ember egyike vagyok, akik fel tudnak fedezni szépséget a Skoda Favoritba. Én szocigépek közül egy Favorit Pickup -ot szeretnék. De ha meg álmodozhatunk szabadon, akkor egy Lada VFTS-t állítanék be a képzeletbeli garázsomba. :)
Én már mentem olyannal, persze nem én vezettem, hisz jogsim sincs, főleg hogy 16 éves vagyok! Nagyon kényelmes, és iszonyat csendes! Nem tudtam volna megmondani még menet közbe se, hogy most megy a motor vagy nem? :D És nagyon gyors! :D Felsőbb fokozatokban is érezhetően jól gyorsul! :D
Heló! A télen mind végig kint volt a mustángom, fedett helyen. Létezik az hogy az olaj kicsapódott a keverékből? ugyanis, a blokkban nincs olaj, mert leengedtem, de a kipufogóban áll a trutyi. mit tegyek?
Értem,de a hátul ülő lábtartója érdekelne igazából.
Ami a lengővillán van.
Igaz nem szabadna két személyt vinni vele,de nyáron néha jól jönne hátra az utas lábtartó mert az enyémről hiányzik. Csak a két furat van meg és a persely.
Mire gondolsz egész pontosan? A 05-ös (Jawa20)-nak lemezből van hajlítva az egész lábtartókonzol, és egyben van, míg a Mustangnak, 21-es jawának külön felcsavarozható a lábtartó a konzolra. az 550-555-ről nincs tapasztalatom, de elvileg az is majdnem ugyanarra a vázra épül, tehát elképzelhetőnek tartom.