1. A magyar úszósport nagyon jó, EB-n nagyon, VB-n kevésbé, olimpián a sok ferdeszemű és amerikai miatt kevésbé.
2. Csütörtökön lent volt Áder János, a legnagyobb aranyesős napon. 10 pontot kapott tőlem ezért Áder J.-nak!!!!!
3. OV lement Debrecenbe, mert ugye nyert a Loki.
4. ÁJ átszólt OV-nak, hogy ha ott jár, menjen, tisztelje - ismerje meg - a magyar úszósportot.
5. OV nyilatkozott, s elismerte, eddig nem ismerte ennnyire ezt a sportágat, de kell bele nyomni pénzt, és felháborító, h a legjobbjaink mind külföldön ( lsd USA ) készülnek, holott Mo-on is meg vannak a lehetőségek, ill. meg kell teremteni, s erre van pénz!!!! Na itt a lényeg, s lehet, h propaganda mondat volt, de OV-nak teljesen igaza volt. Gondolom, Gyárfás azért ezt jól "előkészítette", de hát neki ez a dolga.
Próbáljátok minden pártpolitikai szemszöget kizárni, s így nézni ezt a dolgot.
Olvasgattam itt a tolerancs hozzaszolasokat, nem kaptam mast, mint amit vartam.
Nagy egy hulyek vagytok.:)
Ide a rozsdas bokot, hogy ha nem ment volna oda ermeket artadni, akkor azert ekeznetek, hogy" a Jel leszarja a magyar sportolokat" , ennyire nem becsuli oket, hogy megtisztelje oket azzal, hogy gratulaljon nekik stb stb.
De persze most, hogy ott van, most ez nem tetszik.
Apropos, megiratta mar valamelyikotok a nyujorktajmszban vagy a spigelben, hogy ez mekkora naci dolog mar, hogy ermeket osztogat, mikor Hitler is csinalt ilyet, aztan mi lett belole egy ev mulva? Igaz, o nagy nacisagaban egy fekete atletanak adott aranyat, de hat kicsire nem adunk.