Hali!
Ma megjött a várva -várt videókazim messziországból és rajta MINDKÉT londoni show 2001-ből...
Minőség elég jó,ahhoz képest,hogy ugyebár kalóz,vagyis egy kamera oszt kész...
A két program nagyon eltérő ezért különösen jó választás volt pont ezeket felvenni a kedves ismeretlennek...
Naszóval értitek,nem?:QRVAJÓ!!!
Hapci mindent jól tud és mindenben igaza van!
Adams bátyó 99 óta újra hivatalosan is tag a Missionben...
Remélem idén személyesen is meggyőződünk róla itthon is...
W
eredetileg a Dance On Glass-t is a Sisterses idokben irtak, kicsit mas volt a szovege, Hussey csinalt egy demot belole, ha jol emlexem a Black Planet zenei alapjara, de AE elkutte a francba vele (meg a tobbivel is, pl. Garden of Delight), aszonta h szarok a szovegek, azt lett is szakitas
a Serpents Kissnek meg volt 1 instrumentalis Sisterses demoja
azt ennyi naggyabol, ja meg mostanaban a Mission a Wasteland extended live verziojaban nyom egy reszt a Marian-bol (csak a zenebol, gondolom h ne legyen anyazas)
Craig 1 ideje mar ujra a Missionban nyomja
de ha vmi hujeseget irtam akkor waters koma ugyis kijavit :)
Lenne két kerdesem a szakertokhoz: en elobb ismertem a Missiont, aztan a SOM-t. Kesobb jottem ra, hogy mi a kapcsolat a ketto kozott. Vannak-e szamok, a Garden of Delight-on kivul, ami eredetileg SOM?
AE tenyleg nem sokat produlalt mostansag, a Mission igen az elmult 10 evben, azt meg inkabb ne tette volna sok esetben.
Mi lett Craig Adams-szel? utoljara meg a Cult-ban jatszott, amig fel nem oszlott 3 eve.
a webes felulet tenyleg hiba volt
meg az is csoda h idaig huzta...
regebben volt ket-harom sisterses ftp szerver, szigoruan csak privat eleressel, es azokat is mind +szuntettek hasonlo okokbol, szoval AE es tarsai figyelnek am rendesen :(
mongyuk jobb lenne ha a studioban vezetnek le a folos energiajukat, nem ilyen marhasagokkal
Igen, erdekes volt a lista-tagok reagalasa. (Főleg, hogy kitől származik az e-mail.) Kar volt a web-es feluletet megcsinalni, igy tenyleg mindenki figyelmet felhivtak ra... (Most szedhetjuk ossze kinek mi hianyzott meg...)
"(...)Before our clients proceed to
institute proceedings against you, they
would like to give you the opportunity
to close down the site and to agree not
to set up any similar sites or to
facilitate the setting up of any similar
sites in the future.
If you do not do so by 27 April 2001,
then our clients will be forced to
commence proceedings against you to
protect their rights and compensate them
for any damages, including loss of
earnings from previously-released and
future recordings, and loss of
reputation caused by the distribution of
unauthorised and poorly-recorded
versions of the band's material."
Baratom azt mondja, hogy Eldritch eleg sokat volt Nemetorszagban(mert ugye a zenekar nemetnek tuik) es az enekws neve (Marvin A.) akar alnev is lehet. Mellesleg neki megvan 2 a negy CDbol es azt mondja, hogy nagyon olyan mint a SoM.
Egy baratom azt allitja, hogy a The Merry Thought nevu zenakar az tulajdonkeppen Eldritch prodzsektje.
Meg tudja ezt valaki cafolni nekem?
En ezeket a linkeket talaltam, de az angol nyelvuekbol nem derul ki, nemetul meg nem tudok elegge
Hapci!
Végre sikerült írni egy kicsit...
Ez a Roskilde kiírva még jobb,igaz nehezen indul,mert a Ribbons feléig nem szól a mikrofonja.
Bár ez Hildesheimben is így volt...
A Come together in mercylend is üt rendesen!
Hiba,hogy a cd változaton nincs rajta az uccsó 3 szám,mint a lemezen.
Meg kéne szerezni valahonnan.
Meg a Rise and reverberate-et sikerült,azt még nem hallgattam meg...
Üdv
W