Hasonló véleményen vagyok, azzal a kiegészítéssel, hogy szerintem Lauge nem rossz védő. Liget mellett Blagotinsek is támadhatna, szerkntem semmivel sem rosszabb mint mondjuk Gaber.
Továbbra is óriási probléma, hogy az irányítókat/balátlövőket cserélni kellene védekezésben. (vagy Ligetnek kellene támadnia) Márpedig kettőt cserélni, főleg ha a két bejövő a két hármasvédő necces. (utóbbi akkor lehet, ha Nilsson támad)
Lékai, Mahé, Lauge, Nenadics egy csapatban elmebeteg ötlet. Egyikük helyett egy hármasvédő balátlövő egycsapásra helyrebillentené ezt a fura keretet. Egy játékos meg akár évközben is igazolható.
Vagyis továbbra sem a keret a leggyengébb láncszem.
Egy jó edzővel ez simán f4 esélyes keret, de tény, hogy szerkezetileg messze van a tökéletestől. De kb ez a keret zárta kétszer 2. helyen a csoportkort, az azért jelent valamit.
De mondhatnám, hogy az idei Nantesbol es Aalborgbol hány ember férne be? Sztem egy kezemen meg tudnám számolni, mégis ott voltak.
mindenesetre Ilic nagyszerű kézis volt de nagy rizikó akkoris betenni edzőnek, Nagy László esete jó példa volt és bizonyította ,hogy aki jó játékos nem biztos hogy jó vezető lesz.
Nem tudom elképzelni, hogy Rivera realitás lehet. Nem véletlenül ment Katarba gondolom. Nagy pénz és nyugis meló. Nálunk most sok minden van... speciel nyugi az nincs. :)
Ilic felé bennem meglenne a bizalom de félek, hogy nem fog tudni rendet tartani a korábbi csapattársak közt.
Ez zseniális, új műfajt teremtenek a marketingesek. :)
Markussen elküldésére nem tudok mit írni, a leigazolása is totális WTF kategória volt (Siskarjovra legalább lehet mondani, hogy kellett egy jobbszélső, bár tudjuk ki helyére érkezett). Gondolom megindokolva nem lesz a NEM nyilvánosság számára. :)
Úgy tűnik elég nagy kupleráj van a klub háza tájékán, nos ilyen helyzetben nem tudom mennyire jó döntés kinevezni a 0 km-es Ilic-Gulyás duót.