Keresés

Részletes keresés

ZoltanK7 Creative Commons License 2021.09.04 -4 2 4578

Először a tükör aztán mások véleményezése.

Szeretném ha egyszer azok az emberek akik itt egymásról szinte vakon véleményeket írnak, 

leìrnák mit gondolnak magukról kívülről nézve, véleményezve egyes cselekedeteiket és miértjüket.

Lehet gyakorolni. Az egyik legnehezebb feladat az eletbent, de sokat segít a személyiség fejlődésben.

Gatei Creative Commons License 2021.09.04 0 1 4577

Valaki tudja, hogy most akkor mi a helyzet Somogyival? Olvasom, hogy tegnap is játszott még a Burgosban. Valaki írta, hogy a héten már itthon van, stb. Jó lenne lassan a végleges kerettel készülni, amivel nekimegyünk a bajnokságnak.

nForce Creative Commons License 2021.09.04 0 2 4576

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy Miloshoz hasonlóan el lettem volna ájulva tőle. A védekezése nem volt tökéletes, de a lepattanókat szedte becsülettel és fegyelmezetlennek sem láttam. A támadása 4-5 sikertelen próbálkozás (tipikus fáradtság esetén jelentkező rövid dobás) után tényleg bizonytalan volt, de ez bárkinél benne van. Védekezésben egyébként többször, látványosan vertek meg minket akár center és irányító poszton is, de ez valahol mégis csak egy gyakorlásnak szánt edzőmeccs volt és most jövünk ki az alapozásból is. 

Várjunk pár meccset szerintem, Clark előéletével biztos, hogy jobb teljesítményt fog hozni elől és hátul is. 

Előzmény: zizou0005 (4575)
zizou0005 Creative Commons License 2021.09.04 -3 3 4575

Norbi ... nem dobott pontok alapján van véleményem játékosokról hidd el.

Ez a srác egyetlen egyszer sem próbálta megverni 1:1-ben az ellenfelét.

Támadásban ennyit én is csinálok, hogy tovább passzolom a mellettem lévőnek.

A védekezése is sokszor elég lyukas volt hidd el.

Én persze nem értek hozzá, de a Konakov igen ... figyeltem a reakcióit a Clarkkal kapcsolatosan, és nem volt elájulva tőle.

Igaz, 1 meccs alapján felesleges ítélkezni, de ennél tőle sokkal több kell.

A Kovács Beni minden téren felülmúlta tegnap.

Mondjuk ha lesz 2 jó meccse a szezon során, már akkor jobb lesz mint az Anderson 😊

Előzmény: nForce (4565)
zizou0005 Creative Commons License 2021.09.04 -5 4 4574

A számra vettem a szerelmedet és megsértődtél?

De aranyos vagy 😆

Az idegbeteg circo írásait pedig még mindig nem látom, kár ezért erőlködnie 😎

Előzmény: falco Man (4571)
Törölt nick Creative Commons License 2021.09.04 -3 1 4573

Az első meccsen megsérült, alig játszott. Hidd el nekem is vannak elvárásaim játékosokkal kapcsolatban, én sem két pontokat fogok várni egy légióstól (sem magyar válogatottól), de ez egyetlen meccs volt eddig, amit láthatott a közönség. Clark nem lesz pontfosó, én a magas szintű védekezése mellett kb. 10 pontot várok tőle, ahogy nagyjából ugyanezt Baractól is. Golomán sem biztos, hogy többet fog ennél átlagolni csak azért mert ma húsz felett termelt. Perl és remélem Benke is pontfelelős lesz, a többiek meg 8-12 pontot hoznak az elég lesz. Számold csak ki ez mennyi pont összesen.

Előzmény: splity24 (4570)
Törölt nick Creative Commons License 2021.09.04 -5 1 4572

"nulla a pali, kb mint az Anderson csak magasabb"

Ez aztán tényleg intelligens véleménycsere...

Előzmény: Törölt nick (4569)
falco Man Creative Commons License 2021.09.04 -5 4 4571

Azt már Zizou szétbarmolta. Nehéz lenne ekkora hülyeséget írni meg szándékosan is. 

Egyebkent pedig köszönöm mindenkinek aki irt értékelést a mérkőzésrol, sajnos nem láttam sem élőben, sem interneten, de jó volt olvasni rola. Mindenki nevében köszönöm.

Meglátjuk majd a szezon közben a dolgokat.

Előzmény: Törölt nick (4569)
splity24 Creative Commons License 2021.09.04 0 3 4570

Azert tobbet latsz bele mint ami a valosag. Akiket most leoltottal azok tobbszor leirtak tavaly is, hogy Curryt szivesen latnak a csaptban. Vagy epp Willey volt a kedvenc legiosuk. 

Es bar tenyleg az autobbi idoben sok kritika erte a szinesboru legiosainkat de alapja is volt. De ha emlekszel ra Baracot is sokan megtalaltak miert kellett idehozni. 

Clarkot egyebkent valoban ma lathattuk eloszor jatszani de ket meccs pontdoboit ismerjuk a 4-bol es azokon osszesen 2 pontot ert el. Egy 3-4-es poszton jatszo legiostol ez nagyon gyenge barki barmit mond, foleg ugy, hogy valoszinu 2 legiossal kezdjuk meg a szezont. 

Holnap eloben is lesz szerencsem megnezni remelem csupa jokat tudok majd este irni rola. 

Előzmény: Törölt nick (4564)
Törölt nick Creative Commons License 2021.09.04 -1 3 4569

Intelligens véleménycserét csak sikerül újra szétbarmolni ..

Törölt nick Creative Commons License 2021.09.04 -6 0 4568

Az a különbség közöttünk, hogy Te nem ezek alapján barátkozol másokkal, mert úgy gondolod, hogy ezen véleményeknek nem feltétlen kell egyezni egy baráti kapcsolathoz. Nálam meg ez kizáró ok, szóval ebben zéró tolerancia van részemről.

Volt ebben az évben egy 19 éves kislány munkatársam (majd egyetemre ment), és olyan félelmetesen értelmes volt ebben a témában, hogy csak néztem. Még nálam is jóval keményebb volt ezekben a kérdésekben, és azt mondta, hogy ha ez így megy tovább ő az egyetem után nem lesz hajlandó itthon élni, és külföldre fog költözni. Félelmetes volt ezt egy 19 éves kislánytól hallani.

És kérlek, hogy ne annak a véleményére adj egy játékos megítélésével kapcsolatban, aki tavaly egész szezonban rá volt szállva Andersonra is. Ha meg valakinek nem fog majd tetszeni Clark teljesítménye, akkor miért nem azokat ekézi, akik kiválasztották őt (elég hamar) ?

Előzmény: CrazyBasket (4567)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.09.03 -1 3 4567

Mindenki a saját bőrét viszi a vásárba aztgondolom! Én bárkivel beleállok egy normális vitába hidd el, mert nekem van egy nézőpontom és nem engedek belőle, lehet hogy pár ismerősömnek ez 180 fokkal eltérő az enyémhez képest, de emiatt nem fogom úgymond megbélyegezni, csak lesznek olyan témák, amiben soha nem fogunk egyetérteni és elbeszélünk egymás mellett. Túl szép lenne, ha mind egytől egyig egy nézetet vallanánk nem? De ez tudod te is, hogy lehetetlen. Szerintem akik tegnap "dobálóztak" megfogják kapni a büntetésüket és számolni fognak a következményekkel. Én aztgondolom, hogy azért történhetett ez meg, és hangsúlyozom ez csak az én vélemenyem, mert a Stearling üzenetét nem tudták értelmezni/lefordítani. Utólag hallottam hogy mindenki arról beszél, hogy egy fekete emberről szólt, vagy egy fehér ellenes szöveg volt. Holott egy barátjára emlékezett meg, aki egy 26 éves lány volt és Covidban hunyt el. Hozzáteszem aki letudta volna fordítani azt a kiírást a mezen kb. az 5. sorban már nem tudta elolvasni egy tökéletes látású szurkoló sem.(Nem mentségként írom.) 

Előzmény: Törölt nick (4566)
Törölt nick Creative Commons License 2021.09.03 -10 0 4566

Azt kérlek, hogy ne utasítsd vissza, hogy a fekete pólósok közé tartozol, még ha nem is a B-középben foglalsz helyet, de ezzel kifejezed a szimpátiádat feléjük. Te kedveled az afroamerikaiakat, de akikkel szimpatizálsz ők meg gyűlölik őket, szóval érdekes kettős látószög ez az életedben. Értsd meg, ahogy a nem beoltottaknak, úgy a gyűlölködőknek is szorul a hurok, mivel lassan nem fognak tudni szívesen egyetlen sporteseményre sem járni, mert szinte minden népszerű sportágban vannak színes bőrű sztárok.

Előzmény: CrazyBasket (4563)
nForce Creative Commons License 2021.09.03 -4 3 4565

Talán egyszer eljutunk oda, hogy nem dobott pont alapján jelentjük ki egyetlen egy edzőmeccs után játékosokról, hogy csúcsigazolás, vagy hogy kuka kategória...

Törölt nick Creative Commons License 2021.09.03 -11 0 4564

Tehát el akarod hitetni velem azt, hogy pont a BLM óta vannak a Falconál gyenge képességű színes bőrű játékosaink? Mert azóta nagyjából csak ezen játékosokba kötöttek bele többen, Édesapám pedig azt tanította nekem - nem csak e témával kapcsolatban, hanem bármi mással is -, hogy véletlenek pedig nincsenek. Főleg, hogy Clarkot nagyjából ma látta mindenki először játszani, páran másnaposan élőben, a többi szurkoló pedig a képernyőn keresztül. Mióta szokás egy meccs alapján leszólni egy játékost?

Előzmény: splity24 (4562)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.09.03 0 3 4563

116-os szektorban ÜLTEM a tegnapi mérkőzésen(távol a b-középtől)! Egy foci meccsen sem voltam egy b-közép tagja sem, pedig aki ismer, tudja melyik csapathoz húz a szívem(nem népszerű, de ez ragadt rám mondhatni)! Az afroamerikaiakat pedig kifejezetten szeretem, a külföldi útjaim során megélt tapasztalatok és sok más miatt is, sőt nem egy ismerősöm van színesbőrű! Az NBA a kedvenceim közt szerepel, imádom, amerikában a HELYIEK black ball-nak nevezik. Egy szó mint száz, ezt a megállapítást maximálisan vissza kell hogy utasítsam a magam részéről!

Előzmény: Törölt nick (4561)
splity24 Creative Commons License 2021.09.03 -1 7 4562

Nincs igazad Circo! 

En is neztem a mai meccset es Clark nagyon keves egy bajmokeselyes  bl indulo csapatba. Olyan volt mintha el lenne dugva tamadasba pedig arrol a posztrol egy legiostol pontok kellenek. 

Ez nem faji megkulonboztetes csupan egy szurkoloi eszrevetel.

Felek, hogy ket pontszegeny de vedekezni tudo legiost nem bir el ez a csapat.

Előzmény: Törölt nick (4561)
Törölt nick Creative Commons License 2021.09.03 -18 1 4561

Látszik, hogy nehezetekre esik megemészteni, hogy a térdelők válogatottja térdre kényszerítette a magyar válogatottat, de ne Clarkon vezessétek le a frusztrációtokat. Mindketten fekete pólósok vagytok ezt tudjuk, meg azt is, hogy több hasonló fazont most majd kitiltanak a stadionokból pár évre. Ilyeneknek a kosárlabda lelátókon sincsen helyük, szóval ha szeretnétek meccsre járni, akkor fejezzétek be a bőrszín szerinti megkülönböztetést.

Előzmény: CrazyBasket (4559)
falcoszurker Creative Commons License 2021.09.03 0 2 4560

Pont ugyan azt gondolom, értem én, hogy szezon elején vagyunk, de semmi biztatót nem láttam tőle, viszont Kovács Benedek óriási volt, remélem, komoly perceket kap. Illetve őszintén szólva, néha úgy érzeztem, hogy nem tudjuk mit akarunk játszani. Ha jön Somogyi akkor is kevésnek érzem, a keretet, kell egy karakter a csapatban még, szerintem. 

Előzmény: zizou0005 (4558)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.09.03 -7 4 4559

Akkor ha lesz 2 jó meccse, s abból egy a BL-ben, akkor szezon vegeig maradhat fixen!😂

Viccet féretéve remélem nem lesz igazad, de aggasztó amit írsz! Kb. 2 negyedet láttam a mai meccsből, nem nagyon tűnt fel a játéka ez igaz.

Előzmény: zizou0005 (4558)
zizou0005 Creative Commons License 2021.09.03 -7 4 4558

Hát ez a Clark harmatgyenge, bárki bármit is mond.

Ha már csak 2 légióssal nyomjuk, akkor azért lehetne komolyabb is nála.

Ott voltam, figyeltem minden megmozdulását ... nulla a pali, kb mint az Anderson csak magasabb 😊

Vulcan0 Creative Commons License 2021.09.03 0 5 4557

Én is gratulálnék a csapatnak. Első látásra ez a gárda egy védekező gépnek tűnik, ami nagyon jó. Idén is a védekezésünkkel nyertünk bajnokságot. Clarknak pedig biztosan lesz jobb meccse is. Egy nagyon szimpatikus és teperős játékosnak tűnik. Meg ha valaki látta tavaly az első meccseinket az emélkezhet, hogy pl Beni nagyon rosszul játszott pár meccsig, aztán később, hogy bele jött. Kovács Beniben hatalmas a potenciál, ezért sajnálnám ha Somogyi miatt háttérbe szorulni. Beni és Szili tripláit még mindig öröm nézni. Perl és Barac hozta a tőle megszokott stabil teljesítményt. 

Keller védekezésben nagy extra. És hát akkor Gyuri. Ő ma megállíthatatlan volt, mind támadásban, mind védekezésben. Nagyon örülök, hogy nálunk játszik. Az pedig ember legyen a talpán aki a Keller-Golomán duó elől lepattanót tud szedni. Szóvel ez egy nagyon szimpatikus kis csapatnak néz ki. Üdítő volt egy csak magyarból álló kezdő ötöst látni a pályán.

Hajrá Falco!🟨⬛

Savaria9700 Creative Commons License 2021.09.03 -2 5 4556

Lehet, hogy csak egy edzőmeccs volt de több olyan dolog is beigazolódott amit eddig látatlanban csak sejtettem. 

Golomán Gyuri extra lesz ebben a csapatban. Ilyen stílusú négyes posztú játékosunk még nem volt, viszont én biztos vagyok benne hogy mind védekezésben, mind támadásban kiemelkedőt fog nyújtani. A véleményem szerint ő egy top légiós szintjét egyértelműen el fogja érni. 

Clark nagyon harcos és motivált játékosnak tűnik aki 2-4es posztig bárhol megállja a helyét, védekezésben szerintem ő lesz a bajnokság egyik legjobbja. Támadásban ma nem volt az igazi. Megvoltak az üres helyzetei, de ez tipikusan olyan meccs volt a számára amikor semmi sem megy be. Ettől függetlenül 10-15 pontra bármikor képes lehet.

Van egy olyan dolog viszont, amint szintén sejtettem a csapat szerkezetét látva és egy edzőmeccs alapján is beigazolódott. Zozón kívül nincs védelmet bontó játékos a csapatban!!! Ez a probléma Somogyi érkezésével sem oldódik meg. Erre a véleményem szerint mindenképpen megoldást kell találni! 

Gatei Creative Commons License 2021.09.03 0 4 4555

Gratulálok a csapatnak! Nekem az, ami nagyon tetszett a játékunkban, az a védekezés volt. Szerintem ezt kell kiemelni. Látszott a pécsieken, hogy nem tudtak ezzel mit kezdeni, alig volt bejátszott labdájuk, a második félidőben szinte csak hármasból hajigálták a pontjaikat, igaz, hogy azt elképesztő százalékkal. Szinte minden beesett, és ezzel tudták tartani magukat. Szerintem erre lehet építkezni. A támadás lesz jobb is, látszott, hogy még van mit csiszolni rajta.

Hajrá Falco! 

_Espada Creative Commons License 2021.09.03 -2 4 4554

+1

Én kiemelném Kovács Benit is, az első félidőben nagyon jól játszott. Clark elit védőnek tűnik,de a gyűrűt támadhatná jobban.

Gyuri nekem is kellees meglepetés. Szerintem jövőre biztos máshol fogja folytatni, ő megállná helyét erősebb bajnokságokban is.

Reméljük az igaz,hogy keresünk egy olcsóbb, 3.légióst. A pad kerete akkor Somogyival felvértezve erős lenne itthon, de az szemmel látható, nem a BL-re vagyunk kihegyezve.

Előzmény: Törölt nick (4553)
Törölt nick Creative Commons License 2021.09.03 -1 6 4553

Nos, most láttam elöször a csapatot, ezek volnának az első benyomásaim:

-Kevésbé voltunk felpörögve, ez a kevés szurkolói létszámnak és a hangulatnak is köszönhető, érezhető,hogy csak gyakoroltunk, mert amikor kellett,kicsit megráztuk magunkat és már elmentünk 10-el.

-Fennáll az a hipotézis, illetve beigazolódni látszik, hogy itt a magyarjaink a légiósok, a légiósok pedig kiegészítő szerepre jöttek.

-Erős védekező csapatot láttam, senki se lógott ki a sorból, egyértelmű Milos Gasper munkáját,koncepcióját akarja tovább vinni.

-Ebből adódik az, hogy Clark 2 pontot dobott, de kapar,küzd, egy nagyon jó védőnek látom, neki idő kell, de szerintem van benne potenciál. És nem önző,csapatjátékos.

-Gyuri pedig elképesztő, nem gondoltam volna. Elöl-hátul nagyot ment.

Magyar bajnokságra szerintem a 4 elég kell,hogy legyen,ha ehhez jön Somogyi, még jobb lenne. Egy olcsó légiós viszont nem ártana. Valószínű Clark is jobban érezné magát, azért Milosevic példájából láthattuk, hogy a pszchiologiai tényezők majdnem olyan fontossak, mint a játékbeli tudás.

_Espada Creative Commons License 2021.09.02 -2 16 4552

Látom páran kérdeztétek, lesz-e stream a kupáról. 

Péntek: https://www.youtube.com/watch?v=hw4DSVlTYoU

Szombat: (bronz) https://www.youtube.com/watch?v=G06mYUlpvvo

Szombat(döntő) https://www.youtube.com/watch?v=jwdkU07OrKM

Pick and Roll Creative Commons License 2021.09.02 0 3 4551

Hát igen, először is látni kéne Clarkot, és Golománt játszani a magyar bajnokságban, hogy valamit is eldöntsünk velük kapcsolatosan.

Somogyiról legalább vannak elképzelések, legalábbis annak, aki sok DEAC meccset nézett :)

Előzmény: Godemperor (4543)
Vulcan0 Creative Commons License 2021.09.02 0 1 4550

Szerintem ha van játékos aki ilyen teljesítményt tud nyújtani egész szezonban, akkor az pont Zozó. Idén is kb az összes meccsen a top 3 játékosunk között volt. Egyébként kiváncsi lettem. Tudja valaki, hogy Zozónak melyik volt a leggyengébb meccse idén? 

Előzmény: falco Man (4549)
falco Man Creative Commons License 2021.09.02 -1 1 4549

Ez így van, de nem is kellett, mert idén Zoli mellé Beninek és Benkenek kell tartósan felnőnie. Ezért írtam tegnap, hogy ez nekik egy új szituáció lesz és kiváncsi vagyok, hogy sikerülni fog-e. Ugyanis abban biztos lehet mindenki, hogy Zoli a tavalyi PO formáját nem fogja tudni hozni egy teljes szezonon keresztül, lehetetlen minden meccsen ilyen szinten játszani. 

Előzmény: Falcobb (4544)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!