Tamás fiam vicc kategória ide :) Csaszi meg tudná csinálni simán, de sztem nem vállalná. Pásztor sem hiszem, hogy elvállalná. A körülmények sokat nyomnak a latba. NL meg hülye lenne elvállalni, megvan ő most jól.
Szerintem Csaszi egyszerűen nem eléggé alfa egy ilyen pozícióhoz. Utánpótlásedzőnél magasabban nehezen tudom őt elképzelni, maximum egy Sótonyi-hoz hasonló karriert egy középmezőny eleje csapatnál.
Pásztorban szerintem is van fantázia, de ismerve az ő keresztjét, bele sem akarok gondolni, hogyan kezdenék ki, milyen kifejezésekkel illetnék, ha nem megy úgy a szekér.
Max úgy, hogy Laci eldöntené , h akkor Ő dolgozni akar és nem reprezentálni és akkor mester és tanítvány lehetnének, 2 év múlva meg Ő lehetne a mester, Pasqual meg menne vissza barcába.
Talán eccer már írtam ide, h itt közrejáccana az is, h Nallaci volt és 'elüldözött' játékosából főnöke lenne, ez sosem szül jó vért, sztem ez nem férne bele a spanyolnál...
Borsost én egy politikamentesített világban szövetségi elnönknek szeretném, Tamás fiam meg elvan a tutiban a Nekában, az nyugdíjas állás. Még nem volt szó Pásztor Pistiről, Ő most vmi vezetőféle a pénzügyőrnél, lehet lépne egyet felfelé - én mivel földik vagyunk nagyon csípem őt a korábbi dolgai ellenére is - értelemes, jó beszélőkéje van, de nem igazán döntötte el, h edző lenne inkább vagy góré.
Az a gondunk, h egy kézen meg lehet számolni az olyan volt kéziseket akiket nem a politika emelt fel, hanem az önerejükből is vitték vmire, diploma, nyelvek, stb.
Igen tudom, de most azt duruzsolja a vállamon ülő kisördög, hogy biztos van az a PÉNZ, és mi vagyunk annyira sugardaddy-k, hogy minden fél meg legyen győzve még a munkakezdés előtt.
Sajnos ő már hivatalos Bukarestben (lehet ezzel meg is szerezték a belépőt a BL-be?)
Borsos szerintem nem fog ilyet vállalni, ő felépítette a saját brandjét, csak nagyon nagyot bukhatna vele. Elvan ő a szakértéssel meg a medencebiznisszel
Én ezt szűröm le a cikkből: A Jychás példa alapján Laci lesz az edző Gulyás Pistával (v esetleg Ilics-Iváncsik), a duma az lesz, h nem találtak senkit. Persze ez rizikós, mert ez nem nyugdíjas állás, lehet a tutista NL nem megy ebbe bele.
Borozannak 10 fekvő és maradni fog...
A gyökeres változás szrtem az lesz, h változnak a szeerződések és a kifizetést eredményhez kötik. Ezzel csinálnak is vmit, meg nem is.
számomra egyre mélyebbre jutnak a vezetők! Csíknak csak az fáj ,hogy a cimbit el kellett küldeni ! Az ,hogy ez most szakmailag jó vagy nem jó az másodlagos nála szerintem ! Abszolút alkalmatlanok ez a vezetés de jövőre ha nem jönnek össze a dolgok akkor remélem repülnek!És politikai hovatartozás nélkül lehet ,hogy 2022es választások vízválasztó lesz a csapat jövőjével kapcsolatban !
Azt szokták mondani, hogy egy játékos a sérülése után kb. annyi idő alatt nyeri vissza a sérülés előtti formáját, amennyi a sérülés hossza volt. Máténál ez nagyon látszik, az ő sportformájának nagyon betett a hosszú sérülés, utána meg a covid miatti kényszerszünet. Mahénál nehezebb ezt megítélni a mellőzése miatt. A döntő második meccse alapján a dinamikájával nincsen baj, ez a második félidős, bundesligát idéző rohanás nagyon jól állt neki. Úgy gondolom Lauge-nak az ősze még rá fog menni a formába hozatalra, hiába fejlődött sokat a rehabilitáció.
Lehet, de amióta itt van, csak a küszködést láttam tőle, lehet nem fekszik neki ez a spanyolos stílus, vagy nem tetszett neki, h nem voltak leosztott-tisztázott szerepek, most egyértelműen rá lernne kiosztva az elsőszámú ballökő poszt, sztem élne vele. 2x szétment a térde, remélem ennyi volt, nem tudom ua a térd volt másodjára is?