Várjuk azokat a topictársakat, akik ilyen motorral rendelkeznek, valamint olyanokat, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy vásárolnak maguknak egy ilyen remek gépet.
Halihó TaroV! Ötlet az mindig van, fesd be feketére. Miért akarod besötétíteni, hogy nappal sötéten este meg egyáltalán ne legyen átlátható? De holnap reggel bemegyek a munkahelyemre ott megnézek egy fóliást, A nevét tudom KVAZÁR KFT. hátha ők megoldják neked oldani a gondodat. Üdv: balzo
1. Államháztartási hiányok és egyéb apróbb problémák: ha neked ez gond, holnap megoldjuk. Eddig nem jelezte senki... :-)
2. Hol vetted, mennyiért a túraplexit? Milyen az eredetihez képest?
3. Én sem javaslom, hogy sötétísd. A jelenlegi plexi pont szemmagasság alatt van, így nem zavaró, ha éppen tele van bogártrutyival. Azonban ha kicsit alábbhajolsz, akkor nagyon zavaró, ha nem látsz át rendesen rajta. Ugyanez lenne a helyzet a sötítített plexivel is.
4. Másrészt nem biztos, hogy olyan jól nézne ki, mert akkor már elég hangsúlyos lenne az elem, ami most az áttetszősége miatt - hiába nagy - nem szembetűnő. Persze ez inkább ízlés dolga - amelyről ugye tudjuk - nem érdemes vitázni. Főleg ha még igazad is lenne... :-)
Hahó Quattroman! Van valami információd a tükörről, még mindig semmi hír róla. Rákérdeznél? Gondolom e-mailben bonyolítottad az előzményeket. Mert a pénznek ott kell lennie. A tükörnek meg itt. Köszönet előzetesen. Üdv. balzo
A másik topicban téged jól átvertek:))))), De azért megpróbálunk!
"Az első problémám az államháztartási hiány mértéke, és a monetáris politika és munkanélküliség viszonya lenne :-)))))))" No ezt a természetesen érkeztettük és 30 napon belül elbírálásra kerül a kérdés.:)))))) A plexi az már izgalmasabban hangzik! Nem vagyok benne biztos, de ha jól gyanítom 2 féle létezik..vagy anyagában szinezett, vagy utólag..az utólagról szinte kizárólag a fólia jut nekem is eszembe...Megjegyzem eddig minden fóliázott autómon íves felületek is előfordultak amivel pl. a Thomy fóliás csapatnak semmi problémája nem volt! Megjegyzem, a helyedben nem sötétíteném le. Már csak azért sem, mivel ha sötétedés után is mész, akkor izgalmas lesz:) Ezt egy sisak plexinél tapasztaltam... Ha a sisakon sötétített van, akkor a mocié bátran lehet víztiszta:)
Tegnap óta már a második FJR-t nyúzom és egy másik topicban ajánlottak titeket, hogy bizony ti mindenre tudtok megoldást.
Az első problémám az államháztartási hiány mértéke, és a monetáris politika és munkanélküliség viszonya lenne :-)))))))
Szóval az új vasra vettem egy túraplexit és szeretném lesötétíttetni. A fóliások elhajtottak, mondván, hogy a görbeség miatt nem lehet ráfeszíteni, illetve a hőtágulás miatt sem lehet.
Van valakinek ötlete, hogyan lehetne sötétre varázsolni a plexit? Előre is köszi a segítséget.
Hali! Bocsika, de behavazódtam és nem volt időm a gép elé ülni. Na! Elmentem a boltba tegnap napközben....nem vettem meg:( A színe világos szürke volt. Rendeltem hírtelen felindulásból egy feketét ami illik a táskához amit szereztél és az üléshez is:) Szóval ami ott volt az inkább a tiedre való lenne egy metal szürke vagy ezüst gépre. Rendes volt a boltban a srác..nem 30, hanem 27 lesz a fekete. Elvben 3 hét a szállítási határidő, de azt mondta nem szokott annyi lenni. Amúgy is csak 24-25 fok körül érdemes felrakni, hogy rendesen felvegye a tank alakját és rásimuljon. Amúgy meg meló hegyek! Remélem a hétvégén jó idő lesz...gondoltam gördülnék egy karikát:)
Jaaa! Mondom, hogy ma nem vág az agyam:( Hiszen mondtad is...Táskád nem volt hozzá, hanem mágneses van... No inkább lepihenek:) Jobb az nekem:) Köszi mindent! szia:)
Valoszinü penteken, de addigar nem hiszem hogy ideernek a pakkok. bar meglehet az is. ma jött meg az uj fenyszorom az FJR hez:))))) Nekem mar ket tankböröm van beeee....
Hali! Pénz elutalva! Szerdán vagy csütörtökön ott figyel majd a számlájukon. Nemrég estem haza Győrből és még zárás előtt hívtam 10 percel a boltot a tankbőr miatt. Holnap megyek érte:)
Egyenlőre nem kaptam értesítést az átvételről. Bízom benne, hogy a héten megérkezik. A bank információja szerint csütörtökön kellett megkapnia a pénzt. Nyílván nem az első dolga volt, hogy feladja. Üdv: balzo
meg nem utaltam azt se, ha nem megy akkor az is rad var. küldtem az adatokat. (Utalom a smartermailt!) ahhoz a cimhez az van szolgaltato vagy mi es nem enged bemasolni semmit most is kezzel potyogtattam.........