Keresés

Részletes keresés

kaposvari Creative Commons License 2004.08.22 0 0 782
Na, ja. Ilyenkor minden más a téma csak az sikkad el náluk, hogy a nagymúltú, kitűnő játékerejű, remek csapatszellemű fővárosi gárda miért nem tudott egy szabályos gólt sem begyötörni a vidéki amatőrökből álló újoncgárdának. A stílusokról meg annyit, hogy amíg a saját topicjukban úgy szidják Balajczát ahogy, addig csak ne oktassanak senkit viselkedésről. Nem mentem fel a WW-t, de primitív emberek náluk is éppúgy vannak dögivel.
Előzmény: Lecso11 (779)
Lecso11 Creative Commons License 2004.08.22 0 0 781
Megfogom nézni a Kapos TV-n a meccs felvételét ígérem, és, ha 11-es az eset itt fogok igazat adni nektek. Az igazamat addig védem viszont, amíg lehet :)

Viszont érdekel a dolog, én szívesen elolvasom!
Előzmény: lg18 (780)
lg18 Creative Commons License 2004.08.22 0 0 780

Mondanám, hogy nézd meg a visszajátszást, ennél egyértelműbb tizenegyes nincs is, úgyhogy az álláspontod védése is tökéletesen felesleges...de hát már nem játsszák vissza. Talán a Kapos TV-n...

A védőtök kirakja a lábát Norbi elé abban a pillanatban, amikor megtolja előtte a labdát.

Ne aggódj, azzal is foglalkozunk, hogy miért nem nyertünk. Rengeteg oka van. De nem a Rákóczi topikra tartozik... Mondjuk ha érdekel, leírhatom.

Előzmény: Lecso11 (779)
Lecso11 Creative Commons License 2004.08.22 0 0 779
Nem adtam fel, úgyhogy nincs mit köszönnöd. Én úgy véltem észrevenni, hogy feldobta magát, és utána egy kézjelzéssel jelezte, hogy így volt. Nem tudok még mit mondani, felesleges kiforgatni a szavaimat. Ettől függetlenül még lehetett 11-es, hiszen valóban nem kötelező reklamálni.
Azért mindehhez még annyit hozzátennék, hogy egy sokak szerint a bajnoki cím elnyerésére 1.számú favoritnak (a játékoskeret alapján ez egyébként nem lehetetlen dolog) számító csapatnak nem ezzel kellene foglalkoznia, hanem azzal, hogy miért nem tudta gólra váltani meddő mezőnyfölényét egy újonc, és NBI-es rutinnal nem rendelkező csapat ellen.
Előzmény: lg18 (776)
lg18 Creative Commons License 2004.08.22 0 0 778

Nem tudom, hogy láttad-e. De nem is feltételeztem. De 10 perccel a döntő bizonyíték megtekintésének esélye után határozottan kijelenteni az esetről, hogy meg sem történt igencsak érdekes. Főleg úgy, hogy a döntő bizonyíték nem igazolt.

Erre mondják, hogy ha csendben maradtál volna.... :-)

Előzmény: Lecso11 (772)
Lecso11 Creative Commons License 2004.08.22 0 0 777
Azért annyit még hozzátennék, hogy tényleg elég nagy bunkóság volt a WW részéről a szitkozódás, semmi érelme nem volt ennek, és eléggé meggondolatlan tett is volt tőlük. Pláne ha hozzáteszem, hogy az újpestiek sportszerűen szurkoltak a meccsen (a parasztok 30-an vagytok még bőven belefér, pláne "válaszként"). Mindenesetre én azt gondolom, hogy ez tulajdonképpen nem is az Újpest ellen szólt, hanem inkább csak "divatból" kezdtek el pocskondiázni, meggyőződésem, ha a Fradi, vagy az MTK vagy akár a Debrecen (és sorolhatnám) lett volna az ellenfél, akkor őket szidták volna, tipikus "kisgyerekes" módi, ezzel próbálnak "keményként" tetszelegni. Remélem tanulnak az eset visszhangjából, és a továbbiakban elfelejtik ezt a stílust, mert ez rossz fényt vet a csapatra és a többi normális szurkolóra.
lg18 Creative Commons License 2004.08.22 0 0 776

Képzeld Tóth Norbit már több, mint 100 bajnokin láttam, legalább 300-szor láttam őt felrúgni és még életében nem reklamált.

Tudod ez az Újpest, nem pedig az FTC, hogy akkor is reklamálunk, ha nagy a huzat a pályán... az Újpest játékosai egyszerűen nem szoktak reklamálni, figyeld a meccseinket, figyeld a játékosainkat. Én ismerem őket.

És ahogy évek óta mindig, most is ott voltam a soros meccsünkön...

Ja és köszi, hogy feladtad az eredeti "Tóth is elismerte, hogy feldobta magát" szövegedet...

Előzmény: Lecso11 (774)
nemo_d Creative Commons License 2004.08.22 0 0 775

"Az meg, hogy milyen érzelmű a tábor egy érsze, azt nem tudom, de az biztos, hogy nem Fradista, az egyik vezetőjét pl. jól ismerem, és elvakult Vasas drukker. Erről ennyit."

Aj, jaj. Akkor ezért is mi leszünk a hibásak ...

Előzmény: Lecso11 (773)
Lecso11 Creative Commons License 2004.08.22 0 0 774
Ott voltál a meccen? Mert, ott az esetnél, nem reklamált, sőt.
Előzmény: lg18 (748)
Lecso11 Creative Commons License 2004.08.22 0 0 773

Egyébként felesleges ide írni ezt, elhiheted itt közülünk senki nem tagja a White Wolvesnak, a Rákóczinak van honlapja: www.rakoczifc.hu  , ott megkérdezheted tőlük, hogy miért pocskondiáztak.

Az meg, hogy milyen érzelmű a tábor egy érsze, azt nem tudom, de az biztos, hogy nem Fradista, az egyik vezetőjét pl. jól ismerem, és elvakult Vasas drukker. Erről ennyit.

Előzmény: Dugó (739)
Lecso11 Creative Commons License 2004.08.22 0 0 772
Nem láttam az összefoglalót, vagy azt is jobban tudod, hogy láttam?
Előzmény: lg18 (742)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.08.22 0 0 771

"Elhiszem. De elég sokan tudtak kultúráltan kötekedni is meccs után.

150 kilós, és legalább ennyi liter fröccsöt is vedelt 60 éves tata lila majmozott, valami számomra tökéletesen érthetetlen akcentussal beszélő 30 éves ápolatlan faszi is próbálkozott. Mindezt úgy, hogy 5-en (család) sétáltunk. Hát még ha komolyabb ellenfelet láttak volna...."

Biztos voltak ilyen fickók is, láttam 1 párat én is, elismerem. 

Azt nem tudom és soha nem is fogom megérteni, miért kell kötekedni az ellenfél szurkolóival.

Jómagam is egy 97 kilós, több éve rendszeresen konditerembe járó srác vagyok, + régebben versenyszerűen kick-boxoltam is, de még 1 meccsen sem kötekedtem senkivel.  Önvédelemből már bunyóztam, de az ugye más. Nem ezért járok meccsre.

Sajnálom, hogy attrocitás ért titeket, mégha csak szóban is.

HAJRÁKÓCZI!!!! HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: lg18 (770)
lg18 Creative Commons License 2004.08.22 0 0 770

Elhiszem. De elég sokan tudtak kultúráltan kötekedni is meccs után.

150 kilós, és legalább ennyi liter fröccsöt is vedelt 60 éves tata lila majmozott, valami számomra tökéletesen érthetetlen akcentussal beszélő 30 éves ápolatlan faszi is próbálkozott. Mindezt úgy, hogy 5-en (család) sétáltunk. Hát még ha komolyabb ellenfelet láttak volna....

Gyakorlatilag nem nagyon volt (sajnos) pozitív példa. Nagy arc, delírium, kötekedés, pofázás, egyszerű gondolkozás. Sokakat jellemeztek ezek hazai oldalon meccs után. És jellemzően nem a WW 16 éves suhancait...

Előzmény: Kék skorpió (769)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.08.22 0 0 769

Jól van, én lezárom ezt a témát.

Továbbra is állítom, hogy a legtöbb kaposvári szurkoló nem olyan, mint a WW és  sokan örültek, hogy láthatják az Újpestet.

Valamint, hogy a legtöbbünk kultúráltan szurkol.

Előzmény: lg18 (764)
BalazsUVB Creative Commons License 2004.08.22 0 0 768

Nagyon remélem Újpestre összejön a "megfelelő létszámú ember" és a klub ide is indít szurkolói buszt, mert akkor szájba lesznek mindazok csapkodva akik faszszopóújpesteztek tegnap. Bennetek sem csalódtunk, ti is beálltatok az összes többi szakadt vidéki tábor mögé.

Azért az vicces volt, amikor az egyik "hazai" (?) a felüljáróról elkezdett fradizni és csak 30-an verték szanaszéjjel. Jót röhögtem:))) Köszönjük!

maribor Creative Commons License 2004.08.22 0 0 767

Persze, benne van a pakliban.

Csak nem kell állítani, hogy nem volt ilyen.

Ennyi.

Előzmény: Dugó (766)
Dugó Creative Commons License 2004.08.22 0 0 766

Nem tulajdonitok a csürhézésnek ekkora feneket.

Egy ember elkezdte a többi meg utána. Nincs nagy jelentősége szvsz.

Előzmény: lg18 (764)
maribor Creative Commons License 2004.08.22 0 0 765

A vendégszektorban lévő drukkerek biztos, hogy nem szóltak be Nektek kórusban a sörözőben.

Nem állítom, hogy nem mondasz igazat, csak nem halltottam.

Előzmény: Kék skorpió (761)
lg18 Creative Commons License 2004.08.22 0 0 764

A sörőzővel szemben parkoltunk, az alatt a 10 perc alatt, amíg az autóban a környékén és a söröző környékén bóklásztunk, egyetlen embernek se szóltak be....

Egy egész lelátó csürhézése pedig nem hinném, hogy bekiabálás lenne...vagyis dehogynem. Bekiabálás....2-3000 embertől, egyszerre.

Előzmény: Kék skorpió (761)
kaposvari Creative Commons License 2004.08.22 0 0 763
Az utóbbi nyolc napban nem voltam netközelben, látom, jó nagy a termés. A soproni meccsről így egy héttel később túl sokat már nem akarok írni; nem volt magas a színvonal, de izgalmas hajtós meccs volt, jóval több soproni helyzettel. Azért nekünk is voltak ziccereink. Pl. Jovánczaié. Találkoztam más kaposváriakkal is, szervezett szurkolás mint olyan nem volt, a White Wolves sem jött el, legalábbis drapi nem volt. Találkoztunk Rajczi Petivel is, aki régi kaposvári ismerősökkel volt. Túl nagy szurkolás a hazai oldalon sem volt, a nagyobb helyzetek után kezdtek inkább bele egy-egy hajrá Sopronba! A meg nem adott góljuk viszont annyira felbőszítette őket, hogy a bírók a végén csak kisebb nehézségek árán tudtak bejutni az öltözőbe. A mieink ilyen harcos hozzáállással biztosan nem fognak kiesni. Mivel ma érkeztem haza az Alföldről, az Újpest meccset sajnos ki kellett hagynom, de az ikszet így látatlanban értékesnek tartom. A kapu mögöttiek Újpest-ócsárlásához túl sok hozzáfűznivalóm nincs, szerintem nem kéne mindjárt az évad elején ellenségeket szerezni magunknak, pláne, hogy idegenbe nem jönnek majd a legnagyobb pofájúak. De mondom, erről vitatkozni itt nincs túl sok értelme, mert szerintem az ideírogatók közül senki sem a kapu mögülről figyelte a meccset. Pápán nyernünk kellene. Hajrá Rákóczi!
lg18 Creative Commons License 2004.08.22 0 0 762
O K : - ) ) )
Előzmény: maribor (760)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.08.22 0 0 761

Nézd Maribor, ha minden bekiabálást és apró incidenst felemlegetnénk, akkor napestig sorolhatnánk.

A stadiontól nem messze lévő söröző előtt pedig Újpest drukkerek szóltak be, majdnem minden járókelőnek. Ez normális dolog?

Ilyenek minden meccsen, meccs előtt és után előfordulnak, sajnos erre már azt kell mondani, hogy "vele jár".

Előzmény: maribor (757)
maribor Creative Commons License 2004.08.22 0 0 760

Lassan mondom:

le  ma  radt  a  szmáj  li

:))

Előzmény: lg18 (759)
lg18 Creative Commons License 2004.08.22 0 0 759
Ez a meccs alatti "lebontás", nem a meccsen kívüli. Mondjuk idegenben meg mindenki szurkoló a meccs alatt. Nem?
Előzmény: maribor (756)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.08.22 0 0 758

"szurkoló=az az ember, aki azért megy ki a meccsre, hogy hangerejével bíztassa a csapatát"

Hm, ha én kimegyek egy meccsre, legyen az MTK vagy Rákóczi, akkor mindig végigszurkolom, pedig sem a Blue Brotherbe, sem a WW-be nem állok be.

Persze az más kérdés, hogy 2 kölünböző ok miatt.

Az MTK meccseken megvan a saját haveri köröm, a WW-t pedig nem szeretem.

"(vagy kaposvári viszonylatban: hogy anyázza az ellenfelet)."

Ez sértő és nem helytálló.

Vannak Kaposváron normális szurkolók is, akik nem csak "nézők".

És nem anyáznak.

Előzmény: lg18 (752)
maribor Creative Commons License 2004.08.22 0 0 757

Khmm, khmm. Komoly egészségügyi gondjaim vannak. A hallásom mellett már kapar a torkom is, nem látok jól, és a memóriám sem a régi.

"...A főlelátón lévő drukkerek biztos, hogy nem szidtak titeket kórusban..."

Előzmény: Kék skorpió (754)
maribor Creative Commons License 2004.08.22 0 0 756
Ebben a topikban kellett megtudnom, hogy nem Újpest-szurkoló vagyok, hanem Újpest-néző.
Előzmény: lg18 (752)
lg18 Creative Commons License 2004.08.22 0 0 755
Pedig az egész fedett oldal zengett-zúgott tőle...92. perc, nézd vissza a Kapos TV-n
Előzmény: Kék skorpió (754)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.08.22 0 0 754

Nem azt írtam, hogy nem igaz, amit írtál, hanem hogy én nem hallottam.

A vendégszektorkijáratánál nem voltam ott.

Előzmény: maribor (751)
Dugó Creative Commons License 2004.08.22 0 0 753

Azért hegyeztem és hangsúlyoztam ki, a mondandómban a tábor szót.

Előzmény: Kék skorpió (745)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!