Szerintem meg kínos ez az egész. A 3 éves terv jól hangzik, de egyben azt is mutatja, hogy S E M M I mozgástere nem maradt a klubnak, amiatt mert az elmúlt egy évben azok az emberek akiknek ez dolga lett volna, nem végezték megfelelően a munkájukat. A fiataloknak gratulálok a szerződéshez,remélem kapnak majd lehetőséget. Ilicnek és Gulyinak pedig kívánom, hogy ne égjenek meg.
BTW az " öncéú, nagyképű, stb" Mahé most nem biztos, hogy boldog....
Ja és akkor most ez a kinevezés hány évre is szól? Csárlival mi lesz/lett?!
Nem is tudom, hogy várhattam ettől a bandától, hogy majd ma értékelhetőt tesznek le az asztalra.
ő is ugyanez mint Persson 20222 nyarára pedzegetik .De ha Shiskarevet elküldik holnap akkor szerintem ő a legesélyesebb a pozicióra .Kérdés Nagy L-ék meddig mennek el érte... vagy inkább várnak míg szabadon igazolható lesz jövőre.
Én csodálkozom hogy egy ilyen állapotban lévő "csapatot" ahol védekezést kellene építeni, rájuk mernek bízni... tartok ettől nagyon. Davis tapasztaltabb volt én neki sem ment...
Mekkora para megy... :)
Az elmúlt hetek mindenkit megviseltek, de ideje lenne lehiggadni. Mindenki dolgozzon keményen és ha ez látszik, akkor mindent el lehet fogadni.