Keresés

Részletes keresés

Vulcan0 Creative Commons License 2021.09.06 -4 7 4643

"Azt tudom, hogy legkésőbb hétfőn már itt lesz velünk (Somogyi) . De szerintem a pénteki edzőmeccsükön már nem játszik a Burgosban, mert a napokban már Magyarba lesz!"

Ilyeneket én is tudnék írni. Aztán vagy bejön, vagy nem. Tudod 50-50. Csak ne add elő magad, hogy milyen tuti információk birtokában vagy, miközben már kb 3-szor mondtad, hogy Somogyi a napokban érkezik aztán még mindig spanyolban van. 

Előzmény: CrazyBasket (4639)
Törölt nick Creative Commons License 2021.09.06 -9 4 4642

Ha Somogyi érkezése a jól értesültek szerint még mindig biztos, akkor én is azt mondom, hogy gyorsan igazoljunk egy légióst.:)

falcoszurker Creative Commons License 2021.09.06 0 6 4641

Akkor lehet igazolni légióst, nagyon kérem a drága vezetőinket, ne essünk abba a hibába, hogy persze persze várunk aztán meg, nem lesz belőle semmi. 

Withoutshadow Creative Commons License 2021.09.06 0 7 4640

Én szeptember 10-én az új légiósunk nevét szeretném már hallani.

Aztán Somogyi ha jön jön ha nem akkor meg nem.

CrazyBasket Creative Commons License 2021.09.06 -5 3 4639

A fogalmatlanságról csak E/1-ben!;)

Előzmény: Vulcan0 (4638)
Vulcan0 Creative Commons License 2021.09.06 -4 8 4638

Azért ez már komolyan nevetséges. A Burgos komolyan nem bírja eldönteni addig, hogy mit akar? Aztán ha mégis meg tartják akkor meg koppanunk? Ezentúl meg baszki egy szót nem fogok elhinni egy játékos igazolásáról se, csak ha már bejelenti a klub. Néhányan előadják, hogy mennyi bizalmas infói vannak, aztán pont olyan fogalmatlanok mint mindenki más. Hasraütésre én is tudok dátumokat írogatni. Szóval ezentúl a légbőlkapott pletykákat pedig mindenki tartsa inkább magában. 

Törölt nick Creative Commons License 2021.09.06 -10 0 4637

*valaki

Előzmény: Törölt nick (4636)
Törölt nick Creative Commons License 2021.09.06 -12 11 4636

Tudom nem te tehetsz erről, de szerintem most már az lenne a korrekt, hogy senki nem írna fel további dátumot Somogyival kapcsolatban. Kizártnak tartom, hogy ezek után ki lehet jelenteni, hogy érkezni fog, hiszen ha ez tuti lenne, akkor a Burgos sem ragaszkodna hozzá. Ha nekem valamk nem kell, akkor elengedem. Más lenne persze, ha idény közben lennénk, mert akkor lehetne akár egy fontos meccshez, vagy az utód megtalálásához kötni az elengedést, de egy előszezonban erről nem lehet szó.

Előzmény: CrazyBasket (4635)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.09.06 -5 6 4635

Nem a Somogyit! Újabb dátum érkezett,Szeptember 10-ig a Burgossal készül tovább...tudom-tudom! De igazából ők azt csinálnak amit akarnak,mert az ő játékosuk! Az érkezése tény,na de hogy mikor...most éppen szeptember 10-e után! Ez az idei nyár erről szól nálunk...Várakozunk!(Nem repesek az örömtől sőt...)

Előzmény: buccke02 (4633)
Törölt nick Creative Commons License 2021.09.06 -8 7 4634

Hát igen, a Falco és a Real Madrid múltja valóban nincsen egy szinten, ebben teljesen egyetértek veled.:)

Előzmény: joseph111 (4632)
buccke02 Creative Commons License 2021.09.06 -1 6 4633

Jajj, ne kezdjetek el, mert ez nem lesz rövid ;)

Nem tudja valaki, hogy kit hozott tegnap Pestről a Szállító?

joseph111 Creative Commons License 2021.09.06 -7 5 4632

Csak SZERETNÉL itt Szombathelyen negyed akkora nevet magadnak és a kis üzletkédnek, mint Budapesten a Gerbeaud. Imádom és szeretem a Falcot én is, de nem hasonlítgatom a Real Madridhoz, mert nincs hasonló szinten a kettő sajnos. 

Előzmény: Törölt nick (4630)
Törölt nick Creative Commons License 2021.09.06 -14 0 4631

"Ugye ezt csak poénnak szántad?"

Ebbe akarod belemagyarázni a rossz stílust? Mert így indult. 

Te azért regisztráltál , hogy engem ekézz? Elég vicces dolog. Hidd el semmit nem érsz el vele. Holnap ott lenne a lehetőség, hogy oda állj elém, de nyilván nem fogod megtenni, mert ahhoz kevés vagy. Tudod amit te csinálsz az olyan, mintha valaki Pesten a Gerbaud cukrászda tulajával próbálna szórakozni. Még egyszer: nagyon kevés vagy ehhez, és felszólítalak, hogy a kosárlabdával is foglalkozz, mert különben tiltatni foglak.

Előzmény: Törölt nick (4630)
Törölt nick Creative Commons License 2021.09.06 -8 10 4630

Stílusod, Circo fiam. 

Előzmény: Törölt nick (4629)
Törölt nick Creative Commons License 2021.09.06 -32 10 4629

Ezek a mínuszok miért jöttek idióták?

Akkor már inkább azt kellene, aki tőlem olyan hülyeséget kérdez, hogy támogatni vagy pólót vásárolni szerettem volna? Én mondjuk egy hozzám hasonló kaliberű embertől biztosan nem mertem volna ilyen hülyeséget kérdezni, mert cikinek éreztem volna. Inkább örüljetek, ha valaki támogatni akarja a csapatot. Ezt a szintű támogatást az aréna közönségéből legalább 300 embernek (de szerintem többnek) lehetősége volna megtenni és a költségvetés kb. 25%-kal nőne. Ezt inkább értékelni kellene és nem mínuszolgatni faszfejek.

Előzmény: Törölt nick (4625)
jani0625 Creative Commons License 2021.09.06 0 0 4628

jogos, bocs :D

Előzmény: CrazyBasket (4627)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.09.06 0 2 4627
Előzmény: jani0625 (4626)
jani0625 Creative Commons License 2021.09.06 0 1 4626

Online lesz ma közvetítés?

Törölt nick Creative Commons License 2021.09.06 -17 0 4625

Ugye ezt csak poénnak szántad?

Előzmény: Pick and Roll (4622)
Godemperor Creative Commons License 2021.09.06 0 0 4624

Már kirakták. 17:00-kor kezdődik, ingyenes lesz. Mondjuk nem értem ezt a korai időpontot. Hétközi meccsek általában 18:30 v. 19:00 kezdéssel szoktak lenni.

Előzmény: wiley_ (4623)
wiley_ Creative Commons License 2021.09.06 0 2 4623

Holnapi meccs hánykor lesz? 
Bérleteket mikor kezdik árulni?

Ezekről jó lenne valamilyen tájékoztatás…

Pick and Roll Creative Commons License 2021.09.06 -1 6 4622

Mit jelent az, hogy pénzt hagynál a klubnál? Támogatni akarod, vagy csak venni egy pólót?

Lehet, hogy egyszerűen még az a része nem fejlődött ki a klubnak, aminek az lenne a dolga, hogy szponzort keressen, kapcsolatban legyen velük. Az is elég extrém, hogy a webshop e-mailezés útján működik.

Előzmény: Törölt nick (4616)
Vulcan0 Creative Commons License 2021.09.05 0 0 4621

Tökéletesen egyetértek. 

Előzmény: Vasikanász (4617)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.09.05 -1 0 4620

Csak annyi amit korábban már leírtam, hogy nekem nagyon kiált ez a keret egy vajekzű scorerért a Somogyi mellett is! Tudom hogy nincs terítéken, de mégis bízom benne, hogy akiknek kell inkább előbb mint utóbb megfogják lépni ezt. 
(Ha úgyvan dobj egy üzit Messengeren vagy valahol, mert nekem fogalmam nincs ki vagy nick alapján! Persze ha akarsz maradhatsz inkognitóban is, csak kíváncsi vagyok, biztos jönne a "jé tényleg" faktor!😂)

Előzmény: Vasikanász (4619)
Vasikanász Creative Commons License 2021.09.05 0 2 4619

Igen köszönöm az kimaradt! Crazybasket van valami amivel nem értesz egyet vagy tennél hozzá? Teis azért tudsz pár dolgot had ne fedjem fel honan😜

Előzmény: CrazyBasket (4618)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.09.05 -1 0 4618

Plussz a HZ emléktorna menetrendjét sem tudjuk, pedig pénteken indul!

Előzmény: Vasikanász (4617)
Vasikanász Creative Commons License 2021.09.05 -1 3 4617

Jó estét! Olvasgattam itt  csendben a nap történéseit illetve megnéztem mind 2 meccset a Youtubon! Véleményem a 2 napról hogy Clark egy még nem teljesen beileszkedett légiós de befog mert látszik hogy csapat ember védelezésbe EXTRA tamadásba még megkell talalni rá a figurákat Mindenképpen várnék vele! Váradi szokásos extra védekezés közepes támadas Benke szintén, Perl Zoli nem hiába MVP volt döntőbe birok miatti feszültség nem tett jót játékának de igy legjobb dobó! Keller extra védekezése kütd hajt rendbe van! Golomán is nagyon jó védő  támadásba is jó! Barac tavalyi kiegésztő szerep néha jobban néha rosszabban! Kovács Benedek szerintem ide év egyik legjobb fiatalja lehet Somogyival egyutt! látszik meg tudom is hogy nagyon komoly felkészülésbe van jelenleg is a csapat nehezek a lábak kezek de kezdünk össze érni! tetszet hogy a döntőn már Gasper is a padon volt neki van tekintéje mindenkivel szembe de meglesz majd Milosnak is ! Légiós kérdés számomra kérdőjel sztem még várunk mindenképp irányitó nagyon hiányzik a csapatból mert Verasztó a 2 nap alapján nem Falco szint persze nem is várja el tőle el senki De én nem hiányolok a csapatból más poszton egyenlőre légióst várnék, aztán szezon hozadéka majd eldönti higy kell e  ha kell hova stb stb  Holnap várom bejelentést játékosról és a bérletekkel kapcsolatban is mert abba kicsit elmaradtunk a többiektől nem szeretné senki ha 500 an álnánk sorba az arénába ugyhogy hoonap mozgalmas napot várok a klub oldalárol ! Várjuk izgatottan ! Szép estét mindenkinek! Hajrá Falco!

Törölt nick Creative Commons License 2021.09.05 -5 4 4616

"Igenis ha van rá pénz"

Van, sőt... Én két hete nem tudom megoldani (sokszori próbálkozás ellenére sem), hogy pénzt hagyjak a klubnál... Amikor kb. 8 éve tavasszal nem volt, akkor meg keresték az embert... Szóval ez így megy... Persze örülök, hogy van pénz, de akkor érdemes lenne kihasználni ennek lehetőségét.

Előzmény: Jr. Benitez (4614)
Vulcan0 Creative Commons License 2021.09.05 -3 3 4615

Azért azt az állítást, hogy stressz helyzetben Szili nem tud triplázni azt visszautasítanám. Pont az ő utolsó másodperces triplájával jutottunk ki az EB-re. Meg persze a mindent eldöntő 5. meccsen is az ő kosarai kellettek arra, hogy elszakadjunk az Olajtól. Pedig ha valahol, akkor ott stressz helyzet volt, pláne Szili számára. Szerintem nyugodjon meg mindenki. Jó, szerethető csapatunk van. A tavalyi keret nagyrésze maradt. A két új játékosunk közül, az egyik valószínűleg a (egyik) legdominánsabb magasember lesz. A másik pedig még nem igazán találja a helyét. Plusz még ugye jön Somogyi is. Tavalyhoz képest Kyan, Evan és Dequon helyett lesz idén Somogyi, Gyuri meg Marvin. Ez tényleg akkor visszaesés, ha egyáltalán visszaesés mint aminek sokan beállítják? Szerintem nem. Meg nem egy Bányász kupa döntőben fogunk valószínűleg a legjobban játszani. A BL továbbjutás egy ilyen fiatal szabállyal amúgy sem realitás. Ha összejön az kurva jó lesz, de ha nem szerintem akkor sem kell csalódottnak lenni. A magyar bajnokság pedig minden bizonnyal a Falco, Alba, Deac, Olaj négyes között fog eldőlni. 

Jr. Benitez Creative Commons License 2021.09.05 0 4 4614

Igy látom én is. Akkor már nagyon nyugodt lennék.... És igen, leírom. Akkor már toronymagas esélyesek lennénk a címvédésre mindkettő hazai sorozatban. Igenis ha van rá pénz, hozzunk 3.légióst!!! De így se kis dolog ám ez a keret.... 

Előzmény: CrazyBasket (4613)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!