Keresés

Részletes keresés

szg307 Creative Commons License 2008.02.23 0 0 955

Köszi az info-t!

Jövő héten megnézem, hogy milyen is az a plexi. Már ott tartottam, hogy hajtok egyet magamnak...

(Meglepő, de nem egy nagy szám megoldani. Pár hete tudtam meg a "nagy" titkot egy motoros-kollégától. Gyári minőségű plexit hajtott a gépére.)

Előzmény: aviator. (947)
balzo56 Creative Commons License 2008.02.23 0 0 954
Hahó!
Szél az van, holnapig kitombolhatja magát, engedélyezve van számára.
Csak ne legyen olyan erős, hogy letépje a Lindab tetőt az Nyugdíjbiztosító tetejéről. Mert akkor gondom van vele. Volt már két alkalommal ilyen problémám.
Ü....balzo
Előzmény: zozo.sz (953)
zozo.sz Creative Commons License 2008.02.23 0 0 953
Hali!
Nem tudom, hogy hozza-e a tanktáskát...szerintem nem kapta még meg, de lehet...
Én csak a lakásból pislogok kifelé...Ha vitorlázó társaság lennénk, most nagy lenne a boldogság:)
JÓ SZELÜNK VAN!
Előzmény: balzo56 (952)
balzo56 Creative Commons License 2008.02.23 0 0 952
Hahó!
Nincs információm róla.
Ha megérkezik biztos bejelentkezik. Neked hoz valamit?
Reggel kimentem a piacra egészen kellemes idő volt már 1/2 8-kor.
Holnap sok motoros lesz kint.
Ü.... balzo
Előzmény: zozo.sz (951)
zozo.sz Creative Commons License 2008.02.23 0 0 951
Hali!
Meglessük majd azt a plexi-t:)
De hol van Quattro barátunk?
Előzmény: balzo56 (950)
balzo56 Creative Commons License 2008.02.23 0 0 950
Halihó!
Ez nagyon pöpec információ, így nemsokat gondolkodom beruházok én is egy túraplexire.
De a főpróba holnap délelött lesz igazából.
Üdv: balzo
Előzmény: aviator. (947)
Fóti Gyula Creative Commons License 2008.02.23 0 0 949

Meghívó

A Blue Scorpions és a Pannonia MGTSZ álltal szervezett
veteránmotorkerékpár bemutatóra, szépség  és ügyességi versenyre.

A BSMC és a Pannonia MGTSZ szeretettel meghív minden veteránost,és veteránmotorozás
felől érdeklődőt,
2008.Április 5.
Budapest,XIV.ker.Ötvenhatosok terén
(volt felvonulási tér)
megrendezésre kerülő veteránmotorkerékpár szépség és ügyességi versenyre.
A veteránmotrkerékpár bemutató egy szezonnyító balesetmegelőzési rendezvény szerves része,ahova a rendezők minden motorost várnak ,akik a motorozás szépségei mellett tisztában vannak az abban rejlő veszélyekkel is.

Az esemény védnöke:
dr.Tóth Gábor r.dandártábornok úr,Budapest Rendőrfőkapitánya
Díszvendég:
Talmácsi Gábor 2007.Moto GP 125 cc. világbajnoka.

A rendezvény 2008.április 5.-én 10 órától 14 óráig tart változatos programokkal.
A rendezvényt egy nagyszabású motoros felvonulás zárja az Ötvenhatosok terétől a Citadellára.

A veteránmotorosok 9 órától gyűlekeznek a Közlekedési Múzeum elött.
Megjelenésedre feltétlenül számítunk.

Tisztelettel:Fóti Gyula  Pannonia MGTSZ
(www.pannoniamgtsz.hu)

Ez az írás másolható,és tovább küldhető minden jóérzésű motoros részére!!

Előzmény: balzo56 (939)
aviator. Creative Commons License 2008.02.22 0 0 947

Szevasztok Vasparipás Márkatársak!

2005-ben vettem az alábbi képen látható kicsikét, amit igen gyorsan megszerettem, csak sajna elég kevés a szabadidőm, ami a kilóméterórán igencsak meglátszik  (8900km), de ami késik az nem múlik, szokták mondani. Szóval túraplexi. Éppen 3 éve készültem venni, mivelhogy átlagos 176 cm magasságom ellenére rövidnek bizonyult a gyári. Ha nem bújok be a szélvédő mögé, 140-nél le akarja szakítani a sisakot a fejemről a szél és a nagy zajról nem is beszélve. 2005-ben márkakereskedésben ajánlottak is mindjárt "baráti áron" 75 ezerért rá túraplexit, kicsit hezitáltam, majd egy évvel később 85 ezerért, majd idén januárban (gondoltam téli áron hátha olcsóbb) 91 ezerért oda is adták volna. Aztán az eladó motorok tulajdonosait kezdtem boldogítani, hátha valaki megkönyörül rajtam és féláron nekemadja használt plexijét, semmi eredmény. Múlt héten ráakadtam az EuroMotor nevű cégre, akitől Kappa gyártmányú túraplexit sikerült 18000 Ft + szállítási költséggel megvennem végre. Nagyon korrekt cég, másnap megkaptam az árut, és jelentem nagyon király!!! Plussz 5 centi, semmi szélzaj, semmi rezonálás, semmi turbolencia (ezekkel riogatott mindenki) és még szép is. Mindenkinek ajánlom, túrázáshoz nagy kényelmi segítség.

Az államháztartási hiány pótlásának részleteiről a későbbiekben... :)

Sziasztok!

zozo.sz Creative Commons License 2008.02.22 0 0 946
Quattro!
Jól emlékszem, hogy kerestél egy fejidomba való rekeszt?
http://cgi.ebay.de/FJR-1300-A-Bj-06-Staufach-Blau-Met-NEU_W0QQitemZ290206817266QQihZ019QQcategoryZ49936QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting
van még 35 perced!
zozo.sz Creative Commons License 2008.02.22 0 0 945
Naná, hogy nem Kápsotás, hanem Káposztásmegyer
Előzmény: zozo.sz (943)
zozo.sz Creative Commons License 2008.02.22 0 0 944
Köszönjük!
Már alakulnak...a lányomon egyértelműen hallom:)))))))
Előzmény: balzo56 (942)
zozo.sz Creative Commons License 2008.02.22 0 0 943
OK!
Tőlem a csapat gondolkodhat akár vasárnap 10:59-ig is, de aztán 11 kor ott legyen ám a tömeg!:))))))))
Ma 19 körül ki kanyarodott egy ezüst FJR-el Kápsotás 1-en az Óceánáruk u-ról a Farkaserdőre??
Tessék azonnal jelentkezni!:))))))))
Előzmény: balzo56 (941)
balzo56 Creative Commons License 2008.02.22 0 0 942
Halihó!
Jaj de bunkó vagyok, jobbulást és mielöbbi kilábalást kívánok a családodnak.
Bocsi: balzo
Előzmény: zozo.sz (940)
balzo56 Creative Commons License 2008.02.22 0 0 941
Halihó!
Szuper lesz, még betársul egy régi barát is,Viktor a neve Hondája van, együtt szoktunk motorozni, és üzleti kapcsolatban is vagyunk.
De körbe sikitom magam hátha mások is ráérnek.
A kiscsapatunkból többiek se gondolkodjanak sokáig.
Előzmény: zozo.sz (940)
zozo.sz Creative Commons License 2008.02.22 0 0 940
Szia Balzo!
Mindent megteszek a vasárnap érdekében:)
Sajna az egész család beteg, de biztos kapok kimenőt:)
Előzmény: balzo56 (938)
balzo56 Creative Commons License 2008.02.22 0 0 939
Halihó!
A fóliás KVAZÁR KFT elérhetősége: 349-2129 fax 359 3147 van egy mobilszámom is bár névszerint nem tudom kié de a a cég mellet volt felírva nekem a kisokosban: 06-20-922-3762. Egyszer dolgoztak nekem udvari fronton az irattári ablakokat fóliáztattam velük.
Előzmény: TaroV (925)
balzo56 Creative Commons License 2008.02.22 0 0 938
Szia ZOZO!
Ha már így konkrétan rákérdeztél IGEN, ma felszinre került a kék csoda. Vasárnap 11 órakor Szentendrei úton az OMV kút parkolójában találkozhatunk. Bogdándi u. és Szentendrei u. kereszteződése után kifele jobbra van.
A tükörről ma sem jött semmi értesítő.
Dunakanyar és környéke túrát terveztem. Ebéd lehet szlovákiában is. Olcsó és ehető.
Előzmény: zozo.sz (937)
zozo.sz Creative Commons License 2008.02.22 0 0 937
MINDENKINEK!
Már csak 1 kérdés maradt tisztázatlan.....
Hétvégén gurulunk?
zozo.sz Creative Commons License 2008.02.22 0 0 936
Hali Balzo!
Quattro barátunk szerintem már úton van hazafelé.
Nem lehet, hogy a Te cuccod is hozzá került postázásra és most az útra felszögelte az autójára és egy halom tükörből lesi az autobanh-on a kapaszkodó zsarukat?
Előzmény: balzo56 (927)
zozo.sz Creative Commons License 2008.02.22 0 0 935
Szevasztok Mókuskák..akarom mondani, közalkalmazott pajtások:)))
Itt mindenki keni-vágja a vállalkozókat ért atrocitások standard szövegét:))))))
No! Lényeg a GPS árnyékolása.
Sapkát neki! Mármint nem sísapkát...az botorság lenne:)
Próbálj valami napellenző szerűt venni hozzá, rendszerint vannak utángyártott kiegészítők, pont ilyen céllal, bár ez típus függő is.
A Leírtakból valamiért azt szűrtem le, hogy igazából neked az a plexi még zavaró is:))))))
Amúgy meg...mondom, hogy lehet fóliázni a plexi-t!
http://www.thomyfolia.hu/
újdonságaink buboréknál a megoldás!
Polikarbonát felületeken alkalmazható speciális hő- fény- belátás és UV védő fólia
Alkalmazható: plexi, lexan, polikarbonat valamint síküveg felületeken.
és ez alatt a szöveg alatt a "további képek"-re klikk!!
Ha ezek a felületek nem ívesek, akkor nemi hovatartozást váltok!
Előzmény: TaroV (930)
TaroV Creative Commons License 2008.02.22 0 0 934
Jelentem a yamaha Németh motorcenterben!!!!
Ennél több konkrétum igénye esetén kérem az igényelt információ felvázolását és ÁFA tartalmát is közölni :-)
Előzmény: szg307 (933)
szg307 Creative Commons License 2008.02.21 0 0 933

Valami konkrétum?

(Nem lesz megoldva sem a munkanélküliség, sem az államháztartás hiánya ilyen hozzáállás mellett....) :-)

Előzmény: TaroV (932)
TaroV Creative Commons License 2008.02.21 0 0 932
Várpalotán :-)
Előzmény: szg307 (931)
szg307 Creative Commons License 2008.02.21 0 0 931

És hol vetted a cuccot drága tesvérem? :-)

Előzmény: TaroV (930)
TaroV Creative Commons License 2008.02.21 0 0 930
Mindenkinek köszönöm a jótanácsokat és holnap várom az államháztartás problémájára a megoldást :-)

A problémám úgy merült fel, hogy sajna engem eleve zavar a plexin át tekinteni, mert nagy sebességnél piszokul szeretnék figyelni és a plexi zavar, kis sebességnél meg nem kell a nagy szélvédelem.
Szóval felszereltük a GPS-t és naptól szeretném árnyékolni a jobb rálátás végett, illetve szerintem qrva jól fog kinézni.
Mindenkinek köszi a tanácsokat és tényleg érdekelne a KVAZÁR KFT megoldása( meg az összes)!!!!
Előzmény: balzo56 (929)
balzo56 Creative Commons License 2008.02.21 0 0 929
Halihó TaroV!
Ötlet az mindig van, fesd be feketére. Miért akarod besötétíteni, hogy nappal sötéten este meg egyáltalán ne legyen átlátható?
De holnap reggel bemegyek a munkahelyemre ott megnézek egy fóliást, A nevét tudom KVAZÁR KFT. hátha ők megoldják neked oldani a gondodat.
szg307 Creative Commons License 2008.02.21 0 0 928

Nézük csak:

1. Államháztartási hiányok és egyéb apróbb problémák: ha neked ez gond, holnap megoldjuk. Eddig nem jelezte senki... :-)

2. Hol vetted, mennyiért a túraplexit? Milyen az eredetihez képest?

3. Én sem javaslom, hogy sötétísd. A jelenlegi plexi pont szemmagasság alatt van, így nem zavaró, ha éppen tele van bogártrutyival. Azonban ha kicsit alábbhajolsz, akkor nagyon zavaró, ha nem látsz át rendesen rajta. Ugyanez lenne a helyzet a sötítített plexivel is.

4. Másrészt nem biztos, hogy olyan jól nézne ki, mert akkor már elég hangsúlyos lenne az elem, ami most az áttetszősége miatt - hiába nagy - nem szembetűnő. Persze ez inkább ízlés dolga - amelyről ugye tudjuk - nem érdemes vitázni. Főleg ha még igazad is lenne... :-)

balzo56 Creative Commons License 2008.02.21 0 0 927
Hahó Quattroman!
Van valami információd a tükörről, még mindig semmi hír róla.
Rákérdeznél? Gondolom e-mailben bonyolítottad az előzményeket.
Mert a pénznek ott kell lennie. A tükörnek meg itt.
Köszönet előzetesen. Üdv. balzo

Előzmény: Quattroman (923)
zozo.sz Creative Commons License 2008.02.21 0 0 926
Szia!

A másik topicban téged jól átvertek:))))), De azért megpróbálunk!

"Az első problémám az államháztartási hiány mértéke, és a monetáris politika és munkanélküliség viszonya lenne :-)))))))"
No ezt a természetesen érkeztettük és 30 napon belül elbírálásra kerül a kérdés.:))))))
A plexi az már izgalmasabban hangzik!
Nem vagyok benne biztos, de ha jól gyanítom 2 féle létezik..vagy anyagában szinezett, vagy utólag..az utólagról szinte kizárólag a fólia jut nekem is eszembe...Megjegyzem eddig minden fóliázott autómon íves felületek is előfordultak amivel pl. a Thomy fóliás csapatnak semmi problémája nem volt!
Megjegyzem, a helyedben nem sötétíteném le. Már csak azért sem, mivel ha sötétedés után is mész, akkor izgalmas lesz:) Ezt egy sisak plexinél tapasztaltam...
Ha a sisakon sötétített van, akkor a mocié bátran lehet víztiszta:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!