Keresés

Részletes keresés

Tomek 87 Creative Commons License 2021.05.15 0 3 3344

ez a csapat minden de nem szerethető ! Valami változás kell a jövőben és úgy látom az már kevés ha Davist helyett jön más ! 

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.15 0 4 3343

Végül csak megnyertük. Szomorú ezt kimondani, de ezek a játékosok nem méltóak erre a mezre,  a vezetők pedig arra, hogy belépjenek a csarnokba. Nagyképű társaság ez. Egy Terzic nem magyar lévén is megszakadt a csapatért, a klubért. Momo szintén. Ha nyerünk és bejutunk a F4-ba, akkor is ez marad a véleményem. 

Előzmény: schanc (3342)
schanc Creative Commons License 2021.05.15 0 2 3342

Félidőben égünk Dabason...

birka_zoli Creative Commons License 2021.05.15 -1 1 3341
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.14 0 1 3340

Az a baj, megint megy a lapítás. A sok okos közül, senki nem vesz minket semmibe, hogy mondjon két mondatot. Hiába, kőkemény profik ezek a vezetők. 

Előzmény: Veszpremi (3339)
Veszpremi Creative Commons License 2021.05.14 0 1 3339

A 2773. hsz.-ben januárban írtak megerősítésre kerültek. Rég elengedtem ezt a "csapatot", nagyon mélyre került ez a klub sok tekintetben, ez már nem Veszprém, pláne nem Építők. Rengeteg dolgot lehetne sorolni, nincs már szurkolói fórum, van valami kommunikáció még a szurkolókkal (FB-t nem tudom milyen e tekintetben)? A járvány érkezése után ahogy a játékosok nem fogadták el a klub fizetés csökkentési ajánlatát, ahogy a klub a bérlet dolgot kezelte/kezeli, a játékos igazolások (játékos temető), a csapat összetétel (hol van a beígért magyarítás?), a rossz management, szánalmasan gyenge kommunikáció, az egyre több enervált hozzáállás, koncepciótlanság... Mindez horror magas költségvetéssel. Egyetértek az alábbi sok-sok hozzászólással. Drukkoljunk a Kis-Veszprémnek, ők megérdemlik!

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.14 0 0 3338

Fizetett hirdetés. Nyilván valamelyik okos vezető irányítása alatt történik ez is. 

Előzmény: Gozo (3336)
lincoln osiris Creative Commons License 2021.05.14 0 0 3337

Ez szerintem sajnos még ütősebb:

"Az eddigi voksolásokon sem a média képviselők, sem a BL főtámogatója, a Gorenje, sem pedig az edzők szimpátiasorrendjébe nem került veszprémi játékos..." 

Itt tartunk. :(

Előzmény: Gozo (3336)
Gozo Creative Commons License 2021.05.14 0 0 3336

Komolyan mondom, a pofátlanságnak is van határa! Képesek voltak a FB-ra ezt kirakni egy órája

Tomek 87 Creative Commons License 2021.05.14 0 0 3335

Mondjuk ha még egyszer ilyen szív nélküli játékot mutatnak akkor nézők nem fognak kegyelmezni majd nekik .. és az edzőre is igaz sok az egyéni játék és csapatként nem tudunk valahogy összeálni ezen kéne változtatni. Egyébként amit észre vettem nagyon Nenadic függő lett a Veszprém játéka ! Ha megy neki akkor jön az eredmény ha nem vagy kevésbé akkor nem jön!

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.14 0 0 3334

Legalább van szurkoló a csarnokban. Igaz mindig visz a csapat néhány hasznavehetetlen embert is magával. 

Előzmény: lincoln osiris (3333)
lincoln osiris Creative Commons License 2021.05.14 0 0 3333

Ugyanaz volt mint decemberben a FF-on. Játszik 10 ember ha a fene fenét eszik is. A többi meg ül a padon és nézi.

Előzmény: nm' (3331)
lincoln osiris Creative Commons License 2021.05.14 0 0 3332

Jogos, sőt! Köszi. 

Nekünk semmi sem jó? Az nem jó hogy nincs csapatunk és nincs játékunk, csak marketing van.

A fogadtatás érdekes lesz biztos, mert van múltja a kivonulásos tiltakozásnak, bár szerintem ennél a keretnél az sem használ. Szerintem azért a közel fél év utáni visszatérés felülírja ezt egy kicsit. Én ott leszek mert...,mert :)

Előzmény: birka_zoli (3329)
nm' Creative Commons License 2021.05.14 0 0 3331

Tegnap bebizonyosodott, hogy az edző nem tud megújulni, mániákusan cserél percről perce, elfelejti hogy nem a Csurgó ellen próbálgat.

Szerintem a Győr jól tette , pedig ott csak a magyar bajnokság forog kockán egyenlőre.  El kell küldeni, és megoldani a válogatott edzőivel.

Nem lesz esély, olyan volt az egész mint egy harmatos rémregény.

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.14 0 0 3330

Lehet továbbjut a csapat a jövő héten (legyen úgy!), de a tegnapi nap, akkor is vállalhatatlan.

Persze DD nyilatkozata, hogy majd a szurkolóink előtt jövő héten. Ugye kellünk! Nekünk meg a csapatunk!

Előzmény: r.tonyo4 (3327)
birka_zoli Creative Commons License 2021.05.14 0 0 3329

Még tedd hozzá a Portót, és meglásd hamarosan megint feljönnek a balkániak, igaz most lent vannak, de hamar a fejünkre nő a Zagreb, Celje, Szkopje hármas is.

Amúgy meg, ha kívülről objektíven nézzük magunkat, tiszta fejjel, akkor egy kicsit akár röhejesnek is tűnhetnénk, mert azért nyafogunk, h utóbbi idők masszív F4-es szereplő csapatunk,

csapnivaló játékkal a bl negyeddöntő első meccsén idegenben 28 gólt lőve 4el kikap és még van esélye megint F4-re, akkor, mivan?

És mégis, valami bennem is elszakadt, túl jó dolgunk lenne? Őszintén megvalva biztos van aki azt mondja, nekünk semmi sem jó?

Egyre leszek kíváncsi, hogy miként alakulnak amjd a dolgok, ha megint teltház előtt mennek majd a meccsek, akkor lesz-e egyáltalán telt ház,

ez a negatív hangulat lejön-e a szurkolásból is, lesz-e fehér zászló, stb. Jómagam nem járok meccsre, mikor veszprémi egyetemista voltam akkor jártam még meccsekre a 90-es évek elején...

Előzmény: lincoln osiris (3328)
lincoln osiris Creative Commons License 2021.05.14 0 0 3328

Sajnos azt is el kell ismerni, hogy sok jel arra mutat, hogy ez már nem rólunk meg a csapatról szól. Eszközök vagyunk csupán, egy sor az eredménykimutatásban. Ha csak azt nézzük, mi volt 2014-16-ban, a TOP 3 egyike voltunk konstansan. Mert volt játék és védekezés. Most? Barca, Kiel, Kielce, PSG, Flens inkább előttünk, Aalborg, Nantes, Szöged meg a nyakunkon. És a trend nem jó irányba mutat. DD-re még azt sem lehetne mondani hogy jó elemző mint Xavi. Az sajnos biztos, hogy semmi tekintélye és látszik rajta hogy elfáradt, elfogyott a '18-as lendület.

r.tonyo4 Creative Commons License 2021.05.14 0 2 3327

ez a téma időről időre előkerül a szurkolók (elsősorban a veszprémi illetőségűek) körében, jellemzően mindig akkor, amikor szarul megy a szekér, mint pl. most.

Aztán kiverjük mégis a Nantest, és sikerül a FF, onnantól megint jó minden. És ez így meg körbe-körbe, örök ellentmondás, hogy pénzes NER-es, fideszes zsoldoscsapat vagy szerethető veszprémi csapat, erős, minőségi, posztra hozott légiósokkal, magyar válogatottakkal és a magyar bajnokságban sok fiatallal.

Személy szerint nekem ez a klub és a csapat ebben a formában, ezzel a háttérrel, ezzel a vezetőséggel már nem képezi a veszprémi identitásom részét. Le a kalappal azon pár arc előtt, aki már kint volt egy Bramac-Várpalota meccsen valamikor 1990-körül és  most is kint van (én egy ilyen személyt ismerek).

Előzmény: Törölt nick (3323)
Kyra** Creative Commons License 2021.05.14 0 0 3326

Évek óta fokozatosan hamvad el az a tűz, ami Momo, Chema, Terza idejében megvolt.

Pedig ők is "zsoldosok" voltak.

Aki látta a szerdai Kiel meccset, láthatta, hogy mi a különbség.

szabopalesz Creative Commons License 2021.05.14 0 0 3325

Nincs már robotkar, a Kiel vitte az utolsót. Új trófea lesz.

Előzmény: Törölt nick (3323)
Zizu83 Creative Commons License 2021.05.14 0 0 3324

Nenadic az első félidőben nem értem mit akart a pályán csinálni. De a második félődőben nagyon összeszedte magát. Ha megnézzük az átlövők + irányítók összesen nem voltak jobbak, mint ő a második félidőben, viszont ott van az első a nem kevés kárral.

Előzmény: schanc (3321)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.14 -1 4 3323

Én már ott tartok, hogy nem kell a robotkar,

csak adják vissza a csapatot nekünk. Lehessen megint 

élvezni a meccseket és örülni akár a

pici sikereknek. Nem kell ide ennyi zsoldos, és legyen olyan edző,

aki kötődik a klubhoz, érti és érzi mit jelent veszpréminek lenni. 

Nekem egy motivált Momo tökéletesen megteszi, nem kell Pascal, 

hogy újból befogják a szánkat. És nem történik semmi, ha újra építkezni 

fogunk és lesz csapatunk!

Előzmény: schanc (3321)
Zizu83 Creative Commons License 2021.05.14 0 0 3322

Statisztika szerint Yahia 5/1, ha jól emlékszem átlövésből 3/0

Látványosan sokat birkózott, pedig az nem az Ő játéka

Előzmény: Gaga84! (3320)
schanc Creative Commons License 2021.05.14 0 0 3321

Igen, Yahia nagyon látványosan visszaesett az őszhöz képest. Kb. a korona elkapása és az utána való erőltetése óta.

De tegnap tényleg nem lehetett igazán Corralesen és Margucon kívül jó teljesítményt mondani, DD egyenesen katasztrófa volt.

Ehhez képest az NSO-n Nenadic nagbyetűs kiemeléssel szerepel (gondolom, megnézték, lőtt 6 gólt, akkor biztos nem lehetett rossz címszóval... pedig...).

Előzmény: Gaga84! (3320)
Gaga84! Creative Commons License 2021.05.14 0 1 3320

ez a tegnapi egy katasztrófa volt... Corrales,Gasi, a többiek kuka. Se tűz se összerakott keret... 

Yahiaval nem tudom mi történt... nem lő át!!!! Mászik rá a falra,bírkózik... valami nála is megtört.

A legszomorúbb,h jövőre ugyanez a keret lesz:(

Előzmény: birka_zoli (3319)
birka_zoli Creative Commons License 2021.05.14 0 2 3319

Mi baja Tonessennel? J+M 1 gól és meg sem próbálja, kutyaütő, fogalmatlan mutogató bábu ez a DD. Tényleg elkéne ide egy jó edző, Árpi nem veszi át, fociban van rá példa, h kapusból jó edző lesz,kéziben...

birka_zoli Creative Commons License 2021.05.13 0 1 3318

Nost nézem a bundaskuga meccset és feltünt 1 ismerős arc, Nallaci komája, Iker Romero! Najó csak vicccsak nehogy bejöjjön...

Sajnos 1 év múlva lehet, h az élet fogja megoldani ezt, ha elzáródik a nerpenzcsap, akkor patkányként fogják elhagyni a süllyedő hajót, addig meg jöjjön Ilics, v Iváncsik v bárki... 

kovi1123 Creative Commons License 2021.05.13 0 4 3317

Számomra ez egy fekete betűs nap a csapattal kapcsolatban. Van egy nemzetközi szinten is bizonyító, veszprémi szívű játékos és ahelyett, hogy beépítenénk a csapatba, helyette hagyjuk a legnagyobb riválishoz menni. 

Nagy Laci nyilatkozta, hogy Davis inkább irányítóban használta volna...,mikor balátlövőben mennyiségben megvagyunk, viszont minőségben nem,szóval bőven lenne itt helye...

2022-ben ráadásul lejár Nenadic, Borozan, Ligetvári és Markussen szerződése.

Davis, mint ember szimpatikus, viszont a tavalyi szezonban is sokszor az volt az ember érzése, hogy jól fel tudja készíteni a csapatot, viszont meccs közben nem tud jól belenyúlni a csapatba. Idén is többször lemccselték. (Kiel, PSG, Barcelona, Aalborg és a mai)

A másik meg az, ha ezt a keretet ő kérte, akkor meg vállalja a felelősséget is, ha nem tudja hozni az eredményeket... 

Tomek 87 Creative Commons License 2021.05.13 0 0 3316

Nilsson túl súlyos de azért beállok közül még ő aki mutat valamit  játékban szerintem ! Moraes ,Markussen ,Shishkarev jó kérdés mit keres itt a sok Euron kívül.Davis és Nagy Laci tudja csak a választ mert ők láttak bennük valamit senki más!

Előzmény: objektív3 (3314)
Gozo Creative Commons License 2021.05.13 0 2 3315

Davis mai edzői munkája kimerült abban hogy a jól kezdő csapat (mert jól kezdtek) szét verte a 10. percben. Ezzel az addig jól játszó Lékait is taccsra tette mivel mire visszakerült a pályára addigra nem maradt körülötte olyan játékos akivel jól együtt játszhatott volna. És így ő is eljezdett hibázni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!