Azért bírom ezeket a cseheket, meg a letteket, litvánokat, észteket! ott nem divat a Simson! Abból esznek ami van, és elég szépen meg tudják oldani a járgányaikat! Gyakorlatilag a szemétből csinálnak aranyat! Ez elég jól néz ki! :D Le a kalappal előttük! :D
Én mondjuk a hamburgert mint olyat nem bírom megenni, mert annyira szar szokott lenni legtöbb helyen, hogy inkább megeszek egy-két zsömlét magába. Általába ezt a szar szójafasírtot rakják bele. A csirkés burger az többnyire még ehetőbb, legalábbis én ezt tapasztaltam. Egyébként meg igazad van a kajákkal kapcsolatban. Nagyapám Bogácson lakik (Eger közelében), és az utcájukban vett két német házaspár is házat nyaraló gyanánt, úgy 10 éve, és hát nagyapám elég barátkozó típus, meg elég jól tud németül, összeismerkedett velük és sokáig gondozta a németek kertjét, közben meg jó barátság is kialakult, de nem is ez a lényeg, hanem egyszer-egyszer főzött nekik halászlevet, gulyást, ilyesmit és hát izlett is a németeknek, és mondta az öreg, hogy rakjanak bele egy kis csípős paprikát. Mondták, hogy persze, hát ők szeretik, meg ők aztán bírják. Csak azt nem tudták, hogy a nagyapám-féle paprika tüzelőanyagnak elmenne a paksi atomerőműbe. Jól meg is pakolta a kraut a levest, aztán meg majdnem belepusztult, mert rákvörössé vált a feje és alig kapott levegőt. De hasonlókat tudnék mesélni a külföldi kemények találkozása a házipálinkával..... :-)))) Gondolom el bírjátok képzelni. Na ezt még gyorsan leírom: az egyetemen volt tesómnak két angol haverja, ilyen cserediák témában, és ugye elmentek iszogatni, és akkor egy házibuliba tesómék kínálták őket hp-val, de mondták, hogy ez nem játék. Persze jött a nagy arc, hogy ő brit, ő bírja a piát, bármit megiszik, aztán jött a klinikai halál közeli állapot, mert annyira mégsem bírta, mint kiderült :-))) Nade befejezem, mert ha lenne moderátorunk, már rég lelőtt volna.
Ja meg a hollandok rohadt nagy tulipánnemzetnek érzi magát,holland tulipán így-holland tulipán úgy...francot! Meg kell nézni h a vadtulipán elterjedése hova esik...hoppá,! Csak nem éppen a mi őseink szállásterületeink vonalába?A fene... Európa egy sötét kis egymást ölő pöcegödör volt míg mi be nem jöttünk:))
Bezony! Meg az 5.íz is csak nálunk volt! Az erős! Az öltöny őse is megtalálható szabásilag az ősi viseleteinkben...Én szívesebben hordanék akkori ruhákat ,süveget...elnézve ezeket a gyökér fiatalokat...emo meg hátul térdénvanasegge nadrág...kibaszottszar!!! Ennyire fos divat még sose volt.Ehhez képest a rizsporos barokk paróka kis cuki buzinyuszi csupán:))
Így igaz! Sok minden elmondható rólunk Magyarokról, de hogy kaját csinálni tudunk, az biztos! Bár mondjuk néha nagyon jól tud esni a gyors kaja is, csak tudni kell a mértéket, de mint köztudott Amerikába nincs ilyen szó, nagy kocsi, nagy ház, nagy minden, pl náluk a mekis Supersize menü is kétszer akkora mint nálunk. Mondjuk gyors kajából is nem pont a KFC mert az nekem nem igazán jön be, inkább szavazok egy jó Burgerking-es whooper-e, vagy egy kínaira. Szerintem egy ilyen gyenge belű francia, aki ezeken a gusztustalanságokon nőtt fel, egy jó apám féle pörkölttől szívinfarktust kapna és vacsora után helybe meghalna.
Mondjuk nekünk volt egy Pug 206-osunk, az ég adta világon semmi gond nem volt vele egészen addig, amíg pont 1 évvel ezelőtt fater le nem zúzta szegényt. :( ...hozzátenném, hogy szerintem egy pár éves Golffal szerintem jobban jártunk volna...
Nehogy verünk agyon,jól beszélsz!!! A csigaevők meg még kocsit se tudnak,sok fos van csak náluk...ja és a boruk/pezsgőjük is WC-adalék:)))
Francia konyha...hahaha...szánalmas ! Csga,lőre,büdös sajtok(bár a penészeseket szeretem-de itthon is tudjuk csinálni magyarok) A franciák mindig sajt vagy borszaagúak,retkes koszos c****nynépség! Nem véletlenül volt arrafele oly sok járvány. A középkorban a biliből a kulát kidobták az ablakon...és ez nem csak a kis perverz felnőtt estimesékben van így, ez sajna igaz. A sikátorszerű utcáik bűzlöttek, a macskakő úgy volt rakva h a házfalaktől középre lejtett ,ott volt 1 pici árok...ebben folydogállt a fos. Patkányok graszáltak mindenütt...a faltövén meg csövesek.
Az olaszok se sokkal jobbak. Voltam Velencében, a nagy büszkeségükben...a pizzájuk szar,mi jobbat csinálunk sokkal.Van vmi zöld mentás jégkásájuk...undor! Azt hittem h kiwis v zöldalmás...mikor megvettem és kóstoltam,összeakadt a szemem,és majdnem hánytam. Néztem,mikor nem jönnek szemben az utcán és mikor tiszta volt a levegő,bebasztam egy udvarra:))---mert kuka 1 db-de volt sehol! A szent márk tér egy galambszar-kupac. Sok kibaszott galamb mindenfele...összeszarnak mindent,minket is összeszartak.Minden szaros volt.Szívesen megetetném petárdával őket:) Amikor elöntődik a tér, legalább lemossa a szart a térről...mondjuk akkor meg algás még a töke is az embernek.A templomok, a házak minden zöldes penészes. Tiszta cigánytanya. A mellég utcákban elsűlyedt gondolák, macskák,patkányok,sok szemét.úszik minden. A sok digó kiabál egymásnak,a gatya kinn szárad a fejed felett a dróton , a házak emeletére kívül mész fel lépcsőn az utcáról...kurvameredeken.Korlát ohne!!! BORZALOM!
Szívemből beszélsz! Az az igazság, hogy nem csak ámerikában van ez így, bátyám az elmúlt félévet Németországban, Wilhelmshaven-ben töltötte az ottani műszaki egyetemen, és csodálkozott, hogy ez ott is így van, egyszerűen olyan kicsi volt a hűtő, hogy nem fért bele, csak maximum a holnapi kaja, és ez nem azrt volt, mert a koleszban a hűtő méretén akartak spórolni... :)
Trianon is csak pár kétségbeesett "nagyhatalom" eddig sikeresnek mondható próbálkozása volt egy jól menő "konkurencia" megbénítására. (de nem politizálok, mer agyonvertek...) :)
Valahogy egyre gondoltunk, csak már nem akartam ilyeneket írni, mert amúgyis elég rosszakat gondolhattok rólam :-))) Amúgy meg nézd meg hány nemzet van nyugat európában, ahol normális kajákat esznek? Szerintem kb. egy sem. Mi legalább fasza kajákat csinálunk, és bekaphatja tornanorbi és a többi seggfej, én inkább zabálok kétpofára kolbászt meg szalonnát, gulyást, meg mindent, mint ilyen műanyag szar kajákat, mint a nagy nyugati országokban, főként amerikában. Nem tudom tudjátok-e, de amerikában már rég nem divat otthon főzni. Vagy megrendelik a kínai szart, vagy elmennek a mekibe, kfc-be, vagy burger kingbe vagy valamelyik hasonló szarba és csodálkoznak hogy mindenféle rákjaik vannak meg olyan elhízottak mint a szar.
az este hozta a srác a rossz hengert,a persely szépen vállasra kopott,sokadik túlméretes.A hengertest is már sérült.Ideális kísérleti alany :D Megyek,szerzek egy kopott jog dugattyút ami belemegy a hengerbe,azzal fogom kiméregetni az ablakokat.
Meg mert tervben van egy Malaguti Fifty blokkos (jelenleg szarráhajlott, de remélhetőleg a későbbiekben általam kijavított) Csepel vázas hátul 16, elöl 19-es kerekű csepeltankos custom. Jelenleg mindenem megvan hozzá az elsőféken, és azon a szebb napokat is látott csepel vázon kívül.
A motorért nagyon irigyellek, régi vágyam egy 125-ös csepel (a 250-est azért nem írom, mert kb. annál még az is esélyesebb, hogy egy indianom lesz), de ez a kormány nagyon nem illik hozzá. Az a motor úgy jó, ahogy van, talán egy ballonosabb gumival még jobban nézne ki.
Voltam ma a MÉH-ben, és megtaláltam a világ legdögösebb kormányát! :) Volt kint egy jobb sorsra érdemes Csepel Tacskó, gondoltam hazahozom, és valamelyik következő projektemen jól fog jönni, egyenlőre felpróbáltam az otthoni Csepelre, amivel viszont ma mentem is! :) Hűapám, azt a feelinget, amikor egy bilibukóban végigszántasz egy majdnem 60 éves motorral, és mindenki tátott szájjal bámul... :) Na ezekért a tekintetekért érdemes veteránozni!. :) Mielőtt valaki lenyakazna, nem véglegesen raktam fel, sőt! :) Amint lefotóztam, le is szedtem róla, és most a többi kormány között pihen.